Gdje je nestao prvi desničar u Hrvata?Postoji li još uopće HSP1861?Pozovimo ga nazad,možda ima nešto za reći..U ovome vrtlogu desnice,dodajmo ton originalnosti.Stavimo uteg na vagu slabosti kojom se nose desničari koji sebi mrgode u bradu.
Kakva provokatorska tema
Malo je osijedio
Pregovara se sa Stankovićem pa možda se pojavi uskoro u Nedjeljom u 2 ako Stanković bude imao muda povzati ga. Zasad se samo pregovara.
Ostao je sam. Previše nepravdi mu je učinjeno i pokušano učiniti od "nezavisne" Hrvatske. Bilo bi lijepo da se vrati.
Daleko naživopisniji čovjek koji živi ili je živio za ideale slobodne Hrvatske.
bilo bi mu pametno da uđe u koaliciju s Ružom Tomašić , onda bi možda imali neke šanse ući u parlamanet
Paraga se sa Ružom Tomašić može naći jedino u policiji i na sudu jer dotična štiti naredbodavce ubojstva Ante Paradžika i dotična je sve ove godina vjerno bila uz magistra. Sa pravaškim judama i izdajnicima nema koalicija ni ujedinjenja!
Paraga se sa Ružom Tomašić može naći jedino u policiji i na sudu jer dotična štiti naredbodavce ubojstva Ante Paradžika i dotična je sve ove godina vjerno bila uz magistra. Sa pravaškim judama i izdajnicima nema koalicija ni ujedinjenja!
u politici je sve moguće, niko sa nikim-svako sa svakim,
inače bilo bi mi drago da se Paraga vrati i da ga vidim kod Stankovića ako je istina ovo kaj pričaš da će se vratit
Zato jer je vrh HRT-a par puta stornirao gostovanje Parage u različitim političkim emisijama. Kada je to Paraga bio podoban za gostovanja na HRT-u ili Novoj za razliku od magistra ili kanadske policajke?
Jeli to onaj Paraga koji tvrdi da je cijeli domovinski rat namješten i da je Tuđman prodao vukovar i posavinu da bi milošević njemu prodao krajinu?
Taj čovjek negira cijeli naš rat i žrtvu tvrdnjom da je sve namješteno.Ma serem se ja na njega
Ja podržavam one koji nisu krivi za propast Hrvatske i tu spada Paragino ime dok oni (tj. tvoji) koji su krivi za propast Hrvatske a to su redom HDZ sa dinastijom Tuđman, SDP, Mesić, Josipović me apsolutno ne zanimaju... Stoga me poštedi svoje jeftine propagande.
Zato jer je vrh HRT-a par puta stornirao gostovanje Parage u različitim političkim emisijama. Kada je to Paraga bio podoban za gostovanja na HRT-u ili Novoj za razliku od magistra ili kanadske policajke?
Razumljivo je političko upravljanje HRT-om do prije par godina..Kažem samo da su neke stvari olabavile,i da je praktički poželjno da se objasne stvari koju je objašnjavao Ivić Pašalić i slični mufljozi,jer je to na rubu ekskluzivnosti na što se lijepe tv kuće.
Ne vidim valjan razlog zašto je g.Paraga i sada izoliran?Ok naivno vam zvuči,ali precjenjujemo njegovu poziciju.Ono što je on govorio sada se može prikazati kao jedan dio istine.
Razumljivo je političko upravljanje HRT-om do prije par godina..Kažem samo da su neke stvari olabavile,i da je praktički poželjno da se objasne stvari koju je objašnjavao Ivić Pašalić i slični mufljozi,jer je to na rubu ekskluzivnosti na što se lijepe tv kuće.
Ne vidim valjan razlog zašto je g.Paraga i sada izoliran?Ok naivno vam zvuči,ali precjenjujemo njegovu poziciju.Ono što je on govorio sada se može prikazati kao jedan dio istine.
Paraga je velika žrtva represivnih aparata ovih prostora, a ljudi koji su krivi za sve što se događalo i dalje su u vlasti. Nikada nije bio nasilan, pa čak i prema onima kojima je trebao biti jer su mu činilo zlo i nepravdu.
Ne samo osobno nego i prema hrvatima i građanima Hrvatske. Oduvijek je zastupao tezu da odgovor na agresiju treba biti razmjeran agresiji.
Plus još "čvoka" ili vritanjak - da se ne zaboravi.
Ne znam sjeća li se tko njegovog gandijevskog protesta ispred Starčevićevog doma kada je Tuđman Franjo započeo uništavati Hrvatske Obrambene Snage.
Ja ne mislim da je Paraga psihički bolesnik i slične pizdarije. Ja bih prije rekao da je on pošten čovjek i domoljub koji je devedesetih zbog svog idealizma mnoge stvari krivo shvatio i u skladu s tim djelovao.
Nije shvatio da je tako u biti išao na ruku belosvetskoj gamadi i unutrašnjim protivnicima hrvatske države koji su znali da ako se uništi Tuđman, da nema ni prave hrvatske države. Njima je bilo bitno da imaju na svojoj strani što više ljudi koji su protiv Tuđmana, a to što su (npr. Paraga) ti ljudi bili protiv Tuđmana iz potpuno suprotnih razloga, njima nije bilo bitno. Da su uspjeli uništiti Tuđmana, ionako ne bi Paraga došao do izražaja. On bi im samo privremeno poslužio za njihove ciljeve.
I naravno da je onda Tuđman njih sve skupa s pravom držao za prijetnju.
Zato ja cijenim Tuđmana, ali opet na svoj način cijenim i Paragu pa koliko god izgledalo da su oni bili na suprotnim stranama. Treba razumijeti kakva su bila vremena, kakve je tko imao informacije i na kakav je način shodno tome razmišljao.