zapravo,točnije bi bilo, što im se dogodilo s mozgićem. oni jako vole umanjeničice.
koja je to tema? stavi na preporuke. glup savjet, cijeli pdf bi trebalo linkat.
...zapravo,točnije bi bilo, što im se dogodilo s mozgićem. oni jako vole umanjeničice.
koja je to tema? stavi na preporuke. glup savjet, cijeli pdf bi trebalo linkat.
Meni umanjenice toliko i ne izazivaju mučninu, ali to mimikanje mi je rebus totalni . Rastu nam zubići, imamo grčeve, imamo toliko i toliko kila, piškili smo ...
Sama sebe bi se instant odrekla da ikad izjavim mi smo kakili za bebu i sebe.
I da, idealna prilika da se usput pohvalim- već sam u 4.mjesecu trudnoće i još nisam rekla mi smo trudni . Dragi ni ne zna kako je sretan što me ima takvu gramatičko-semantičku nazi
I da, idealna prilika da se usput pohvalim- već sam u 4.mjesecu trudnoće i još nisam rekla mi smo trudni . Dragi ni ne zna kako je sretan što me ima takvu gramatičko-semantičku nazi
Aaaaa!!! Čestitam!!!
__________________ Nije bitna dužina štapića, nego magija u njemu...
Meni umanjenice toliko i ne izazivaju mučninu, ali to mimikanje mi je rebus totalni . Rastu nam zubići, imamo grčeve, imamo toliko i toliko kila, piškili smo ...
Sama sebe bi se instant odrekla da ikad izjavim mi smo kakili za bebu i sebe.
ajme, patklit, čestitam
baš me razveselila tvoja vijest, što je malo čudno jer te uopće ne poznajem, al dobro sad
baš me razveselila tvoja vijest, što je malo čudno jer te uopće ne poznajem, al dobro sad
Ja sam već prihvatila činjenicu da se veselim za ljude koje uopće ne poznajem, osim po par rečenica koje otipkamo na istim temama. Lijepo je moći s bilo kime podijeliti dobro.
Edit:
Fali mi Pješčana.
OT
O jadnom stanju na tekućem računu.
Ako bude plaća do petka, spašena sam. Inače, ne znam...
Ja sam već prihvatila činjenicu da se veselim za ljude koje uopće ne poznajem, osim po par rečenica koje otipkamo na istim temama. Lijepo je moći s bilo kime podijeliti dobro.
Edit:
Fali mi Pješčana.
OT
O jadnom stanju na tekućem računu.
Ako bude plaća do petka, spašena sam. Inače, ne znam...
nas se dvije danas svugdje susrećemo
da, i meni pješćana fali, kao i mnoge druge koke koje je bilo baš zanimljivo čitati. forum je postao neko drugo mjesto: nostalgična
i, da i ja se nadam plaći u petak. jesi li i ti to u državnoj firmi, pa se nadaš da će ministarstvo isplatiti do 7.?
Pa kad pratimo iste teme.
Ja sam se više prebacila na Gastronomiju i Književnost, ovjde je stvarno postalo dosadno.
Državna uprava. Nadam se lovi prije praznika, znalo se zalomiti i 7-og.