Ova tema namijenjena je prodaji/kupnji isključivo dječje opreme, igračaka, kolica, nosiljki i sl.
Prodaja/kupnja dječje odjeće i obuće je zabranjena! Za to postoji posebna tema.
Molimo Vas da poštujete pravila, a posebno:
- dozvoljen je jedan post tjedno + jedno dodatno oglašavanje (ako nešto snižavate, dodajete u prodaju ili sl.); idući post tada mora biti tjedan dana od dodatnog posta
- chatanje nije dozvoljeno; za sve dogovore koristite PM
- zabranjeno je pisati CAPS LOCK-om i koristiti slova veća od normalnih (veličina 2)
- zabranjeni su linkovi na njuškalo
Ukoliko primjetite da netko krši neko od pravila Foruma, slobodni ste ga prijaviti.
Ugodno trženje!
Prodajem Chicco Lite Way kolica,boja plavo-bijela,koristena samo 2 mjeseca,kao nova su.
Namijenjena su djeci od njihova rođenja do navršene treće godine života. Imaju mogućnost podešavanja podloška za sjedenje (od ležećeg do sjedećeg položaja).
Zbog mogućnosti rotacije prednjih kotača od 360º vrlo su lagana za upravljanje i idealna za upotrebu u svim situacijama.
Sklopljena,zauzimaju vrlo malo prostora.
Cijena 700 kn( osobno preuzimanje)
Jos slika na upit.
Ovaj isti model,ali dolazi bez precke
By only_me123 at 2011-06-14
pozdrav, zanimaju me vaša kolica jesu li prodana i gdje se nalazite. možete li mi dati vaš kontakt broj ili evo vama moj:09xxxxxxx pa me nazovite radi dogovora
Kupujem nova kišobran kolica za dječaka, sa barem jednim položajem, do 500tinjak kn, Zg i okolica
__________________ mojoj misli na tebe, nježnoj i smjernoj, ne znam uzroka ni časa začetka.... ona je kao prsten na ruci vjernoj kružna, nema početka ni kraja....
Ova tema namijenjena je prodaji/kupnji isključivo dječje opreme, igračaka, kolica, nosiljki i sl.
Prodaja/kupnja dječje odjeće i obuće je zabranjena! Za to postoji posebna tema.
Molimo Vas da poštujete pravila, a posebno:
- dozvoljen je jedan post tjedno + jedno dodatno oglašavanje (ako nešto snižavate, dodajete u prodaju ili sl.); idući post tada mora biti tjedan dana od dodatnog posta
- chatanje nije dozvoljeno; za sve dogovore koristite PM
- zabranjeno je pisati CAPS LOCK-om i koristiti slova veća od normalnih (veličina 2)
- zabranjeni su linkovi na njuškalo
Ukoliko primjetite da netko krši neko od pravila Foruma, slobodni ste ga prijaviti.
Odlično, baš mi falila ovakva tema!
Dakle, ja kupujem hranilicu za bebe (dečka, boja nije bitna, al čisto da nije roza ipak ), bilo bi super na području Rijeke i okolice, ali nije uvjet ako ste spremni slati...
Sve igračke su nove i zapakirane te na njihovu cijenu -10 %,
od opreme imam posteljinu,ako uzimate obje popust od 50 kn,te musteline kreme za lice i guzu u pola cijene nego u apoteci.
Album:http://public.fotki.com/svijetumalom/
Prodajem hranilicu Chicco Happy Snack. U odličnom stanju, jako malo korištena, kao nova.
3 položaja naslona, 3 položaja namještanja pladnja. Sa velikom košarom za igračke.
U originalnoj kutiji. Kupcu poklanjam veliki paket pelena 7-18kg, neotvoreni.
Ako je potrebno, dostavljam na području Zagreba.
Cijena: 300kn
Zadnje uređivanje dainty : 26.08.2011. at 13:32.
Reason: fotke