Bliži se dan D,pa da ne spamamo bezveze u posebnoj temi za Elenin,raspišite se ovdje o bilo čemu pošto je vremena malo,pišite o biločemu neuobičajenom što ste zapazili,kako se pripremate,bilo kakve linkove vezane za dan D,što ste sanjali itd dobrodošla je i spam tema o padajućem satelitu pa viknite ak ga uočite da pada blizu
ja sanjala prije dvije noći dan D (pod utjecajem tema o nibiru, eleninu, IK-u, a i mislim da me malo kolje orgonit mm, koji fura i na spavanju)
ugl, sanjam kako na nebu uz sunce, sjaji još nešto, iz početka sam to nešto gledala dalekozorom, a onda je postajalo sve veće i veće. onda smo odjednom u nekom kao skloništu ili podrumu, znam da vrpamo po nekim kutijama i ja uzimam kapute za sebe i djecu, pogledam kroz prozor, a ono jupiter, onak ogroman, samo se on vidio
super je bio san, jedino što ne znam kak je završilo
a nu, ja sam sanjala nešto slično, samo što su u mom snu dva Mjeseca. I tako, neka oluja počelo puhat, a ja udrila u dreku "dva Mjeseca, eno dva Mjeseca", i fakat fino su se vidjeli na nebu. Al uto mi stari oplete zaušnjak i kaže " ma daj se saberi" Pa sam se probudila.
ja se baš ne pripremam, samo sam kupila šibice i 10 malih, onih hotelskih, pekmezića. Dobro, ajde, to je bilo u afektu.
A ja sanjao kak je bila neka kataklizma, i sve pusto ono! Neki divljaci pokušali da mi provale u kuću pa ih ja otjero haha! Zakljuco sam kucu bio i otisao negdje na ulicu! Pa me neki divljak primjetio i počeo trčat za mnom (kanibal) pa sam se sakrio u neki podrum! I lik za mnom, počeo taman silazit stepenicama i ja smisljam kako cu ga ubit i tak! Tu je bio kraj!
A možda sam to sanjao jer sam prije toga gledo film THE ROAD
Al oni divljaci su bili iz filma BRDA IMAJU OĆI
Hrpa internet portala već prenose ovu vijest. Dokazuje da ništa nije nemoguće, pogotovo NLO-i i predstavlja najveće otkriće fizike u zadnjih 100 godina.
I to par dana prije teoretskog dolaska Elenina!?!
Ja se već plašim....
Neće više samo Enterprise i Voyager imati Warp Speed, i mi smo na pragu (doduše pragiću) da ga imamo.
Inače pratim ponovno pojavljivanje Elenina na SOHO-u, ali bojim se da je od njega ostala samo izmaglica i da neće biti baš vidljiv. Ali trenutno više pratim putanju satelita koji treba pasti, taj vrag vrluda po cijelom planetu.
ja se baš ne pripremam, samo sam kupila šibice i 10 malih, onih hotelskih, pekmezića.
Ja se pripremam, evo bunker je skoro gotov. Još samo treba postaviti laminat
Nego, otkud mi znamo da je taj satelit stvarno satelit? Da nije neki vanzemaljski brod?
Quote:
Ord Mantel kaže:
Misliš, primjer iz Star Treka, kad neka civilizacija dođe do stadija kada svlada brzinu svjetlosti, s njom se uspostavlja kontakt? Zanimljivo.
Zaista zanimljivo! Nadam se da su ipak Vulkanci a ne Romulanci ili Klingonci
Nego, što bi mi učinili da saznamo da su mravi otkrili nuklearnu energiju?
a) Vidjevši da su mravi inteligentniji nego što se pretpostavljalo, pokušali uspostaviti kontakt
b) Istrijebili sve do jednog prije nego naprave bombu
Možda vanzemaljci slete na Denverski aerodrom Prvi kontakt!
je, pa da se ukenjaju od onog kiča nabacanog tamo. Da Anubis Može biti da je s tim ciljem to sve tamo i nagurano, nešto ko kad ratari natandrče ona bedasta strašila po poljima.
ma vraga, to je isto ko i s vranama. Sjede na tim strašilima i seruckaju po njima nakon što su poklopale kuruzu
Quote:
Nego, što bi mi učinili da saznamo da su mravi otkrili nuklearnu energiju?
a) Vidjevši da su mravi inteligentniji nego što se pretpostavljalo, pokušali uspostaviti kontakt
b) Istrijebili sve do jednog prije nego naprave bombu
miuglavnom ne uspostavljamo kontakte, mi trijebimo. Na žalost. Bez puno pitanja.
Al ne znam šta bi oni
Zadnje uređivanje The White Rabbit : 23.09.2011. at 00:11.