...................evo, sitgle noćas s Brača.
U kartonskoj kutiji Graševine s probušenim rupicama na mekanom ručniku spavala je ko bebica na sigurnom....
Minnie je jedno od 3 mačeta s parkinga lakalnog hotela u malom ribraskom mjestu Postire na otoku Braču....
Tuga i jad...više gladno nego siti jer je lokalna logika: bolje da im nedaš jest jer će onda otić negdje drugdje

.... 2 veća mačića , poprilično nepovjerljiva i nakon višednevnog hranjenja, a mali moj kosturko, skoro pa duplo manja od ova 2 čim bi čula moj glas veselo je išla prema meni iako joj je jedno oko koma a i drugo je upaljeno ... i tako svaki dan....
Sama kost i koža, i takvim okicama ne bi imala šanse, i nakon mog višednevog davljenja (Micike, Zvončice, Notrzan i Huncut - hvala Vam svima

), podrške moje drage Scottie koja već ima višegodišnje iskustvo s Bračkim mačićića, te njenog dragog mužića koji je prihvatio slijepog putnika stigosmo u Zagreb na sigurno, kod Lajoša.
Odahnula sam jutros, kad smo nakon posjete Neri dobili info da je mala pravi borac i osim upaljenih očiju, super maca. Ne kašlje ni ne kiše, pluća su čista, uha su čista, buhica nema, jedino sam pothranjena (a to ćemo zajednički snagama riješiti), te je jedno okico nepovratno izgubljeno

od jake upale , ali kaže Sunčica da će okicom biti otvoreno i samo nek sve bude ok, i ne budu se javljale druge upale okico će se spasit kao takvo no njega neće vidjeti...
No na drugo će sve biti ok
Minnie je najmanja maca koju sam držala u rukama, najpovjerljivije i nanježnije stvorenje, i od sad ćemo je samo mazit pazit i razmazit

Dobila je produženi antibiotik i chloramhenicol mast.
Malena ima svega 500 g.
Na plaćenom je smještaju i ja sam pokrila prvih 20 dana.
Upravo sam bila u Petcentru i kupila joj igračkice i hranu, te sam i dobila donaciju hrane od Zvončice (hvala draga)..........
No, obzirom da maca nije odmah za udomljenje (a možda se i desi čudo pa se netko zaljubi upravo u nju i njenu priču pa poželi baš baš nju

) trebat će mi pomoć.....
Javim što konkretno, pa ako netko bude mogao pomoći, unaprijed zahvaljujem..
Dok se i sama ne saberem (a moram se fokusirat naći i Luna), javim novosti....
A ovo je Minnie radi koje sam digla puno ljuid na noge, i svima na pomoći i podršci puno zahvaljujem još jednom........
Moj domu Postirama
na sigurnom u Zagrebu