Joj drage moje kako je teško čitati takve vijesti, mogu Vam samo izraziti suosjećanje i jebenu ljutnju zbog sve te silne nepravde
Prošle dvije godine debilinovićevog zakona, oko 2 godine našeg MPO staža od čega 1 godina u postupcima (i to samo jednog), jedno 3.5 godine nade za bebačem (a ni za to više nisam sigurna)
Joj drage moje kako je teško čitati takve vijesti, mogu Vam samo izraziti suosjećanje i jebenu ljutnju zbog sve te silne nepravde
Prošle dvije godine debilinovićevog zakona, oko 2 godine našeg MPO staža od čega 1 godina u postupcima (i to samo jednog), jedno 3.5 godine nade za bebačem (a ni za to više nisam sigurna)
E da pofarbala sam seeeeeeeeeeeee
da kate,strašno teško i ma koliko god ideš svjestan u to kolika je šansa za uspjeh i spreman na to da možda neče biti niš od toga, tako me do sada svaki put tresnulo to što nije uspjelo da....al prođe i to,oporaviš se i misliš sljedeči put ću biti spremnija,al jednako je teško,bar meni.al show must go on!ne gubi nadu nikada kate,puno toga imaš za dati svom bebiju
a pričeska jel neka ekstremna promjena ili ono,tek toliko
da kate,strašno teško i ma koliko god ideš svjestan u to kolika je šansa za uspjeh i spreman na to da možda neče biti niš od toga, tako me do sada svaki put tresnulo to što nije uspjelo da....al prođe i to,oporaviš se i misliš sljedeči put ću biti spremnija,al jednako je teško,bar meni.al show must go on!ne gubi nadu nikada kate,puno toga imaš za dati svom bebiju
a pričeska jel neka ekstremna promjena ili ono,tek toliko
Baš je bilo bezvze ovo savjetovanje, u biti nam nisu rekli ništa što već nismo znali, čak mogu tvrditi da smo znali i više od njih. Ne znam, mi smo mislili da če nam barem psihologica reč par riječi utjehe i kako se nositi sa svime time ali ništa, samo suhoparne informacije koje smo već znali otprije.... Bezveze....
Savjetovanje ne postoji "zbog nas", već "zbog njih"
Ovako su pravno "osigurani" pojmom da smo mi "informirani o svemu", tako da time nemamo pravo na ev. tužbe po pitanju "nismo znali".
znam da nije baš u redu što dramim jer puno je cura ovdje koje godinama idu na postupke al eto,boli me...
hvala vam svima na suosječanju i lijepim riječima
a u petak startam s folikulometrijama. pijem klomifen koji će mi ionako stanjiti endometrij, a bojim se da će ovo za koji dan kad se situacija slegne i ja smirim krenuti - a onda mi je ovaj ivf propao i prije nego je započeo
kako da je potaknem? mrknula sam andol 100 on kao potiče... joj pun mi je klinac svega!
a u petak startam s folikulometrijama. pijem klomifen koji će mi ionako stanjiti endometrij, a bojim se da će ovo za koji dan kad se situacija slegne i ja smirim krenuti - a onda mi je ovaj ivf propao i prije nego je započeo
kako da je potaknem? mrknula sam andol 100 on kao potiče... joj pun mi je klinac svega!
ne znam ti neki pametan odgovor al ja bih umjesto andola drmnula apaurin da se malo opustim,al ne bih ti znala reči da li će nakon toga menga nastaviti
Svaki neuspjeli postupak je rezlog za dramljenje, stoga samo daj- izbaci to iz sebe na bilo koji nacin
__________________ Moj Zmajek je MPO beba i tako sam jebeno ponosna na to!!! Istine i laži o MPO
ne znam mare, po meni jacina menge ima veze s tvojim cikusima opcenito..vjerovatno endometrij prosli ciklus i nije bio neki, ev. slabija lutealna faza..
gledaj da znjapas sve sto je dobro za endometrij..tipa ananas, cikla..omega je isto dobra..itd..
i da dal ko zna dal se pod pilulama broji 1dc s početkom krvarenja ili s prvom pilulom????
ja sam nekako mirna..jer sam znala da je prava lutrija..kao prvo od 4js se oplodila samo jedna..dakle bog zna kakva je kvaliteta, mislim kromosomski..po mikroskopom su tri izgeldale dobro, cetvrta onako..pa onda transfer samo jednog embija koji je usput 4stanicni bio..neki na dan tri imaju i bolje razvijene..i tako..cak sam bila i dosta u movingu. prva 2-3 dana sam vise lezala, kasnije ne..a i kako cu s djetetom?
dalia28 i ostale cure
Zoro, draga moja ma svaki naš postupak je lutrija. ali ma kako god bile svjesne da se previše toga treba poklopiti i da nam uz svu medicinu treba doslovno još i čudo, opet je tak naravno da se negdje unutra jako nadamo..
al znam ja da si ti velika i jaka žena i da se ne daš samo tako
drži se i kombiniraj plan za dalje
A je... to je izgleda toliko rijetko stanje da kad smo počeli dolazili na injekciju sestre u poliklinici su nas gledale s upitnikom iznad glave: "ok, ako doktor kaže da tako treba, onda tako treba...."
Doktor kaže da je već imao jedan vrlo slični slučaj koji je završio trudnoćom nakon 6 mjeseci stimulacije.
Ja odoh po nalaz pa ću svratit da vidim dal me mogu ubacit na prirodnjak oko 10 mj, stimulacija mislim da nema šanse do 2 mj, pošto je bila u 6 mj......
Curke držte se!
hej jesi uspjela sto srediti da te ubace u prirodni ciklus?
sve mislim da cu i ja traziti da me uguraju dok cekam opet stimulirani...
Cure samo da pitam ako ko možda ima za prodati lh trakice možda? Da ne idemo baš na slijepo sad ova dva prirodna ciklusa dok čekamo 9. mjesec.
Zvuči smiješno ali tu u našem gradu ni u jednoj ljekarni ih nema za kupit!! Bila draga jučer u ljekarnama i žena joj kao rekla da je ona prva koja pita za te trakice. Al su svi plodni kod nas. Moš mislit!!