VivaSunnyDay meni je baš fora komba sa šarenom suknjom ja bi vjerojatno promijenila cipele u neke obične crne muške. a ovaj klač (samo u crnoj boji) mi je promaknuo i još i danas ga se sjetim
viva - možda neki komadi nisu nešto što bi ja izabrala za sebe, ali cjelokupni dojam mi je super i odlično ti stoji
Odakle je crna torba s druge slike?
viva, meni su sve dobre, ali ova sa sarenom suknjom mi je preeedobra
Quote:
calmy kaže:
viva - možda neki komadi nisu nešto što bi ja izabrala za sebe, ali cjelokupni dojam mi je super i odlično ti stoji
Odakle je crna torba s druge slike?
Cure, hvala vam od srca, veselim se svakom vašem komentaru ko malo dijete!
Balerinke sam kupila prošle godine u Robertu za neke sitne pare i jedne su od udobnijih koje imam. A što se torbe tiče, Jelena je u pravu, to je baš ta! Iznenađujuće sam zadovoljna kvalitetom, pogotovo s obzirom gdje sam je kupila.
(Samo da napomenem, na noktima je crni crackle na srebrnoj podlozi, ne pofucani crni lak )
Moon girl - druga mi je jako slatka kombinacija, samo bez ovoga na glavi
Viva - i prve dvije su mi jako zanimljive, ali treca je pre pre prekrasna, suknjica je divna,a posebno u kombinaciji s ovim baletankama, boje su super i nakit, i sve ti prelijepo stoji!
potrazi na ebayu, pod envelope bag ili tako nesto.. bila je neka prije, samo sto je bila oko 20-25$. ja imam plavu i potpisujem vivu, stvarno je soldine kvalitete