Trebam program s kojim bi mogao vidjeti tko je sta radio po compu, sta je pisao,kada i sve drugo a da nitko ne zna da je taj program aktivan! Zna li netko gdje da to nadem?
fakat se mučiš. ja bi opalio administratorski password pa nek se jebu svi koji ga neznaju. mislim ostavil bi guesta, ali samo da može igrat minesweepera.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Znam da će se opet neki buniti ali odi u nat i potraži .."Black Shadows" kod njih si spusti potrebne sitnice.
A imaš i onu veziju ako njegov password ignoriraš i upišeš svoj ,to ti je ovdje:
.......http://thief.suddenlaunch2.com/index.cgi?board=betoolz1
zanimljiv forumčić
Jeli treba i muzička želja.
Kako bi ti lutao po netu ako ne znaš barem 2 jezika.
Ako ti šta treba riječnik u ruke i buflaj stranicu po stranicu. To ti je ko i sat. antene ,svaka kuća je ima a niko ne kuži niti jedan str. jezik.......
žene...
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
e moj slafko cccc
sve sam strane ( ćitaj lovu spucala cca 50%plaćice )na netu tražeći driver , a kaj da ti velim , lokalni prodavač je u Austriji , pa sad da mi je blizu i nije , bat.....ajde ako znaš na kojoj strani postoji free soft , lakše mi je obećati kavu , neg da zavozim benzin do Austrije............