Čupkica i braća Hogar i Pippin i mala Xena su vrh !!!! ma lažem, svi su divni, nemogu ih se nagledat, pogotovo kad usporedim sa onim starim temama di još uvijek traže domove
mijauić od Lilly
Silver i Cindy, dvojac iz snova On se dva puta vraćao od udomitelja jer je bio nemoguć a nju su prvi udomitelji vratili jer je žena ostala trudna. Na kraju ih je udomio zajedno mladi bračni par koji je neki dan dobio bebu Silver - tri kile čistog srebra Mica povratnica - zelenooka Cindy
Moja mala Gretica, ljubimica Njeni udomitelji mi najčešće šalju slike i redovno se čujemo mailom. Stigla iz Slavonskog broda, sva majušna i bolesna, našla super batlere i sada uživa Mala brođanka Greta
Koni, sada Pika stigla sa Nolom iz Končarevog dvorišta. Obje sitne, prljave, smrznute i bolesne. Nola je isto u divnom domu, ali nemam slikica. Traži se smještaj za dva napuštena mačića
Pia, mala nježna maca, stigla sa hrpetinom hrane (hvala curke ), malo šepala na zadnju nogicu i ekspresno udomljena
Mislim da nisam ja otvorila temu pa evo ove zajedničke jer ih je stvarno bilo hrpa tada Baby-Boom party u mačjem vrtiću
To je to za sada. Nadam se da ću uskoro moći staviti i slike Nere, Trudy i Sunčice
Sve mace sa slika su sterilizirane, a mačori su kastrirani otišli u nove domove
Prva maca koju sam samostalno hendlala a da je bila na forumu, moja najdraza slatkica koja je ostala kod mene slatka Zira
Moram reci da je Zira bila i ostala savrsena maca sto znaju svi koji su ju upoznali, maca predivnog karaktera, prijateljica, uciteljica, podrska svim napustenima bilo mace bilo psi koji su dosli kod nas..
Mali žgoljavi Oscar, upaljenih očiju, slinavog nosa i ofucane, slijepljene dlake, postao je ljepotan i pol. Čak mi prijatelji govore da nije moguće da je to taj mačak. O da, moguće je