Svi koji imaju volje za radit , odnosno volontirat za grupu : snimat , slikavat , kordinirat uclanjivanja u NH ,kontaktirat podruznice , sređivat službenu galeriju , radit na sluzbenim suvenirima grupe ( kape , majice , šalovi ) mogu se javit na sluzbeni mail : info@torcida.hr
evo naletia sad bas slucajno prvi put na ovu "povijest torcide" na torcida.hr pa me zanima ko je ovo pisa, tj ko pise? koliko ovo vec stoji ovako? ko sad uopce radi stranicu i sl. Moze i na privatne poruke odgovor.
možda je čovijek htjeo reč da bi i drugi mogli pomoč, a ne ćekat kad če netko nešto napravit..
a tebe prca pravopis pošteno
nebitno,mau dobro pitanje u vezi najvjernijih i magazina
meni jedna od boljih stvari koje smo izbacili da bi nakon toga bilo ugašeno
klasika,teško je dat 2 konja za tu živopisnu knjižicu ali zato se ima za kladaru,duvan i kavu
inače ovaj pridlog woba za rad na službenin suvenirima grupe..ma bolje da se ne upuštan u to,i ovako nemogu živit šta mi se po glavi mota a kamoli još da se šta i izbaci
a tebe prca pravopis pošteno
nebitno,mau dobro pitanje u vezi najvjernijih i magazina
meni jedna od boljih stvari koje smo izbacili da bi nakon toga bilo ugašeno
klasika,teško je dat 2 konja za tu živopisnu knjižicu ali zato se ima za kladaru,duvan i kavu
inače ovaj pridlog woba za rad na službenin suvenirima grupe..ma bolje da se ne upuštan u to,i ovako nemogu živit šta mi se po glavi mota a kamoli još da se šta i izbaci
evo kad svi vec nesto pitaju, taman mi dobro doslo
evo naletia sad bas slucajno prvi put na ovu "povijest torcide" na torcida.hr pa me zanima ko je ovo pisa, tj ko pise? koliko ovo vec stoji ovako? ko sad uopce radi stranicu i sl. Moze i na privatne poruke odgovor.