Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak > Kokošinjac
Korisničko ime
Lozinka

Kokošinjac Nesuvisle i chaterske teme

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 03.09.2011., 13:24   #461
betty--boop
oh la la

Registracija: Aug 2011.
Quote:
Hekatonhir kaže: Pogledaj post
Nisam, srećom. Popizdio bih.
a ko ne bi !

doduse, ja sam tu uvijek imala srece
betty--boop is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2011., 15:07   #462
klonka
NMN

klonka Avatar

Registracija: Sep 2009.
Quote:
Hekatonhir kaže: Pogledaj post
Što se čudiš, nemaš pojma koja sve tajna vrata otvara pola sata češkanja.
Tko zna, zna.

Ja volim i češkati. To mi dođe kao terapija.
klonka is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.09.2011., 18:02   #463
čarolija :)
Samo retki nađu retke.

čarolija :) Avatar

Registracija: Jun 2011.
Meni su ukrali novcanik u tramvaju.
Uff, deset dana sam ja mislim bila ljuta. Najgore od svega sto sam zapamtila covjeka, vidjela sam kad je izasao iz tramvaja, ja mislim da sam ga srela opet da ne bi ziv ostao od mog jezika.
Nije mi bilo zbog para, al sam morala opet vaditi licnu, ostala bez svih dokumenta, peglala se po policiji, skupljala razne papire da mogu nove dokumente izvadiit.. uff
Radi nesto, sta krades po tramvaju.
Old 29.12.2011., 11:32   #464
MMachéte
Moderator

Registracija: Oct 2010.
Kad sam bio manji, ukrali su mi bicikl.
Limex.
ako ga netko zna, molim da mi prijavite.
Plavkasti onak, Champion je pisalo, ima ogrebotinu naprijed.
sto se plaza tice , stvarno kakva dekadencija , jest na plazi. Neki cak i puse treba sve te aktivnosti zabraniti, vidim da se nekom ne svida ni pit pivo, fino fino..kaj cemo ostavit dozvoljeno, gledat i disat?ili i za to postoje restrikcije?

kakvih sve mimozice postoje , ovoj smeta dim na plazi koja se proteze na neznam koliko kilometara daj ljudi onak .. ovoj smeta kaj netko jede..Đeeez.

jedino sto se slazem, JEDINO je ostavljanje smeca za sobom, bilo opusaka bilo kakvog drugog smeca.

to sam vam dosao reci ovdje, slucajno samnaletio na topic a nema smisla da do sljedeceg ljeta zivite u neznanju
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 29.12.2011., 13:19   #465
Kuzerica
Zoberica

Kuzerica Avatar

Registracija: Apr 2011.
Quote:
MMachéte kaže: Pogledaj post
sam vam dosao reci ovdje, slucajno samnaletio na topic a nema smisla da do sljedeceg ljeta zivite u neznanju
stvarno,nema
Old 31.12.2011., 17:10   #466
luna_lunatik
Registrirani korisnik

luna_lunatik Avatar

Registracija: Sep 2004.
sestri lopovi očistili auto u italiji pored trsta na povratku sa francuske rivijere. stali su na parkiralištu šoping centra i skoknuli po kilu nutele. ništa nisu ostavili po sicevima da se vidi ali lopovi su provalili i pokupili svu prtljagu iz bunkera (uključujuć moju kožnu bikersku jaknu ( ). policija im je saopćila da je to normalno na tom parkiralištu ali patrolirat malo češće ili stavit nadzorne kamere je teško...
luna_lunatik is online now  
Odgovori s citatom
Old 02.01.2012., 16:59   #467
DiamondLeoni
Registrirani korisnik

DiamondLeoni Avatar

Registracija: Jan 2011.
Mene još na plaži nisu pokrali .Nadam se da ni neće .
Ali su me zato pokrali u jednom klubu . Nakon dočeka nove na korzu sam otišla u taj klub .Ja budala ostavila torbu , jaknu , i prijateljičin kaput kod jedne žene da nam čuva. Za tim stolom su bili još neki muškarci . Ona je negdje otišla par sati je nije bilo . Ja sam išla provjerit jeli lova u novčaniku .I bila je . I tamo su bili muškarci oko toga stola , i mislila sam neće nitko ništa uzet , torba je zatrpana , i svi su pijani . Na kraju kada sam krenula kući vidim da mi fali novčanik u kojem sam imala 100 eura .
I živcira me što ne znam tko je . Našla bih ga iscipelarila . Ubila boga u njemu . Nije stvar 100 eura, ni novčanika , nego mrzim ljude koji kradu ! MRZIM ! .. ti pas mater šugavu .. kretenčino retardirana .
Old 03.01.2012., 01:33   #468
sedamdana
Registrirani korisnik

sedamdana Avatar

Registracija: Nov 2011.
Quote:
DiamondLeoni kaže: Pogledaj post
Mene još na plaži nisu pokrali .Nadam se da ni neće .
Ali su me zato pokrali u jednom klubu . Nakon dočeka nove na korzu sam otišla u taj klub .Ja budala ostavila torbu , jaknu , i prijateljičin kaput kod jedne žene da nam čuva. Za tim stolom su bili još neki muškarci . Ona je negdje otišla par sati je nije bilo . Ja sam išla provjerit jeli lova u novčaniku .I bila je . I tamo su bili muškarci oko toga stola , i mislila sam neće nitko ništa uzet , torba je zatrpana , i svi su pijani . Na kraju kada sam krenula kući vidim da mi fali novčanik u kojem sam imala 100 eura .
I živcira me što ne znam tko je . Našla bih ga iscipelarila . Ubila boga u njemu . Nije stvar 100 eura, ni novčanika , nego mrzim ljude koji kradu ! MRZIM ! .. ti pas mater šugavu .. kretenčino retardirana .
To si ti kriva jer si bez nadzora ostavila svoje stvari u klubu, ajde jos da si kod svoje ekipe pustila, al kod nepoznatih ljudi..

I nikad nisu svi pijani..uvijek ima nekoliko njih koji savrseno trijezni pokradu vani ljude koji cugaju i ne mare za svoje stvari.

Nije mi jasno, bi li usred bijela dana ostavila kaput i torbicu kod nepoznatih ljudi u bircu i ocekivala da ces sve nakon par sati naci netaknuto??
sedamdana is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2012., 01:36   #469
sedamdana
Registrirani korisnik

sedamdana Avatar

Quote:
MMachéte kaže: Pogledaj post

kakvih sve mimozice postoje , ovoj smeta dim na plazi koja se proteze na neznam koliko kilometara daj ljudi onak .. ovoj smeta kaj netko jede..Đeeez.

jedino sto se slazem, JEDINO je ostavljanje smeca za sobom, bilo opusaka bilo kakvog drugog smeca.

to sam vam dosao reci ovdje, slucajno samnaletio na topic a nema smisla da do sljedeceg ljeta zivite u neznanju
slazem se, ja furam onu pepeljaru sa sobom, zatvorenu pa stisnes neki vrag gore pa se otvori..kad odlazim ispraznim u kantu (jos sam u paranoji da nekaj ne zapalim pa uvijem malo vode ubacim)
sedamdana is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2012., 11:27   #470
kiss me
Banned

Registracija: Aug 2009.
Quote:
sedamdana kaže: Pogledaj post
Nije mi jasno, bi li usred bijela dana ostavila kaput i torbicu kod nepoznatih ljudi u bircu i ocekivala da ces sve nakon par sati naci netaknuto??
To se zove klasa optimista
kiss me is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.01.2012., 12:33   #471
Kuzerica
Zoberica

Kuzerica Avatar

Registracija: Apr 2011.
ima ekipe sto se vozi po gradu vikendom i onda kad snime nekog pijanog (kao mog frenda jednom ) stanu,izadju iz auta ,pocnu spiku s tobom,tjese te,grle i op nema moba,nema novcanika
a u mobu zapisan pin od kartice pa ostanes bez par desetaka tisuca kn

pijanka za pamcenje
mene su samo jednom,maznuli mi jaknu al sam se ja kompletno dala u detektive iduci dan i nasla je i jos dobila pare sto su bile unutra
jos mi nije jasno kako sam sve to isceprkala da saznam
Old 03.01.2012., 15:10   #472
DiamondLeoni
Registrirani korisnik

DiamondLeoni Avatar

Registracija: Jan 2011.
Quote:
sedamdana kaže: Pogledaj post
To si ti kriva jer si bez nadzora ostavila svoje stvari u klubu, ajde jos da si kod svoje ekipe pustila, al kod nepoznatih ljudi..

I nikad nisu svi pijani..uvijek ima nekoliko njih koji savrseno trijezni pokradu vani ljude koji cugaju i ne mare za svoje stvari.

Znam da sam kriva . Naravno da jesam . Al' se to više neće ponovit .
Old 03.01.2012., 16:43   #473
sedamdana
Registrirani korisnik

sedamdana Avatar

Quote:
DiamondLeoni kaže: Pogledaj post
Znam da sam kriva . Naravno da jesam . Al' se to više neće ponovit .
A sad si bar naucila..
sedamdana is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja