Ja stvarno ne kužim što fali Kad se zaljubim? Enamorarse znači zaljubiti se, a ne zavoljeti. Stvarno su tumpleki, bitno da je Mar de amor bilo točno prevedeno.
CASTLE & BECKETT “Every morning I bring you a cup coffee just so I can see a smile on your face because I think that you are the most remarkable, maddening, challenging, frustrating person I’ve ever met. I love you Kate, if that means anything to you, if you care about me at all, then don’t do this...”
Internacionalni naziv je When I Fall in Love, Time Stops Inače je ok prijevod, samo je ovaj naziv malo predugačak. Ionako će vjerojatno svi seriju zvati samo Kad zavolim.
Internacionalni naziv je When I Fall in Love, Time Stops Inače je ok prijevod, samo je ovaj naziv malo predugačak. Ionako će vjerojatno svi seriju zvati samo Kad zavolim.
Meni je Kad zavolim nekako čudno za izgovoriti, nekako prekratko zvuči, ja ću ju jednostavno zvati Kad se zaljubim, pošto je slovenski naziv za telenovelu Ko se zaljubim pa...
Onaj tko je već gledao ili gleda, može li mi ukratko reći kakav je lik Augustina kojeg glumi Lisardo???
Mislim, lika trenutno gledam kao negativca u EDC, pa pretpostavljam da je i ovdje bad guy
Ja mogu samo reći da mi je u CME-u odvratan i ljigav, uopće mi se ne dopada kao Agustín, a za opširniji opis njegovog lika se obrati @Nati jer ipak je ona "stručnjak" za ovu telenovelu.
Ja mogu samo reći da mi je u CME-u odvratan i ligav, uopće mi se ne dopada kao Agustín, a za opširniji opis njegovog lika se obrati @Nati jer ipak je ona "stručnjak" za ovu telenovelu.
Onda znači da je dobro izvršio zadatak, jer je takav i u EDC-u: odvratna, ljigava gnjida