Please believe any nigga dats worth a lil of my anger is worth my time...please believe if ain really care,i wouldnt give a damn wer u spend yo nights at....#TruFeelins Oane finna shut Atl down...#Li keReallyDude
I really dont understand gurls dat have to b the"Center of Attention"....i mean let other people shine,its not the end of life if guys pay more attention to the next gurl.....i like attention,but if i go somewhere and no one notices me,im secure enough to b like im kool with it,...i hve been insecure,but neva starved for attention....its not always about u gurl,...#GrowUp
I jus saw my future husband,shawty was tattd,light brown skin,tall,had snapbak swagg,fashion sense to Raw,but damn wen he asked me for my name...i trippd ova a sign in walmart...ughh...im a dork,after i caught my balance i act like dat never happen and pretended ain hear him(smdh)....#imANerd....
Oct isnt a month i look forward to,every since my lil cus was shot on holloween i truely dislike dat day,He's on my mind heavy,finna drink dis bottle of Stella Rosa in ur honor,miss u &love u bruh,...R.i.P Lil'Marvin.... ♥ ♥
Ughh,i want Taco bell sooo bad....
I want a nacho cheese chalupa,2soft tacos,one hard,and cinnamon twist,no tomatoe and a big ass Mountain Dew.....jus to lazy to drive...#ughhhhhhhh
I've carried a baby within my body. Slept with a baby on my chest. I've kissed boo boos and mended broken hearts. I've been puked on, peed on, pooped on and spent sleepless nights in the rocking chair, but I wouldn't have it any other way. My body isn't magazine perfect, but when I look in the mirror I see a MOM, and there is no greater honor or blessing!! Post this as your status if you are proud to be a ♥Mom♥.
a jedna na status stavila ovo:
I just came to discover one of my good friends has just passed.I will miss you forever Nicolette.You were such a beautiful girl and the sweetest.R.I.P
i zatim stavila i sliku male.
Meni je najbolje od fejsa to što se klinci sad po torbama i sličnom potpisuju s onim retardiranim srcetom <3. Današnji klinci više ni srce ne znaju nacrtati
Bog nema BlackBerry ili iPhone, ali je moj omiljeni kontakt. On nema Facebook, ali On je moj najbolji prijatelj. On nema Twitter, ali ja Ga slijedim, i On nema Internet, ali ja sam spojena na Njega. Iako ima navalu u svojoj komunikacijskoj mreži, njegova služba za korisnike nikad me ne stavlja na čekanje. Kopiraj i zalijepi ovaj tekst kao svoj status ako misliš da je ♥ ♥ Bog velik ♥ ♥ !!!
Bog nema BlackBerry ili iPhone, ali je moj omiljeni kontakt. On nema Facebook, ali On je moj najbolji prijatelj. On nema Twitter, ali ja Ga slijedim, i On nema Internet, ali ja sam spojena na Njega. Iako ima navalu u svojoj komunikacijskoj mreži, njegova služba za korisnike nikad me ne stavlja na čekanje. Kopiraj i zalijepi ovaj tekst kao svoj status ako misliš da je ♥ ♥ Bog velik ♥ ♥ !!!