Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Kompjutorske igre
Korisničko ime
Lozinka

Kompjutorske igre Kultura igranja i ponoćnog ratovanja konzolom i tastaturom. Podforum: Konzole

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.10.2011., 19:23   #221
shark821
Great white shark

shark821 Avatar

Registracija: Jul 2007.
Quote:
Michael Collins kaže: Pogledaj post
Koliko imaš love na početku?
15 milja, ne previše
shark821 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2011., 19:28   #222
eminem1008
Registrirani korisnik

eminem1008 Avatar

Registracija: Apr 2011.
na fmu 11 me zivciralo ono kad ti igrac sjebe tekmu i izgubis i ti mu kazes da je lose igra a on ono
i will improve next time
pa koji k... ni isprika ni nista
sad je to bolje
eminem1008 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2011., 19:56   #223
dino06
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2011.
Evo ovako jedno pitanjce, zanima me postoji li quick start za češku ligu možda, sviđa mi se kako ove sezone igra Sparta Prag pa bi probao s njima malo ako možda postoji
dino06 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2011., 20:08   #224
kamiondzija
tovar

kamiondzija Avatar

Registracija: Jul 2010.
Ja zapocea malo sa Malagom

Imaju dobru ekipu ove sezone, necu obavljati znacanje transfere za sada (mozda samo 2 - 3 backup igraca)
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 09.10.2011., 20:14   #225
dino06
Registrirani korisnik

Registracija: Oct 2011.
Quote:
kamiondzija kaže: Pogledaj post
Ja zapocea malo sa Malagom

Imaju dobru ekipu ove sezone, necu obavljati znacanje transfere za sada (mozda samo 2 - 3 backup igraca)
Malaga ove godine odlična
dino06 is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.10.2011., 20:22   #226
aircanada
Суржик

aircanada Avatar

Ja cekam za uzet RB Leipzig I idemo jednu karijeru dok ne uzmem LP ili ne dobijem otkaz
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 08:18   #227
Lowre
Registrirani korisnik

Registracija: Aug 2007.
Ne kužim kako netko može igrati HNL, liga nije realna, pogotovo zbog egzodusa zvijezda DINAMA ZA 1-3MIL. eur, u igri očito nema Zdravkeca. Kovačić redovito ode za 1.000.000 u osrednjem premierligaša. Vrsaljko i Badelj u portugal. Vukušć isto za neku siću u XY zemlju, a Sammmmmmir za 1.5mil.

Ja zato ciljam na Leeds (i paralelno stvaranje 2. ekipe koja igra u najnižoj ligi gdje igraju talenti (Sutton utd)).
Lowre is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 09:03   #228
Kambe
antijunak

Kambe Avatar

Registracija: Mar 2007.
Mislim da bi se trebao pronaći način na koji bi se Dinamo po smislu transfera stavilo u isti koš sa Brazilskim klubovima koji skupo prodaju svoje igrače. Ili to ili hard-codat pregovore kada su u slučaju talentirani igrači jer je stvarno smiješno kakva se "otimanja" događaju. U FM-u se oduvijek prelako dolazi do hot prospect klase igrača koji su izvan liga petice.
Old 10.10.2011., 09:52   #229
Michael Collins
razredni klaun

Michael Collins Avatar

Registracija: Dec 2006.
Quote:
aircanada kaže: Pogledaj post
Ja cekam za uzet RB Leipzig I idemo jednu karijeru dok ne uzmem LP ili ne dobijem otkaz
nema li Njemačka samo 3 lige u Manageru?
Old 10.10.2011., 10:05   #230
aircanada
Суржик

aircanada Avatar

Postoje fajlovi na netu, koji neki naprave, pa se ubace...Uglavnom naprave samo lige, ali ima ih sta unesu i igrace.
Prosle godine sam igrao sa United of Manchester, bez pravih igraca, samo su bile napravljene sve engleske lige.. Ove godine cu tako sa RB L.
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 11:10   #231
Mortiis
Trollhammaren

Mortiis Avatar

Registracija: Nov 2008.
tako je
ja recimo uvijek sam radim i dodajem nove lige u vec postojecem sustavu natjecanja pojedine lige
u FM11 sam igrao njemacku ligu sve do 6.lige

1.bundesliga
2.bundesliga
3.bundesliga
regionalliga
oberliga
verbandsliga

al previse mi bilo da dodajem jos i landesligu i bezirksoberligu....ovo mi je billo sasvim dovoljno
inače,ove sezone radim hrvatski nogometni sustav sve do županijskih liga
Mortiis is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 11:51   #232
Irfani
Registrirani korisnik

Registracija: Jan 2011.
Quote:
Lowre kaže: Pogledaj post
Ne kužim kako netko može igrati HNL, liga nije realna, pogotovo zbog egzodusa zvijezda DINAMA ZA 1-3MIL. eur, u igri očito nema Zdravkeca. Kovačić redovito ode za 1.000.000 u osrednjem premierligaša. Vrsaljko i Badelj u portugal. Vukušć isto za neku siću u XY zemlju, a Sammmmmmir za 1.5mil.

Ja zato ciljam na Leeds (i paralelno stvaranje 2. ekipe koja igra u najnižoj ligi gdje igraju talenti (Sutton utd)).
Jel se može u editoru stavit bar ono "minumum release fee cause" na 4-5 milja ili tako nekako otezat?
Irfani is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 12:00   #233
Mortiis
Trollhammaren

Mortiis Avatar

Registracija: Nov 2008.
ja sam probao malo dici reputaciju kluba i neke druge stvari,da nedolaze neki polovnjaci...i bilo je malo bolje
ove godine bi mogao probati malo i s ovim ''minumum release fee cause''
Mortiis is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 12:12   #234
aircanada
Суржик

aircanada Avatar

Mislim da ni to nece bas puno pomoc, jer je stvar i oko toga da je "ponuda predobra da se odbije"... Tada ni min. release fee ne pomaze..
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 14:03   #235
Lowre
Registrirani korisnik

Probao sam više načina spriječavanja ekzodusa ali ništa od toga. Meni je ideja bila voditi Rijeku i kao 2. klub imati Orijent, ali to nema smisla. Liga se neprirodno razvija. Sve što vrijedi pobjegne iz HNLa, a onda Dinamo i Hajduk dovode strance (Brazil, albanija) za sulude cifre. Npr. hajduk proda vukušića za 1.5mil. eur, a onda kupi nekog stranca za 3 mil. EUR.

Vezano za strane lige: Zašto je Owen na transfer listi?

Meni je također problem što igra u najvećoj rezoluciji potpuno smanji fontove, pa stavi puno informacija ali je sve sitno, a kako me vid zafrkava, to mi predstavlja problem. Opcija veličine fonta bi bila poželjna. Tj. veća kostumizacija. ne znam jel neki skin u tome pomaže, ili trebam spustiti rezoluciju na najmanje moguće.
Lowre is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 14:05   #236
MEP
Ljubav, a ne đir 1950

MEP Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:

A ostale lige su kao realne?
Problem HNLa nije neralnost, nego šta je predimenzioniran, onaj ko ga kreira se malo zaigra s brojčicama, pa se događa da je Vrsaljko best buy desni bek, jer ga dovedeš za siću, a igra malo slabiji od Rafinha. Vukušić završi u Romi i igra u prvih 11, itd. To me u biti još više živcira kad igran s nekin stranin klubom, nego kad igran HNL
MEP is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 14:35   #237
Lowre
Registrirani korisnik

Druge lige jesu realnije, pogotovo engleska. Ipak je rade ljudi koji su od tamo.

Mene te neke nelogičnosti ubijaju iako je ovaj nastavak ispoliran, bolje je odrađen taj psihološki dio, ali dio vezan za grafiku i dalje izgleda ispod razine FIFE 1998. RTWC
Lowre is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 14:53   #238
MEP
Ljubav, a ne đir 1950

MEP Avatar

Registracija: Jan 2004.
Quote:
Druge lige jesu realnije, pogotovo engleska. Ipak je rade ljudi koji su od tamo.
I nisu, nego ih ne znaš toliko detaljno pa ne primjećuješ sve te stvari koje te ovdje živciraju A cila igra s realnosti nema ni R, nego razvijaju igrivost jer im je to u konačnici bitnije, da je realna (nekakva nogometna simulacija) ne bi je niko ni igrao
MEP is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 14:59   #239
shark821
Great white shark

shark821 Avatar

Odigrao 10 kola s PSG-om i moram primjetiti da dosta golova dajem iz kornera pa mi je tako Lugano(stoper) zasad najbolji strijelac sa 8 golova.

Pas Tore se ozlijedio nakom 3 odigrane utakmice na 5 tjedana.
shark821 is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.10.2011., 15:00   #240
Dukkai
Registrirani korisnik

Dukkai Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:

Mene te neke nelogičnosti ubijaju iako je ovaj nastavak ispoliran, bolje je odrađen taj psihološki dio, ali dio vezan za grafiku i dalje izgleda ispod razine FIFE 1998. RTWC
sto se mene tice, grafiku su mogli ostaviti na razini CM03-04, ali da su igrivost povecali.. a ne da im je "balansiranje" da momcad odjednom pocne igrati kao amateri.. ili da u 6 utakmica primis 5 autogolova... od toga 3 guzicom kada je kod nabaca tvoj igrac ledjima okrenut lopti i golu...
Dukkai is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja