Sve super, od iza je prelijep al sprijeda bezzel izgleda neuredno pogotovo sa samo dvije tipke i ubacenim htc logom, one x mi je puno ljepsi, ovom je okvir oko ekrana pre debel
Sviđa mi se dizajn, jako lijep, mada neodoljivo podsjeća na stražnji iPhone 5 i ovaj novi BB Z10 kako se govori
Ovaj središnji logo na dnu mi ne smeta, štoviše, baš zanimljivo
Od specifikacija me pozitivno iznenadila kamera tj. ta njihova tehnologija i optička stabilizacija gdje im je inspiracija Lumia 920. U tom pogledu me najviše interesira usporedba sa 920 da vidim koliko su uspješni i iskreni u onome što govore o svojoj kameri te mogu li joj parirati.
Ne znam sto vi mislite,ali meni ovaj One izgleda kao puno konkretniji proizvod od One X-a.Dizajn je odlican,kao i specs.Za Galaxy barem znamo da nece biti ljepsi.
btw i ova nova fora s kamerom od 4 mpx mi je odlicna i prezanimljiva,dosadili su mi vise s nabijanjem pixela...
Pa dobro, kamera nije nešto ekstra, ali evo razuvjerite me, koliko mob kamera može uhvatiti neku osobu u skoku (pokretu) bez da bude taj pokret zamučen?
Mislim da ce se prodavat kao i One X, meni osobno prednja strana izgleda neuredno, jedino sto mi je vrh to je definitivno najbolji ekran trenuto, htc nikad nije bio dobar s kamerom, xperia Z ga je po tom pitanju pokorila.