Natrag   Forum.hr > Društvo > Ženski kutak

Ženski kutak Mi smo babe. Otpor je đžabe.
Podforumi: Kokošinjac, Slikovnica

Zatvorena tema
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.09.2011., 11:23   #1
Pravila podforuma ŽK - 04.10.2015.

Naši dragi forumaši, još draže forumašice,

Odlukom Uprave, te nakon izvjesnih dogovora, a sve u svrhu održavanja Ženskog kutka mjestom dobre vibre, zabavnog zeza, te ostalih smiješnih, zabavnih konverzacija, zaključeno je sljedeće:

Najljepše sve vas, naše najdraže, molimo da forumarite prema unutarnjim osjećajima dobre volje i nečinjenja ičeg što bi ikoga povrijedilo i uvrijedilo.

Ovdje se tolerira gotovo sve, skoro svaka zajebancija, zinganje, zezanje, čet, čet na čet, oftopik, ontopik, notopik, i to se mijenjati neće.

Međutim, apeliramo da iz svojih upisa izbacite loše vibre, zloću, zlobne provokacije. To se posebno odnosi na komentiranje rada moderatora, supermoderatora i administratora. To nije novo pravilo, niti je nešto što se već ne zna.

Napominjemo da će ubuduće rasprava o tuđim, a tako i svojim banovima, kartonima, upozorenjima, brisanjima, i bilo kakvih drugih poteza ikakve administracije foruma biti i/ili brisana, i/ili kartonirana, i/ili banirana i/ili zaključana, a sve sukladno internom dogovoru (su)moderatora i/ili (su)administratora.

Zadržavamo pravo moderirati po vlastitom nahođenju, za koje smatramo da nije zlobno, nit' osvetoljubivo, nit' iživljavajuće. Vjerujemo da i svi vi osjećate isto, jer inače ne bi tu ni bili.

No, ukoliko itko smatra da to nije slučaj, ljubazno molimo da se sa svojom pritužbom, žalbom, ili komentarom obrati na podforum PŽK, koji već godinama služi za navedene stvari.

Ostala pravila, kojih baš i nema puno, osim nezatrolavanja, nekloniranja bananih korisnika i tako nekih općih pravila, vjerujemo da ne treba ni napominjati.

Također zadržavamo pravo dopunjavanja i/ili mijenjanja pravila, no duboko vjerujemo da to neće biti potrebno.

Sve vas vole i poštuju,

Herp, tilla, Afrika, Smart.
__________________
Well, I'm not going to sit around moping. I'm going to do what every woman does when they hit rock bottom.
I'm going to go out and meet some boys. And crush their hearts one by one.
Smart_bitch is offline  
Old 04.11.2013., 21:34   #2
Evo ih, kratko i jasno. Na ŽK vrijede opća Pravila foruma s tom razlikom što su su fina trolba, vrijeđanje u rukavicama, zezancija, čet, off i prepucavanje dozvoljeni sve dok na duže staze ne ometaju tijek forumske diskusije.

Ostaje zabranjeno:
1. grubo vrijeđanje sugovornika
2. komentiranje forumske politike, rada administratora, supermoderatora i moderatora, kartona i banova te odgovaranje na moderatorska upozorenja
3. objava osobnih podataka forumaša
4. reklamiranje
5. pisanje pod klonom dok vam je originalni nick pod banom
6. grubo vrijeđanje, dijagnosticiranje te pozivanje na netrpeljivost, diskriminaciju i nasilje te uvredljive generalizacije upućene prema raznim identitetskim skupinama
7. politika na relacijama stranačka pripadnost-ustaše-četnici-partizani-domovinski rat

Podsjećamo vas na to da su nam od moderatorskih alata na raspolaganju upozorenja, kartoni i zaključavanje topica, a po potrebi i brisanje. Nova pravila bit će na snazi od 11.11.2013.


Vole vas vaši Chiro23, Ex Anais, Klonka i Tupelo

Zadnje uređivanje klonka : 04.11.2013. at 21:41.
klonka is offline  
Old 12.04.2015., 15:08   #3
U zdanje vrijeme se pojavila potreba da nadoštukamo pravila.

Zadnjih nekoliko mjeseci imali smo nepisano pravilo da se na ŽK ne dozvoljava zezancija na temu silovanja.
Kako bismo spriječili eventualne pridošlice da se zalete i pokupe karton, evo pravila i pismeno.
Zezanje na temu silovanja na Ženskom kutku nije dozvoljeno. Povlači za sobom karton, o čijoj veličini i trajanju će odlučivati administracija, ovisno o težini prijestupa.

Druga, i možda bitnija stvar: bilo kakvo likovanje nad Lastanovom smrću, bolešću ili bilo čime sličnim povlači strogo kažnjavanje.
Bilo je nekoliko slučajeva i molimo sve da se suzdrže od toga čak i u šaljivom tonu.

Lijep pozdrav i ugodno forumarenje želi vam administracija!

Zadnje uređivanje nero : 15.04.2015. at 21:45.
Petra Pan is offline  
Old 04.10.2015., 14:40   #4
Osvježili smo postojeća pravila ŽK-a, pa evo najnovije verzije.

Na ŽK vrijede opća Pravila foruma s tom razlikom što su su fina trolba, blago podjebavanje, zezancija, čet, off i prepucavanje dozvoljeni sve dok na duže staze ne ometaju tijek forumske diskusije.

Ostaje zabranjeno:

1. vrijeđanje sugovornika
2. komentiranje forumske politike, rada administratora, supermoderatora i moderatora, kartona i banova (svojih i tuđih) te odgovaranje na moderatorska upozorenja
3. objava osobnih podataka forumaša
4. reklamiranje
5. pisanje pod klonom dok vam je originalni nick pod banom
6. grubo vrijeđanje, dijagnosticiranje te pozivanje na netrpeljivost, diskriminaciju i nasilje te uvredljive generalizacije upućene prema raznim identitetskim skupinama
7. politika na relacijama stranačka pripadnost-ustaše-četnici-partizani-domovinski rat

Podsjećamo vas na to da su nam od moderatorskih alata na raspolaganju upozorenja, kartoni i zaključavanje topica, a po potrebi i brisanje. Nova pravila bit će na snazi od 04.10.2015.

Ugodno forumarenje žele vam vaši moderatori!
Sabaa is offline  
Zatvorena tema


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum
Sva vremena su GMT +2. Trenutno vrijeme je: 21:46.