btw u kojem HM-u ti nalaziš te divne haljine, ja kad god dođem u HM nema ništa tak fora ... .P
hehe, i ja sam ovo htjela pitati bas su krasne haljine ali nikad nesto tako nadem u h&m-u
Inace, Ida, sve su tvoje kombinacije s maksi haljinama meni prekrasne cak ne mogu izdvojiti koja mi je najbolja ali valjda je ona s bijelom haljinom u grckom stilu
bas te moram pohvaliti sad meni se jako svida kako si uparila neonsku mini suknju bas je ova bluzica pun pogodak za nju. Djeluje opusteno i smiruje naglasenu seksualnost suknje. Ma stvarno sve je za 5
Jos nisam stigla komentirati tvoju prijasnju kombinaciju pa sad moram nadoknaditi. Mislim na onu s kariranom kosuljicom uf bas takvu tebe najvise volim opusteno, mladenacki, meni je to stvarno odlicna moderna varijanta pin-up stila, dobro si sve to uklopila i odlicno to tebi stoji
Rebelle Fleur - haljina je zbilja divna, posebno onaj otvor iza Na haljinu mi divno paše cvijet, sandale i torba ali traper jakna ne. Bolje je bez.
Mazoretkinja - da budem iskrena ništa posebno. Ruksak mi je ružan, takve sam nosila u osnovnjaku. Suknja je slatka, volim te duge ali majica izgleda ko da je za spavanje. Sve u svemu, ok kombinacija za po doma ili neku ležernu šetnju..
iwa_kc - ne sviđa mi se baš, tuku se majica i sandale..al zgodna si!
marelich – moram reci da se ni meni tunika bas ne svidja. Bijele hlace s plavim cipelama su mi super iako bi bilo bolje da su hlace krace i na dnu uze.
iwa_kc – ovi leprsavi rukavi su mi visak. Ne uklapaju mi se nekako s ostatkom tunike. Kombinacija u cjelini mi svejedno izgleda skladno. Njezan cipkasti gornji dio bas lijepo primiri “napadnu” neonsku suknju.
Crimson Wind- lijepa haljina. I sat isto. Sandale i torba su mi ipak malo precrni
Nikita Durango – cipele i clutch su super. Jos da je haljina mrvicu duza
LilieMarlen – lijepa haljina, lijepe cipele, cini mi se da bi mi se i sa neon torbom svidjalo
Ida Bauer – sjedi, 5!
Od kad pratim topic Ida mi se najvise promjenila. Na bolje. Uvijek imas lijepe komade samo si ih prije nekako cudno"spajala
Gledala sam i na blogu i kombinacija mi se ne čini ništa posebno. Ja bih zavezala pletenicu ili punđu, a rukave bih digla na ramena (prišiješ male drikere ako ne želi stajati), a na noge bih stavila neke rimljanke ili sandale. Volim starke, ali ovdje mi ne ide.
Na ruke bih nanizala sto i jednu šarenu narukvicu jer je ljeto, a i da se 'digne' kombinacija.
Ida
Lijepo mi sve izgleda. Totalno mi ovo sve baca na karamelasto.
Iwa
Izbacila bih naušnice jer ne vidim nikakvu vezu s ostatkom kombinacije. Sve ostalo je u redu.
Inače... na slikama ne izgledaš uopće nisko. Dapače, puno više nego jesi.
mažoretkinja, slažem se s nekim tko je gore rekao da bi dojam vjerojatno bio puno bolji da si svezala neku punđu ili pletenicu, ovako ti kosa izgleda jako neuredno, a to mi još više kvari cjelokupan dojam mislim da bi i kombinacija majice i suknje izgledala puno bolje da nisi stavila taj grozni ruksak iz 90-ih koji je totalni horor ručke od ruksaka pojedu kroj majice i na kraju mi sve to skupa ne sjeda najbolje, sori...
jedino bih ti ja osobno promijenila torbicu, jer mi je ovaj tip torbica već jako dosadan - ali to je zato što sam ja jedno gunđavo staro grintalo koje uvijek mora nešto kukat'
Traper košulju sam imala jer sam izašla iz kuće u 8 ujutro i nije bilo baš nešto toplo, a torbica je takva jer ih sama izrađujem pa malo promocije po gradu ne škodi.
xavi koju torbicu bi ti stavila? Tražim izliku da dopunim kolekciju.
Inace mi se poklapaju mišljenja s komentarima i prijašnje kombinacije od Xavi su mi al zadnju svi hvalite a ja nikako da skužim ideju meni se pari kao da je gornji dio namjenjen za preko obleke u proljece (ne samostalno), tajice mi ne idu na njega a cipele kao da su napravljene od debelih špageta