Brandon je cijelim svojim boravkom u showu, a pogotovom današnjim ponašanjem pokazao da je trebao biti pobjednik.
Slažem se s nekim ljudima ovdje koji navode da je Marijanina pobjeda najvećim dijelom odraz revolta ljudi koji su tjerali inat s neistomišljenicima. Sto ljudi, sto čudi. Nije zaslužila ovo na kraju, sramotno je sve skupa ispalo. Ali nikako ne razumijem ni toliko sažaljevanje jer ta žena nije nevinašce kakvo je sad ispala. Nemešov postupak ne opravdavam, mogao je sve to skupa dostojanstvenije i u četiri oka napraviti. Tu sad vrijedi ona stara "našla krpa zakrpu" jer je ona to isto pripredila svom suprugu i djetetu. Čemu onda toliko zgražanje nad Nemešom?! Niti jedno, niti drugo nisu ispali fer. Ona je u sve ušla s mnogo većim ulogom od njega. Izgubila je samo ono što je sama ponudila. Nadam se da će na kraju biti dovoljno pametna i da će novac pametno potrošiti.
Evo Mare poruka za tebe: Uzmi te pare i kupi mužu oprost.
Čestitam!
Zaslužila si, ono smeće što ti nije ni čestitalo nisu ljudi već ljudski šljam najgore vrste!
Ajd, da se upišem.
Bravo Mare, obriši suze i odjebi govna za sva vremena. Sunce će zasjat na kraju vidjet ćeš
__________________ AgniPartheneDespina/Rogicaspasticus/./ Moji tamničari nastavljaju da mi privlače pažnju smiješnim visećim igračkama... / Who's madr purrs the black wool?
ljudi pozdrav,pratila sam cijelu sezonu uz vas i evo da rezimiram što mi je superfinale potvrdilo- 1.nemeš nije muškarac što se vidjelo od samoga početka
2.horvat se pokazao kao ljiga i ne toliko iznenađenje s obzirom da je uvijek bio pomalo rezerviran i da nikad nije stajao iza nikoga u kući
3.dule žicaroš
4.bojana puna jala i tog nekog zla i ljubomore koji će ju izjest kad tad,odurna
5.gđica majoneza tamara je i većeras pokazala da je priglupa,da nema stav i da ide kako vjetar puše- ona pitanja mari dno dna
6.nirmal je pružio mari ruku i pokazo da je više čovjek od mnogih
7.soraju volim zbog velikog karaktera i razumijem da ne voli maru s obzirom na to kolko ju je ova olajavala kao nekog ko samo misli o sisama iako ih je i ona radila,mogu reć da je bila jedna od rijetkih koja je znala podić glas i izborit se za sebe ali i za druge i najveće muško u kući kraj onih jazavaca
8.brendon se pokazao kao izuzetno pronicljiv ali i kao srce od čovjeka
9.i mare-drago mi je da je dobila lovu,želim joj svu sreću i da dobro razmisli i sredi si život-i sebi i svojoj maloj. jako mi je bilo žao kad je kretao onaj javni linč od pitanja i mislim da u toj situaciji se nemeš bez obzira na to vole li se ili ne i te njegove gluparije ustat i reć da prekinu s tim ali bio je jadnik kao i uvijek. voditeljicama svaka čast,naša tonka je duša od čovjeka. i marin ćale ...mare,sretno
Stoji u senci u guta knedle, morao je i cvike da stavi u onoj pomracini da se ne bi videlo kako "muskarcina" lije suze nemoci i poraza...
Nije toliko glup da ne shvata negde u dubini kakav je coveculjak ispao, ali kasno je da se pokaje, ego mu govori da je uvek u pravu, "sve ce se srediti" ponavljao je svojoj suludoj majci, ubedjen da on zna pravi put uvek, i da je rodjeni pobednik...
Jebiga Nemesko, ispao si luzercina na kvadrat, vrati se prosecnim studentkinjama loseg solo pevanja, tu imas uvek profur...
Brendon je ispao veliki u pritajeno ocekivanoj pobedi, njegov egotrip funkcionise do odredjene mere, kad shvati da ne moze glavom kroz zid, stao je iza Mare muski, bez kompleksa, uz onaj iskren osmeh...ispao je veliki u trenutku kad su vecina njih ispali mali...