na fmu 11 me zivciralo ono kad ti igrac sjebe tekmu i izgubis i ti mu kazes da je lose igra a on ono
i will improve next time
pa koji k... ni isprika ni nista
sad je to bolje
Evo ovako jedno pitanjce, zanima me postoji li quick start za češku ligu možda, sviđa mi se kako ove sezone igra Sparta Prag pa bi probao s njima malo ako možda postoji
Ne kužim kako netko može igrati HNL, liga nije realna, pogotovo zbog egzodusa zvijezda DINAMA ZA 1-3MIL. eur, u igri očito nema Zdravkeca. Kovačić redovito ode za 1.000.000 u osrednjem premierligaša. Vrsaljko i Badelj u portugal. Vukušć isto za neku siću u XY zemlju, a Sammmmmmir za 1.5mil.
Ja zato ciljam na Leeds (i paralelno stvaranje 2. ekipe koja igra u najnižoj ligi gdje igraju talenti (Sutton utd)).
Mislim da bi se trebao pronaći način na koji bi se Dinamo po smislu transfera stavilo u isti koš sa Brazilskim klubovima koji skupo prodaju svoje igrače. Ili to ili hard-codat pregovore kada su u slučaju talentirani igrači jer je stvarno smiješno kakva se "otimanja" događaju. U FM-u se oduvijek prelako dolazi do hot prospect klase igrača koji su izvan liga petice.
Postoje fajlovi na netu, koji neki naprave, pa se ubace...Uglavnom naprave samo lige, ali ima ih sta unesu i igrace.
Prosle godine sam igrao sa United of Manchester, bez pravih igraca, samo su bile napravljene sve engleske lige.. Ove godine cu tako sa RB L.
__________________ Leave me alone! I know what I'm doing!
Just search T for Texarkana!
al previse mi bilo da dodajem jos i landesligu i bezirksoberligu....ovo mi je billo sasvim dovoljno
inače,ove sezone radim hrvatski nogometni sustav sve do županijskih liga
Ne kužim kako netko može igrati HNL, liga nije realna, pogotovo zbog egzodusa zvijezda DINAMA ZA 1-3MIL. eur, u igri očito nema Zdravkeca. Kovačić redovito ode za 1.000.000 u osrednjem premierligaša. Vrsaljko i Badelj u portugal. Vukušć isto za neku siću u XY zemlju, a Sammmmmmir za 1.5mil.
Ja zato ciljam na Leeds (i paralelno stvaranje 2. ekipe koja igra u najnižoj ligi gdje igraju talenti (Sutton utd)).
Jel se može u editoru stavit bar ono "minumum release fee cause" na 4-5 milja ili tako nekako otezat?
ja sam probao malo dici reputaciju kluba i neke druge stvari,da nedolaze neki polovnjaci...i bilo je malo bolje
ove godine bi mogao probati malo i s ovim ''minumum release fee cause''
Probao sam više načina spriječavanja ekzodusa ali ništa od toga. Meni je ideja bila voditi Rijeku i kao 2. klub imati Orijent, ali to nema smisla. Liga se neprirodno razvija. Sve što vrijedi pobjegne iz HNLa, a onda Dinamo i Hajduk dovode strance (Brazil, albanija) za sulude cifre. Npr. hajduk proda vukušića za 1.5mil. eur, a onda kupi nekog stranca za 3 mil. EUR.
Vezano za strane lige: Zašto je Owen na transfer listi?
Meni je također problem što igra u najvećoj rezoluciji potpuno smanji fontove, pa stavi puno informacija ali je sve sitno, a kako me vid zafrkava, to mi predstavlja problem. Opcija veličine fonta bi bila poželjna. Tj. veća kostumizacija. ne znam jel neki skin u tome pomaže, ili trebam spustiti rezoluciju na najmanje moguće.
A ostale lige su kao realne?
Problem HNLa nije neralnost, nego šta je predimenzioniran, onaj ko ga kreira se malo zaigra s brojčicama, pa se događa da je Vrsaljko best buy desni bek, jer ga dovedeš za siću, a igra malo slabiji od Rafinha. Vukušić završi u Romi i igra u prvih 11, itd. To me u biti još više živcira kad igran s nekin stranin klubom, nego kad igran HNL
Druge lige jesu realnije, pogotovo engleska. Ipak je rade ljudi koji su od tamo.
Mene te neke nelogičnosti ubijaju iako je ovaj nastavak ispoliran, bolje je odrađen taj psihološki dio, ali dio vezan za grafiku i dalje izgleda ispod razine FIFE 1998. RTWC
Druge lige jesu realnije, pogotovo engleska. Ipak je rade ljudi koji su od tamo.
I nisu, nego ih ne znaš toliko detaljno pa ne primjećuješ sve te stvari koje te ovdje živciraju A cila igra s realnosti nema ni R, nego razvijaju igrivost jer im je to u konačnici bitnije, da je realna (nekakva nogometna simulacija) ne bi je niko ni igrao
Mene te neke nelogičnosti ubijaju iako je ovaj nastavak ispoliran, bolje je odrađen taj psihološki dio, ali dio vezan za grafiku i dalje izgleda ispod razine FIFE 1998. RTWC
sto se mene tice, grafiku su mogli ostaviti na razini CM03-04, ali da su igrivost povecali.. a ne da im je "balansiranje" da momcad odjednom pocne igrati kao amateri.. ili da u 6 utakmica primis 5 autogolova... od toga 3 guzicom kada je kod nabaca tvoj igrac ledjima okrenut lopti i golu...