Ja isto ne igram već jedno 4 godine. Prije sam znao svaku kartu napamet i išao na sve turnire. Sad mislim da bi samo gledao ko tele u sve te nove karte.
Inače,Magic odlična igra al previše para-skoro su ko blizzard pohlepni.
Možda čak i zaigram ovo;znači ne moraju se kupovAt karte preko neta nego samo igraš?
Nisam igrao magic od...7 edicije? Ili je bilo jos nesto?Tormemt,Judgment...??? Sad vise vjerojatno nebi pokupio sve kaj treba znat
Poslije Tormenta imas Onslaught blok,Mirrodin blok,Kamigawa blok,Ravnica blok,pa Coldsnap (neka verzija Ice Agea),pa Time spiral blok...i sad ovaj zadnji ne znam kako se zove,neko cudno ime...
Ma jebes MWS...nije to taj osjecaj kad topdekas zapravo i na MWSu...probao sam jednom davno,ali ako ne skines sve slike svih karata nije fora...
ja bi eventualno i igrao,al kak da ja znam sve nove abilitye i to. jedino protiv nekog ko nije isto dugo igrao,da se malo ufuram
Ability-i su uvijek isti...eventualno se drugacije zovu,ali najcesce i to imas objasnjeno u zagradi...Ja sam prestao prije god dana,prodao sve karte i nedavno nakon god dana prvi put zadraftao sa frendovima i uopce mi nije bio problem pohvatati te nove izraze...
Ability-i su uvijek isti...eventualno se drugacije zovu,ali najcesce i to imas objasnjeno u zagradi...Ja sam prestao prije god dana,prodao sve karte i nedavno nakon god dana prvi put zadraftao sa frendovima i uopce mi nije bio problem pohvatati te nove izraze...
Ma uvijek izbije neka frka kod stackanja,makar vjerujem da je to na kompu automatizam,pa kriva tumacenja abilitya i takve stvari
To je druga stvar...uvijek ce biti svadje oko stacka...
Upravo gledam nove karte na www.anycraze.com i naletio sam na masu novih izraza,ali to su vec poznati ability koji sad imaju jedno ime...moram dogovoriti draft sa frendovima,sad sam se napalio...
Poslije Tormenta imas Onslaught blok,Mirrodin blok,Kamigawa blok,Ravnica blok,pa Coldsnap (neka verzija Ice Agea),pa Time spiral blok...i sad ovaj zadnji ne znam kako se zove,neko cudno ime...
Ma jebes MWS...nije to taj osjecaj kad topdekas zapravo i na MWSu...probao sam jednom davno,ali ako ne skines sve slike svih karata nije fora...