Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak
Korisničko ime
Lozinka

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je džabe.
Podforum: Kokošinjac

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 05.07.2012., 16:44   #441
Carla Marx
Très intéressante

Carla Marx Avatar

Registracija: Jan 2011.
Pozdrav, da li netko ima iskustva s ponudom na BigSale - pet tretmana ušne akupunkture za 199 kn, radi prof. Slavica Kraljević? Jel funkcionira, kako to sve izgleda itd.?

Ističe sutra, pa mi je prilično hitno. Malo mi je nategnuto ovo trajanje do 31.8. a mora se ići 5 tjedana, nekako mislim da nema šanse da stignem uz godišnji i ostale obaveze.
Old 06.07.2012., 14:22   #442
New Day
Biti ću debela...

New Day Avatar

Registracija: Apr 2012.
Carla, vjerujem da ćeš se uspjeti dogovoriti...
Ja se sjećam kada sam uzela botox kose, u 4look academy Rijeka, da me nisu tlačile s time da iskoristim sve tretmane do isteka ponude, nego sam išla tempom kojim sam trebala ići zbog kose (svaka 2 tjedna, ukupno 6 tretmana); jedino sam počela s tretmanima unutar tog zakazanog perioda.
Inače, od tada do danas sam ostala u 4 look academy, obožavam ih (karla, aldiana i karmen )
New Day is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2012., 14:23   #443
New Day
Biti ću debela...

New Day Avatar

Registracija: Apr 2012.
Carla, vjerujem da ćeš se uspjeti dogovoriti...
Ja se sjećam kada sam uzela botox kose, u 4look academy Rijeka, da me nisu tlačile s time da iskoristim sve tretmane do isteka ponude, nego sam išla tempom kojim sam trebala ići zbog kose (svaka 2 tjedna, ukupno 6 tretmana); jedino sam počela s tretmanima unutar tog zakazanog perioda.
Inače, od tada do danas sam ostala u 4 look academy, obožavam ih (karla, aldiana i karmen )
New Day is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.07.2012., 16:49   #444
angelina333
Život čine male stvari

angelina333 Avatar

Registracija: Apr 2010.
koliko ja znam, bitno je da im se javiš prije isteka i dogovoriš prvi termin. najbolje da ih nazoveš prije kupovine i sama pitaš. vjerujem da će ti izaći u susret...
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 07.07.2012., 00:01   #445
Vannazg
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2009.
" AQUATIC " Trešnjevka

Quote:
zulejka kaže: Pogledaj post
Dali je neko bio*???? Imaju ponudu farbanje i frizura??? Kakva su iskustva??? Vidim puno prodanih kupona - 220??
Loše, vlasnica je naručila 5 žena u isto vrijeme, na red sam došla u pol 6 a bila sam naručena u 4. Trebala mi je raditi i geliranje noktiju isti dan al to bi mi počela raditi u 7 h...poklonila sam im plaćenu uslugu samo da ih više ne gledam..Ko na traci, ofrlje odrađeno farbanje.
Vannazg is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2012., 00:19   #446
dubravagirl
Registrirani korisnik

dubravagirl Avatar

Registracija: Aug 2008.
Jel bio tko preko kolektive na zip line-u na mrežnici?
Old 07.07.2012., 13:55   #447
SweetHeart
...

SweetHeart Avatar

Registracija: Oct 2007.
Kolektiva, Međunarodni institut prirodnog zdravlja.

http://www.mipz.hr/

Bila tri puta tamo, masaže su mi bile super, najbolje igdje.

ALI!
Onda su počeli s doslovnim ''ispiranjem mozga'', kako mi to treba bar 3 puta tjedno, nudili mjesečne pakete od 2000 kuna, godišnje za 5000 eura, da se oporavim i izliječim...

Kolegica je bila na masaži isto i jasno i glasno rekla da je ne zanimaju takvi razgovori, da samo želi masažu. Usred masaže je maser napustio prostoriju i bio neugodan, a kolegica je ostatak dana imala užasne glavobolje - vezano s tim ili ne, ne znam, ali svakako mi je sumnjivo (isto je imala ovaj kupon).

Kako sam ih još prije preporučila i prijatelju (jer su masaže stvarno bile super), i on je nažalost imao slično iskustvo.

Pisala sam Kolektivi zbog svega, još sam bila i opširnija, vratili su mi novce za te kupone.

Pa eto, ako idete u MIPZ, pripazite na sebe i svoje zdravlje. Bilo s kuponima, ili bez njih.
... I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together.
SweetHeart is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.07.2012., 14:04   #448
sunčica
glupa s posljedicama

sunčica Avatar

Registracija: Dec 2002.
ja sam jako zadovoljna s ponudom dana

uzela sam tretmane u Body Creatoru i nisam bila zadovoljna. Poslala sam im mail i ukratko opisala situaciju. Nazvala me neka superljubazna žena, pitala šta nije bilo u redu i ponudila ili povrat novca (cijelog iznosa!) ili zamjenu za tretmane. Niti jednog trenutka nije na mene vršila nikakav pritisak

Na kraju sam zamijenila taj kupon za neke druge stvari iz njihove ponude (i još sam im nadoplatila ), dobrim dijelom i zato jer su bili toliko ljubazni pa su mi "otopili" ljutnju
Old 07.07.2012., 14:06   #449
sunčica
glupa s posljedicama

sunčica Avatar

Registracija: Dec 2002.
Quote:
Vannazg kaže: Pogledaj post
Loše, vlasnica je naručila 5 žena u isto vrijeme, na red sam došla u pol 6 a bila sam naručena u 4. Trebala mi je raditi i geliranje noktiju isti dan al to bi mi počela raditi u 7 h...poklonila sam im plaćenu uslugu samo da ih više ne gledam..Ko na traci, ofrlje odrađeno farbanje.
to se svakako žali portalu

ja ne čekam nigdje dulje od 10ak minuta (s kuponom ili bez). Mora biti jako dobar razlog da oprostim čekanje
Old 08.07.2012., 20:51   #450
sugababe156
Mens sana in corpore sano

sugababe156 Avatar

Registracija: Jan 2010.
Da li je netko bio na kavitaciji i limfnoj drenaži u Enidermu http://www.kupime.hr/ponuda/rjesenje...entimetre/2519 ?
Old 08.07.2012., 21:14   #451
bitchy-as-usual
Queen of bitchyness...

bitchy-as-usual Avatar

Registracija: Jan 2009.
sugababe, nemoj trosit novce na to. isla je moja stara na to samo ne u taj salon. nista to ne pomaze, a bacis lovu u vjetar
Old 08.07.2012., 21:38   #452
crvena ptičica
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2012.
Moram pohvaliti restoran Ladanjski raj. Kupili smo ponudu na Šalji dalje. Hrana je bila odlična, porcije ogromne (bilo je jaaako fino, ali nismo uspjeli sve pojesti ), piće po vrlo pristupačnim cijenama, posluga ljubazna, okoliš, priroda, lijepo uređeno....u svakom slučaju, sve pohvale...
crvena ptičica is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.07.2012., 11:22   #453
ina7777
Registrirani korisnik

Registracija: May 2011.
sto mislite o ovome http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/288 ? izlet u crikvenicu u subotu + rucak za 69kn? prejeftino zvuci ako bi bilo sve kako pise
ina7777 is online now  
Odgovori s citatom
Old 09.07.2012., 11:31   #454
sugababe156
Mens sana in corpore sano

sugababe156 Avatar

Moja prijateljica je išla na takav izlet gdje je slušala prezentaciju kristalne terapije. Takvi izleti su jeftini i bez kupona jer te dave s tom prezentacijom ali frendica je bila zadovoljna.

Mislim da je riječ o ovome: http://www.idemija.hr/kupanje-u-crikvenici.aspx
Old 09.07.2012., 12:04   #455
elly
Registrirani korisnik

elly Avatar

Registracija: Apr 2007.
Quote:
ina7777 kaže: Pogledaj post
sto mislite o ovome http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/288 ? izlet u crikvenicu u subotu + rucak za 69kn? prejeftino zvuci ako bi bilo sve kako pise
da, htjela sam ti reći što i sugababe... to su ti oni ručkovi gdje te dave da nešto kupiš, ali ako se možeš isključiti, ponuda je ok
Old 09.07.2012., 15:54   #456
Viva1
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2009.
Quote:
sugababe156 kaže: Pogledaj post
Moja prijateljica je išla na takav izlet gdje je slušala prezentaciju kristalne terapije. Takvi izleti su jeftini i bez kupona jer te dave s tom prezentacijom ali frendica je bila zadovoljna.

Mislim da je riječ o ovome: http://www.idemija.hr/kupanje-u-crikvenici.aspx
Koliko vremena se gubi na prezentaciju i ručak? Recimo, čisto me zanima - kad bih uplatila tu Crikvenicu kad bih otprilike stigla do tamo?

Može li se s prezentacije pobjeći negdje na kavu?
Viva1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 12:45   #457
lp_chandler
Registrirani korisnik

lp_chandler Avatar

Registracija: Jan 2008.
Danas sam se opekao sa kuponom od Jo-Jo Optike sa Kolektive. Kupon je u vrijednosti 500kn a oni su sakrili gotovo sve naočale ispod nekih 1000kn. Što je najgore, službenica se zeznula i pokazala mi jedne od 490kn. Kad je čula da imam kupon nije mi ih htjela prodati. Rekla je da su samo izloženi artikli dostupni sa kuponom. Naravno, takvo nešto nije prije bilo spomenuto...

Ista optika i sada ima aktivnu ponudu, izbjegavajte širokim lukom.
lp_chandler is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 19:53   #458
malena57
Registrirani korisnik

Registracija: May 2011.
U 5 mjesecu sam preko neke grupne kupovine kupila kupon za sisanje vrucim skarama u nefertiti u vocarskoj u zagrebu i sisala me neka mlada frizerka ne vlasnica, valjda praktikantica. danas ja dodem kod svoje frizerke i pitala me di sam se sisala zadnje zena me na jednoj strani osisala 5cm!!!! manje nego na drugoj!! nije mi jasno kako to niko od mojih, a ni ja nismo skuzili ali nema veze sad mi je ispravila, srecom. i sigurno nejdem vise tam.
malena57 is offline  
Odgovori s citatom
Old 13.07.2012., 23:00   #459
bitchy-as-usual
Queen of bitchyness...

bitchy-as-usual Avatar

Registracija: Jan 2009.
jel netko mozda kupio preko ponude dana white light aparat za izbjeljivanje zubiju? zanima me dal to sto valja?
Old 14.07.2012., 19:55   #460
love_addict
Registrirani korisnik

Quote:
zarezic kaže: Pogledaj post
kozmetički salon kleopatra - super.... rade s l occitane kozmetikom koja super miriše i super su ljubazni i ugodni... masaža je super, stvarno se potrude , a čišćenje lica je isto dobro... i ne gnjave puno s pričom nego te puste da se opustiš... jedino je prostor malen,al uz dobru uslugu je to zanemarivo
imas link mozda od tog salona?
love_addict is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja