Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Kultura i zabava > Glazba > Glazbena događanja
Korisničko ime
Lozinka

Glazbena događanja Ivan Hrvatska fan pit

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 06.06.2012., 16:17   #81
wyrm
Life is killing me

wyrm Avatar

Registracija: Jun 2003.
Quote:
1950ftw kaže: Pogledaj post
ne opravdavam bacanje kamenjem, retardirano je, ali mi je drago da se jos jednom pokazalo kolika je mastejn picka od coeka.

Inace, ranija 2 dana fenomenalna, vi foteljaši ne mozete govoriti da je propalo nesto kad niste ni bili

Onaj ko je bio ce sigurno biti zadovoljan sa 90% stvari.
Evo, ja sam bio dolje, i nezadovoljan sam sa 90% stvari iako gledam iz perspektive glazbenika a ne običnog posjetitelja festivala.
Old 06.06.2012., 16:54   #82
1950ftw
Registrirani korisnik

1950ftw Avatar

Registracija: Aug 2009.
Quote:
wyrm kaže: Pogledaj post
Evo, ja sam bio dolje, i nezadovoljan sam sa 90% stvari iako gledam iz perspektive glazbenika a ne običnog posjetitelja festivala.
pa sta konkretno?? ne znam, cuo sam neke bendove koje sumnjam da cu opet ikada. Em sto sam dolazio sam svaki dan jer nemam nikoga ko slusa takvu vrstu muzike, em sto za 300 kn 3 dana i nije neka velika lova da trazim dlaku u jajetu.

eventualno me moze smetat cijena piva i hrane, malo previse. Ovaj zadnji dan su kvalitetno zasrali tako da nisam ni ensiferum stigao pogledati jer su promijenili raspored.
Old 06.06.2012., 19:12   #83
wyrm
Life is killing me

wyrm Avatar

Registracija: Jun 2003.
Konkretno su se organizatori ponijeli kao govna prema izvođačima sa drugog stagea, nisu nam osigurali stvari koje bi valjda trebale biti osnovne kao voda npr. nego sam morao žicati da nam se da i sl. Mislim da je publici bilo manje-više ok jer nisu morali komunicirati s nikim iz organizacije. A ovo sa gađanjem Mustainea neću komentirati, otišli smo taman prije događaja.
Old 06.06.2012., 19:15   #84
1950ftw
Registrirani korisnik

1950ftw Avatar

Registracija: Aug 2009.
A jebiga, nisam znao za to...valjda ce bit bolje nekad kasnije. Ako ne nauce na greskama nek idu u k....
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 06.06.2012., 19:28   #85
kakataka
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2007.
Iz perspektive običnog posjetitelja većina je stvari bila OK. Prvi sam se dan s ekipom zezao kako bi po satnici mogao naštimamti sat. Bendovi na main stageu su počimali i završavali u točno predviđen sat.
Šta se tiče hrane i pića, piva od 0,4 dcl za 15 kn je bila podnošljiva (o kvaliteti nećemo), dok su s hamburgerima od 30 kn stvarno pretjerali.
I mene je razočaralo, kada sam žureći stići na Ensiferum (po prvotno predviđenoj satnici) čuo da oni već debelo sviraju, pa sam umjesto cijelog nastupa vidio zadnjih 15 min. Nisu se držali ni izmjenjenog rasporeda, pa je tako po cijelom festivalskom prostoru bila izvješena izmjenjena satnica, koja se dodatno pomakla radi skraćivanja nastupa Megadetha, tako da su Death Angel uranili (srećom bio sam u blizini pa sam stigao), a Steelwing predviđene u ponoć nisam dočekao, već neke ne znam koje (pretpostavljam Rising Dream), a sada čitam da su Steelwing počeli u 01:00 h. Toliko ipak nisam imao volje čekat, nego sam se u pomoć skupio i za mene je ovaj metal fest bio završen.
U svakom slučaju, ove okolnosti zadnjeg dana nisu mi uspjele pokvariti pozitivan dojam o festu, te nisam izgubio entuzijazam i želju doći i slijedeće godine.
Jednim dijelom tome je zasluga izvanrednog nastupa Death Angela, koji su iskoristili svoj trenutak i od sporednog benda i predviđenog popodnevnog polusatnog nastupa postali headlineri i to odlično iskoristili. Jednako je mišljenje i drugih ljudi s kojima sam razgovarao. Smatram da bi ih organizatori trebali pozvati i slijedeće godine i u zahvalu za "vađenje iz gov..a" dati im bolju satnicu i duži nastup, jer su momci to zaslužili.
kakataka is offline  
Odgovori s citatom
Old 06.06.2012., 22:02   #86
Pavlekic
Registrirani korisnik

Registracija: Nov 2007.
Quote:
Ziggy Pop kaže: Pogledaj post
Ma i meni je žao Megadetha,iako Mustaine zna biti seronja.Ja bih više volio da je WASP došao jučer i dobio koji kamen u glavu(ako je već morao netko,oni mi najviše idu na jetru).
Organizator je rekao: (s cmar-net.org)- službeno:

KISA (BLATO) JE ONEMUGUCILA DA MEGADETH SA SVOJIM OGROMNIM SLEPEROM DODJU DIREKTNO DO BINE, TAKO DA SU STEJDZHENDI MORALI OPREMU NOSIT NEKIH 500 METARA NA RUKE.
TO JE PRODUZILO LOAD IN, I NISMO IH USPJELI UBIJEDIT DA TAJ DAN NECE BIT KISE, TAKO DA SU ONI PREDPOSTAVLJALI DA CE I LOAD OUT BITI NA RUKE 500m I TRAJAT TAKO DUGO. IZ TOG RAZLOGA SU TRAZILI DA SVIRAJU U 20H.
WASP JE TREBAO SVIRAT 1H KASNIJE (OKO 22H) I PO MENI BI IMALI NAJBOLJI SLOT I BILI BI ISTINSKI HEADLAJNERI FESTA, ALI S NJIMA SE NIJE DALO NI RAZGOVARAT. LJUDI NISU NI IZASLI IZ BUSA, OKRENULI SE I OTISLI BEZ RIJECI. CUJEM DA SU TAKVI BILI I NA OSTALIM METALFESTIMA (POSTO JE BILO TEHNICKIH PROBLEMA SVUGDJE), I DA SE TO NA NASIM LEDJIMA SLOMILO.
U SVAKOM SLUCAJU, GARANTIRAM DA SU IMALI SVE USLOVE DA NORMALNO ODSVIRAJU SET 1H KASNIJE I ODU DOMA SRETNI I ZADOVOLJNI.
MORAM NAPOMENUT DA WASP IMAJU SA SOBOM 10% OPREME KOJU IMAJU MEGADETH TAKO DA U NJIHOVOM SLUCAJU NIJE POSTOJALA NIKAKVA DRAMA OKO LOAD IN-OUT.
JBG...LJUDI JEDNOSTAVNO NISU HTJELI.
SORRY...NISMO MOGLI NISTA NAPRAVIT.

Najviše mi je žao radi Dark Tranquility. Megu obožavam, al ispalo je kako je ispalo, kao što obožavam i Wasp.

Ali poserem se na Blackija-Paris Hilton. Wasp su uživo postali tako grozni i šuplji, ali moram priznat da su im Headless children i The crimson idol remek djela.

Jedino ne kužim što se opet napada SJ. Pa to je festival u kojem glavnu riječ ima austrijska firma.

Festival uopće nije propao, ljudi su uglavnom jako zadovoljni, svi su bendovi dali sve od sebe, prav dana dana za pamćenje, a i treći će se pamtiti po dobrom, jer su svi bendovi koji su svirali napravili genijalne showove.

Napokon vidjeh FF

Uglavnom, festival ide i dalje, ali je izišao iz franšize Metalfest.

Postaje samostalni festival BURNING SEA, a termin je od 06.-09. lipnja 2013.

I normalno da se ide.

Jedino bih pohvalio second stage, vidjeh gomiletinu odličnih bendova, neke i puno boljih od onih s glavnog.

Uz put, hrana prokleto preskupa. FAIL!!
Pavlekic is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 10:28   #87
crnaIra
Registrirani korisnik

Registracija: Mar 2012.
Evo ja presla masu kilometara da bi cula wasp,cuvala se cijeli dan da se ne urokam od pive i ne vidim nista, da bi oko 15h saznala od cure sto prodaje majice na standu da su wasp otkazali...to mi je bilo cudno pa sam vac malo ljutita otisla na info pult i tamo riba govori da je to istina a frajer do nje mi je samo nonsalantno tutnuo novi raspored da si ga procitam bez ijedne rijeci.E tad sam bila jako ljuta.Zar nije razumno da se ljudi obavijeste preko nekog razglasa i onima sto su placali upad u 16h kaze da je sve izmijenjeno,da mozda niti ne daju pare za nesto sto ih ne zanima ako su dosli samo npr zbog wasp??Svi iz organizacije su mudro sutili i pustili ekipu u zabludi.Masa ljudi do zadnjeg trena nije znala da su se termini sviranja promijenili i zakasnili su na ensiferum i naravno popizdili.Ja sam imala "srecu" da sam vrlo rano saznala od CURE SA STANDA sta se desava pa sam se eto urokala od pivcine.Onda jos gluplja situacija,ajde kad nisam mogla vidjeti wasp da barem pogledam megadeth koje isto jako volim.Medjutim usrali ljudi i to.Nista nisam cula osim njihovog urlanja "we want wasp!!" Ma jebite se.Zali boze puta i para,sljedeci put idem na metalfest u drugu drzavu.
crnaIra is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 10:44   #88
Strider_hr1
Registrirani korisnik

Strider_hr1 Avatar

Registracija: May 2009.
Katastrofa i bruka opet. Mislim da je krajnje vrijeme da se Juras, i grad Zadar ostave organiziranja festivala ovakvog tipa. O kretenima koji su bacali kamenje necu ni komentirati.
Old 07.06.2012., 18:46   #89
capri-corn
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2010.
platio 2 karte za tri dana.platio 2karte za kamp 4 dana(kućica),platio kaznu za prebrzu vožnju (starigrad paklenica) 1000 kn(vozio85 , dozvoljeno 50) ne bi li vidio Fear Factory (koje inače jedine slušam od svih najavljenih bandova).gledao 2 dana gomilu dosadnih bandova (izuzev Cold Snap,njima kapa dole)dosao treći dan na FF i gledam band koji je prije 20 god stao u razvoju "Megadeth".
okrenem se i odem.
i još mi kažu da je "Lamb Of God" otkazan...
capri-corn is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 20:02   #90
kebabdzija
Registrirani korisnik

Quote:
capri-corn kaže: Pogledaj post
platio 2 karte za tri dana.platio 2karte za kamp 4 dana(kućica),platio kaznu za prebrzu vožnju (starigrad paklenica) 1000 kn(vozio85 , dozvoljeno 50) ne bi li vidio Fear Factory (koje inače jedine slušam od svih najavljenih bandova).gledao 2 dana gomilu dosadnih bandova (izuzev Cold Snap,njima kapa dole)dosao treći dan na FF i gledam band koji je prije 20 god stao u razvoju "Megadeth".
okrenem se i odem.
i još mi kažu da je "Lamb Of God" otkazan...
kakav lamb of god? salis se ili? nisu ni trebali bit
kebabdzija is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 20:09   #91
capri-corn
Registrirani korisnik

Quote:
kebabdzija kaže: Pogledaj post
-boogaloo zg 26.6 (namjeravao otići)
capri-corn is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 20:10   #92
JimiH
Registrirani korisnik

JimiH Avatar

Registracija: Jun 2008.
Quote:
kebabdzija kaže: Pogledaj post
trebali su biti ali im nije odgovarao termin, pa su pomjereni u Zagreb 26. 6. ove godine
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 20:11   #93
JimiH
Registrirani korisnik

JimiH Avatar

Registracija: Jun 2008.
Quote:
capri-corn kaže: Pogledaj post
-boogaloo zg 26.6 (namjeravao otići)
to je otkazano??
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 20:22   #94
capri-corn
Registrirani korisnik

koncert lamb of god odgoden je za veljacu 2013
capri-corn is offline  
Odgovori s citatom
Old 07.06.2012., 22:53   #95
kebabdzija
Registrirani korisnik

a to, mislil sam da si dosao na MF pa su ti rekli da je LOG otkazan. znam da su trebali bit u zg i da ce bit u veljaci, bar je tak najavljeno
kebabdzija is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2012., 00:51   #96
kakataka
Registrirani korisnik

Registracija: Jun 2007.
Prijedlog organizatorima za festival koji se planira iduce godine u istom terminu: 20 % popusta za sve koji predoce ovogodisnju ulaznicu.
kakataka is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2012., 15:01   #97
Pavlekic
Registrirani korisnik

Quote:
JimiH kaže: Pogledaj post
to je otkazano??
Sinko, LOG nisu otkazani, nego su Ljubljana i Zagreb odgođeni za početak 2013.

Najtragičnije mi je što ti, u svijetu neta i "velikog zanimanja" za glazbu---to saznaš sada.

Obavijest da su LOG odgođeni je stara 3 mjeseca.
Pavlekic is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.06.2012., 15:05   #98
Pavlekic
Registrirani korisnik

Quote:
Strider_hr1 kaže: Pogledaj post
Katastrofa i bruka opet. Mislim da je krajnje vrijeme da se Juras, i grad Zadar ostave organiziranja festivala ovakvog tipa. O kretenima koji su bacali kamenje necu ni komentirati.
Festival je bio odličan i to svi govore.

Megadeth/Waspo incident nije pretjerano zasjenio festival, iako je bačena mrlja.

Uz put, po tisućiti put, SJ nije organizator festivala, već je većinski vlasnik franšize Metalfest austrijska firma, uz lokalne promotore iz Slo i Hr.

Grad Zadar također nije organizator, ali će iduće godine itekako ugostiti opet metal festival Burning sea, jer je Metalfest pre-registriran.
Pavlekic is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.06.2012., 09:18   #99
crnaIra
Registrirani korisnik

Mene osobno ne zanima tko je organizator,niti tko je vecinski vlasniki niti po kojoj i cijoj fransizi nego KAKO je organizirano.Ne zanima me niti na sta ili koga je bacena mrlja,boli me dupe...ja sam bila jedna od turista koji su isplanirali svoje vrijeme i dali novce za taj dogadjaj koji je ispao kakav je ispao.Tako da i dalje sam sigurna da u Hr necu ici na metalfest.
crnaIra is offline  
Odgovori s citatom
Old 10.06.2012., 11:40   #100
Pavlekic
Registrirani korisnik

Žao mi je, jer sam ja doletio zrakom, na ćilimu i nisam potrošio niti kune na tom festivalu.
Pavlekic is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja