pogledala sam prve dvije epizode druge sezone.gotovo je,navukla sam se
drago mi je što je ispala bieberica,iritirala me.od cura mi je jedino nellie dobra,a od muških blake i michael,kako su zakon skupa plesali u spotu za sorry for party rocking
a onaj ryan me živcira,njega kao trebaju oni inspirirat da napiše dobar lik za njih,koja je to logika,zar pisci nebi prvo trebali osmislit lik i onda nać osobu koja će to znat odglumit,a ne obrnuto
a ona što se žvalila sa svima jer joj mama misli da se nikad nije poljubila
sad više nisu daddy issues,nego mommy issues
i stvarno su super otpjevali i otplesali we got the beat,ali me živcira što im daju da pjevaju pjesme koje su već bile u gleeju,npr. ta i without you
mentor u drugoj epizodi im je bio teen jesus the sexiest man ever
anyway,predviđam da će pobijedit netko sa tužnom životnom pričom,po mogućnosti ona u kolicima da je spoje s artijem
Ajme, ta stalno priča kako joj mama misli da se nikad nije poljubila a ona se puno puta ljubila. Ok, shvatili smo, dosta više.
Ja nikako da zapamtim imena. Ne znam je li to zato što mi kandidati nisu dovoljni interesantni ili zato što ne gledam u komadu. Prvu sam sezonu pogledala u dva dana.
Kako je onaj Tyler još uvijek tamo is beyond me. Čitam opis njegovog "lika" i bez zajebancije, ovo stoji u prvoj rečenici: Tyler doesn't have an ear for music.
i zašto sam ja ovo sad gledala kad nikoga nisu izbacili
službeno navijam za nellie,predobro pjeva i nije umišljena i iritantna kao ostale cure...kad je charlie pjevao fix me ispočetka je bio užasan,ali poslije se popravio i bolje mu je,nikad mu nebi oprostila da mi je očajno otpjevao jednu od najdražih pjesama
ali ono što je bitno je to da ima je naya bila mentor to se čekalo bila je savršena
i nellie je odlična bila u spotu i ona mi najbolje pjeva od cura
TEAM NELLIE
vjerojatno će blake na kraju pobjedit,ali mogla bi i nellie samo da postane još samopouzdanija
a mariov odlazak je bio očekivan,slažem se da sljedeća treba bit lily pa onda abraham jer se on totalno izgubi,ne primjećujem ga uopće u zajedničkim točkama
ona koerografija u spotu je bila katastrofa osmišljena
nellie cijelo vrijeme sam mislila da će ona ispast (čim je počela s onim kako ju je sram skinut se u kostim)..i vjerojatno bi i ispala da onaj tip što im radi koreografiju nije pitao ryana može li ona ostat još jedan tjedan
iako što se tiče last chance performance mislim da nitko po tome nije zaslužio ispast,nellie je bila predobra,charlie prezabavan a i ailene je bila ok
nije mi jasno zašto u skoro svakom spotu kad treba netko nešto sexy napravit oni izaberu nellie i zašto je ona najviše sramežljiva što se tiče skidanja u kupaći a najmršavija je od njih tamo
i jesam ja jedina primjetila da su nellie i blake u spotu opet imali ovakav trenutak?
Zadnje uređivanje shadowgirl : 12.07.2012. at 15:04.