Natrag   Forum.hr > Društvo > Ljubav, erotika, seks

Ljubav, erotika, seks Stvari intimne prirode. Neke teme zahtijevaju i rječnik koji možda nije za jako mlade (i jako stare).

Odgovor
 
Tematski alati Opcije prikaza
Old 07.10.2011., 23:01   #1
Nadređena na poslu

Molim vas za neki savjet, našla sam se u situaciji u kakvoj nikad nisam i ne znam što da radim. Pogotovo molim savjet ako se netko našao u sličnoj situaciji bez obzira na spolove. Radim u jednoj marketinškoj kompaniji, imam 29 godina, zadovoljna sam na poslu, imam ovdje budućnost i vrlo mi je bitno da je ne ugrozim. Bila sam u određenom broju veza do sada, sa muškarcima i nemam nikakvih većih traumi niti razočaranja iz njih. Momentalno sam solo.

Da skratim, radim na managerskoj poziciji i odgovorna sam za određen broj ljudi. Prije mjesec dana došla nam je nova voditeljica odjela u kojem radim. Ona ima 40 godina, vrlo je privlačna. Odmah da kažem da sam do sada bila u vezama sa muškarcima i muškarci su me privlačili. I nisam imala osjećaje prema nekoj ženi. Ono što se dogodilo je da me ona prvo fascinirala čim je došla jer je održala vrlo fascinantan sastanak. Ostala sam zadivljena, ali poslovno.

Međutim, činilo mi se da većinu sastanka gleda u mene (sve nas je tada vidjela prvi puta). Ignorirala sam to. Muškarci koji sa mnom rade su oduševljeni jer je zaista iznimno lijepa. Dan nakon tog sastanka srele smo se na izlazu iz firme i nasmijala mi se, odmjerila me i gledala malo dulje. Ignorirala sam i to. Treći dan je bila u uredu pored moga i razgovarala sa jednom kolegicom, ujedno sam primjetila da svako malo pogledava prema meni. Ignorirala sam. Točnije, misila sam da mi se samo čini. Tjedan dana nakon, prišla mi je, prvo gledala par sekundi i pitala me za neke planove i ideje. Te mi predložila jedan projekt.

Zanimljivo, vrlo je oprezna inače, a ponudila mi je projekt bez da me prije "ispipa". Prihvatila sam i na to mi je rekla da bi voljela da odemo nakon posla na kavu da možemo o tome razgovarati bez prekidanja sastancima i ostalim. Radimo do 16. U 16.05 smo se našle u kafiću pokraj firme. Ovdje počinje moj problem. Naime, našle smo se u 16.05, ja sam došla u stan oko 23. Razgovarale smo o svim temama u poslu, o svemu i svačemu i nevjerojatno kliknule. Ona ima kćer od 18 godina, nema muža/partnera. Cijelo vrijeme je situacija bila prepuna neke napetosti između nas. Užasno jake. Odmjeravala me, lagano dodirivala više puta i imala neke izjave kao "baš mi je lijepo večeras s tobom" i slično.

Osim toga, vozila me doma i kako su neki radovi u ulici pokraj moje, dio puta nije mogla autom, ona je izašla van i pratila me pješke još dio puta u 23 sata. Možda da odmah objasnim da je to inače firma sa strogom hijerarhijom i strogim pravilima ponašanja i kava od 16-23 sa nadređenom je sama po sebi problem po njihovim normama. Dan nakon opet pogledi u prolazu, počelo se događati da ona vodi sastanak u jednom djelu, ja razgovaram s nekime 50 metara dalje i svako malo se gledamo i cijelo vrijeme "razgovaramo" očima i pogledom.

Otišle smo na još jednu kavu vezano za projekt - ovaj puta je kava trajala do ponoći. Od tada se događa da mi npr.odgovara na poruke u 1 ujutro i to na poslovne poruke sa nekom analizom na koje ne treba odgovoriti. Problem je što sam shvatila da stalno razmišljam o njoj, da ovo prelazi granice, i da se počinjem zaljubljivati. U potpunom sam kaosu jer prvo, te kave, poruke i ponašanje su kontra pravila kompanije i vrlo je stroga hijerarhija. Drugo, počelo me ometati u poslu jer umjesto da se koncentriram na posao i svoje ljude, ja sam koncentrirana na nju. Cijelo vrijeme je neka nevjerojatna napetost između nas koja me tjera do ludila. Najgore od svega je što je i jedan kolega primjetio da gleda u mene cijele sastanke. Posao mi je vrlo bitan i ne želim ga nikako ugroziti. Osim toga, potpuno sam zbunjena jer mi se ovo nikad prije nije dogodilo sa ženom.

Najgore je što se ne mogu odmaknuti jer se prvo vidimo svaki dan, drugo, zajedno smo na zahtjevnom projektu, treće NADREĐENA mi je i ne mogu smanjiti koliko radim na tome ili nešto odbiti. Inače, naše kave od 8 sati su u početku sa temom projekta i posla, kasnije pričamo o svemu od filmova do putovanja. Ali napetost je nevjerojatna i svaka kava završava sa nekim flertom i rečenicama kao "jako mi je lijepo s tobom", "veselim se nekom poslovnom putu na koji ćeš i ti ići" zadnji puta je bila vrlo nezgodna situacija kad me dovezla doma, sjedile smo u autu još 15-tak minuta u onoj napetoj tišini i mraku...napetost koja se može rezati. A opet, bojim se nešto napraviti, neugodno mi je zvati je u stan u ponoć, naravno ni njoj zbog poslovne hijerarhije nije samo tako i stalno se vrtimo oko te napetosti, stalnih pogleda i takvih situacija kasno navečer a nikako da neka od nas napravi nešto konkretno jer bi imalo posljedice za posao.

Isto tako, ne mogu potpuno otvoreno razgovarati, niti smo na razini da je mogu pitati nešto o tome. Nema šanse da razovaram s njom o tome. Najviše me brine hijerarhija, osim toga, iza mene su rezultati i veliki planovi za dalje, a ona je fantastična u poslu, jako uspješna i pojam za neke aspekte. Što znači da nečiji odlazak ili promjena statusa ne dolaze u obzir nikako. A poludjela sam za njom i zaista se gubim i utječe mi na posao...ne znam što da napravim, cijele dane mi je u glavi i čim dođem na posao i vidimo se, to je neopisiva situacija. Da li je itko bio u sličnoj situaciji, bez obzira na spolove u igri...

Ispričavam se što je ovako dugi post... Hvala ako imate neki savjet

Zadnje uređivanje Violently happy : 08.10.2011. at 08:53. Reason: ENTER, ZABOGA!
Eucalyptus is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 00:43   #2
i onda je budilica zazvonila a ti si ustala i spremila se za rad na blagajni konzuma,mislim šta tjera ljude da izmišljaju priče i stavljaju na forum,nemaš pametnija posla u životu ? onda piši priče i šalji u gloriju
vlaj1 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 08:46   #3
Quote:
drazen 1980 kaže: Pogledaj post
Prekršili ste pravila kompanije, ali kako i tvoja nadređena ima nadređenog/u ti ćeš kao slabija u cijeloj prići s poslovne strane izvući deblji kraj. Naime, nedostaje ti koncentracija na poslu, kolege su te počele negativno komentirati, poslovna produktivnost pada i samo je pitanje vremena kad će te ogovaranja u firmi početi opterećivati. Kad vaš zajednički kiks bude "provaljen", tj. kad vas kolege počnu ogovarati i ukazivati na neetičko ponašanje i ponašanje koje je u suprotnosti s pravilima kompanije, bit ćeš spremna za odstrijel tj. otpušanje s posla jer si prekršila pravila kompanije. Tvoja nadređena također. To je ovako ukratko.

starosjedioci u firmama su strahovito senzibilni na pojave kada novi zaposlenici i članovi tima preko kreveta (kršeći pravila kompanije) prolaze svoj pripravnićki staž jer se to smatra neprofesionalnim, nedopustivim i ljigavim ponašanjem. Činjenica da se radio o lezbijskoj, dakle homoseksualnoj vezi ne mijenja na stvari, osim što će nezreli muškarci iz firme zamišljati kako se dvije lezbejke maze, a oni voajerski promatraju.

tek tada će vaša ljubav doći u fazu provjere, a ovo sada mi se čini samo kao nevješti pokušaj da se preko kreveta napreduje u poslu. sorry, ali to što radiš nije etično, pa će ti nakeljiti etiketu koja će te pratiti u daljnoj karijeri. znaš ono, mala je OK, ali spava sa šefovima. tu priča o tvojim kompetencijama počinje i završva jer smo mi društvo puno predrasuda.
Hvala na odgovoru, znam da si u pravu i da je neetično. Nemam s kime o ovome razgovarati da se ne pročuje, a razmišljam što dalje dok se nije ništa konkretno dogodilo. Nadam se da će s vremenom ovaj osjećaj prestati i da ću normalno nastavit gdje sam stala, ali jako je teško pošto se svaki dan vidimo i imamo isti projekt. A inače nisam ta koju ovo privlači zbog "preko kreveta do pozicije", sve što sam do sada potigla bilo je mjerljivo rezultatima, i nisam ta. Želim nju, kao nju, a ne njenu poziciju. Ne znam...moram se ohladiti ali svaki dan se situacija podgrijava, pogotovo s njene strane. I bojim se da se ne vidi na van i da još netko ne primjeti.
Eucalyptus is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 08:47   #4
Sa ŽUD-a.
__________________
Ljudi su ko mačke. Daj im ladicu i pokušat će se ugurati u nju. (Tika)
bliss is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 08:59   #5
Meooooow...hot story, istinita ili ne.

U svakom slučaju, koga briga za hijerarhiju. Čuj ovo, strogu hijerarhiju. Hvala za jutarnje kidanje od smijeha uz kavu. Are you god damn kidding?

Zadnji put kad sam provjerila ne živimo u nikakvom kastinskom sustavu, državu nam vodi Jaca, nemamo faraona, a sve i da imamo (u tvom slučaju faraonku i u slučaju da je ovo istina a ne forumska navlakuša), onda dotična sa vrha hijerarhije odgovorna za to ako se maši tvog mladog lepog tela.

Long story short, slobodna si žena u slobodnoj zemlji raditi što god želiš.

I ako je ovo sve skupa istina:

a) da, svidjela ti se žena, nije to ništa neobično, žene su divne
b) ako se ona tebi počela prva upucavati, šefica je, evidentno sposobna i direktna, onda ćeš pustiti da ona ide korak dalje. Dotad, fokusiraj se na posao, ako te toliko veseli.
Alexa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 09:21   #6
Quote:
Eucalyptus kaže: Pogledaj post

Ispričavam se što je ovako dugi post... Hvala ako imate neki savjet

SAD ME DOBRO SLUŠAJ!! Otvorila sam novi nick da ti mogu na ovo odgovoriti jer ne želim ovo pisati pod svojim. Jako dobro znam u kakvoj si situaciji jer sam bila u jako sličnoj. Prvo, ja sam bila uglavnom sa muškarcima, ali i sa ženama tako da nije bio još i taj problem što sam se zapalilla za ženu . Ali isto sam radila u firmi gdje postoji hijerarhija i zna se tko sa kime razgovara i gdje i tko sa kime može i ne može biti po kavama. Ja imam 32 godine. Ona je isto bila meni nadređena i to na način da sam ja bila članica tima, ona manager, dakle ja nisam bila na managerskoj poziciji, bila sam niže nego ti sad-čitaj daleko lakše odletiš kad napraviš grešku. Ona je došla kad su bile velike smjene ljudi u firmi, isto smo se u početku gledale, čitaj buljile, onda su krenule neke promjene u radu u kojima sam sudjelovala i tu je krenuo intenzivni kontakt s njom. Razgovor svaki dan plus barem 3-4 maila dnevno. Prvo sam imala probleme jer se nekim ljudima nije svidjelo što smo stalno u kontaktu jer su se bojali da me negdje ne postavi što oni pikiraju, pogotovo ovi između mene i nje po položajima, drugo jer sam tako dobila priliku izjašnjavati svoje ideje koje su ispale dobre. Da ti ne duljim, počele smo se intenzivno viđati, bilo je jako čudno, bila je ovo što ti zoveš "napetost", razgovarale smo u 3-4 ujutro. Itd. Na putovanjima je bilo još gore. Nisam znala što da radim a znaš kako je završilo? Tako da su drugi PRIMJETILI jer to ne možeš samo tako svima sakriti, vidjelo se. Počela su GOVORKANJA I TRAČEVI. Sve što sam radila i što je nosilo rezultat se počelo OMALOVAŽAVATI. Ja sam pucala. Počela sam raditi svoj posao LOŠIJE. I na kraju, zbog svega toga, IZLETJELA sam iz firme. A doslovno mi je bilo pojašnjeno da obje lošije radimo, da više ne obavljam posao isto i da smo prekršile hijerarhiju i da se ponašamo neprofesionalno. Obje. Ona je bila više i ona je ostala. IZGUBILA SAM POSAO zbog iste situacije. Zato, mala je šansa da ti se ne počne događati isto što se i meni. A sam posao mi je uvijek nosio rezultate. Vidim i tebi, zato se ODMAH ohladi, pokušaj skratiti te kave, izbjegavaj to da te vozi doma i probaj izdržati želju i što kažeš napetost BEZ DA SE DOVODIŠ U SITUACIJU DA SE REALIZIRA NEŠTO. Znam da ne možeš odbiti razgovor, sastanak ili kavu ali ne daj da traje 8 sati i da te vozi doma u ponoć! Kad sam otišla iz firme, čule smo se, našle, i ta kava je završila vezom od 8 mjeseci. Vjeruj mi ni to nije bilo kako treba jer je između nas uvijek visilo to što sam ja morala otići a ona ostala i nije lako slušati njene planove i kakav joj je bio dan nakon svega. Najgore, veza nije počela na poslu nego kad sam ga napustila, ali ljudi imaju oči i vidjelo se. Danas radim drugi posao, to mi je bila ogromna škola i ujedno najveća greška u životu i molim te nauči nešto od mene dok ne bude prekasno. Drži se znam koja je situacija

Zadnje uređivanje Violently happy : 08.10.2011. at 09:25. Reason: kvotanje
visions is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 09:22   #7
Dajte nemojte kvotati cijeli uvodni post, zaboga!
__________________
<3
Violently happy is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 09:36   #8
I još nešto, ne znam gdje radiš ali pazi se te j.... hijrarhije!!! Jer je meni odlazak objašnjen time da smo kršile HIJERARHIJU a da ne govorim da sam svaki dan slušala da se ja moram obraćati kad imam ideje ili problem svom manageru, a on njoj! I to što smo mi komunicirale stalno preko njih direktno je dovelo do velikog problema i ljutnje ovih između nas bez obzira na sve ostalo što je među nama bilo. Moraš jako paziti što ćeš dalje
visions is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 09:56   #9
Quote:
visions kaže: Pogledaj post
Najgor, veza nije počela na poslu nego kad sam ga napustila, ali ljudi imaju oči i vidjelo se. Danas radim drugi posao, to mi je bila ogromna škola i ujedno najveća greška u životu i molim te nauči nešto od mene dok ne bude prekasno. Drži se znam koja je situacija
Čekaj, veza je počela nakon što si napustila posao i danas radiš drugi posao. Zašto ti je to najveća greška u životu?
I kakve veze ima šta ljudi vide, kolike su im oči i šta će selo reć?

I zašto bi ičije iskustvo moralo biti identično tvome?

Ako smijem primjetit, žene uvijek žive u daleko većem strahu nego muškarci (bez obzira na orijentaciju odnosa). Čisto sumnjam da bi neki nadređeni menadžer umirao od straha da poželi mladu ambicioznu pripravnicu, ili da bi nekakav mladi talentirani zaposlenik umirao od straha da mu se ponudi šefica.

Sumnjam da Zakon o radu zabranjuje ljudima raditi u slobodno vrijeme što hoće i s kim hoće.
Na najvećim pravosudnim institucijama sam viđala da je recimo, žena sutkinja na visokoj poziciji, muž privatni odvjetnik, ili da su oboje recimo doktori u istoj bolnici na istom odjelu, a ako se tamo može, da radiš za fucking FBI, neće ti oni određivat tko će ti se sviđat.

Uostalom, na poslu moš bit diskretan i šta te briga.

Za sve ima opravdanja ali za kukavičluk ovakvog tipa ne nalazim opravdanje.
Alexa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 10:03   #10
Quote:
visions kaže: Pogledaj post
SAD ME DOBRO SLUŠAJ!! Nisam znala što da radim a znaš kako je završilo? Tako da su drugi PRIMJETILI jer to ne možeš samo tako svima sakriti, vidjelo se. Počela su GOVORKANJA I TRAČEVI. Sve što sam radila i što je nosilo rezultat se počelo OMALOVAŽAVATI. Ja sam pucala. Počela sam raditi svoj posao LOŠIJE. I na kraju, zbog svega toga, IZLETJELA sam iz firme. A doslovno mi je bilo pojašnjeno da obje lošije radimo, da više ne obavljam posao isto i da smo prekršile hijerarhiju i da se ponašamo neprofesionalno. Obje. Ona je bila više i ona je ostala. IZGUBILA SAM POSAO zbog iste situacije. Zato, mala je šansa da ti se ne počne događati isto što se i meni. A sam posao mi je uvijek nosio rezultate. Vidim i tebi, zato se ODMAH ohladi, pokušaj skratiti te kave, izbjegavaj to da te vozi doma i probaj izdržati želju i što kažeš napetost BEZ DA SE DOVODIŠ U SITUACIJU DA SE REALIZIRA NEŠTO. Znam da ne možeš odbiti razgovor, sastanak ili kavu ali ne daj da traje 8 sati i da te vozi doma u ponoć! Kad sam otišla iz firme, čule smo se, našle, i ta kava je završila vezom od 8 mjeseci. Vjeruj mi ni to nije bilo kako treba jer je između nas uvijek visilo to što sam ja morala otići a ona ostala i nije lako slušati njene planove i kakav joj je bio dan nakon svega. Najgore, veza nije počela na poslu nego kad sam ga napustila, ali ljudi imaju oči i vidjelo se. Danas radim drugi posao, to mi je bila ogromna škola i ujedno najveća greška u životu i molim te nauči nešto od mene dok ne bude prekasno. Drži se znam koja je situacija
Hvala na ovome - jako si me trgnula sa postom jer pretpostavljam da ne može završiti puno bolje. Jedna prijateljica je bila u sličnoj situaciji, samo je on bio direktor i ona je isto izletjela iz firme zbog nekog suludog objašnjenja. A što se tiče hijerarhije, već sad slušam izljeve drugih kao "ah, pa pitaj tu i tu, ti ionako možeš nju pitati i otići direkt do nje u ured" i slične gluposti. Makar se trudim na poslu bježati što dalje da što manje ljudi vidi da pričamo na hodnicima. A i zadnji tjedan je znatno smanjila kontakt u firmi ali pojačala izvan nje. Da ne trpim cijeli dan zbog kave poslije bilo bi dobro .
Eucalyptus is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 10:18   #11
Quote:
_Alexa_ kaže: Pogledaj post
Čekaj, veza je počela nakon što si napustila posao i danas radiš drugi posao. Zašto ti je to najveća greška u životu?
I kakve veze ima šta ljudi vide, kolike su im oči i šta će selo reć?

Zato što je ovo posao gdje sam daleko manje zadovoljna i znatno manje plaćena nego onaj posao. Drugo, jer sam tamo bila uspješna i pokazala rezultate i imala velike šanse za napredak. A ovdje imam svoj dio posla ali nemam neki razvoj. I jer si ne mogu oprostiti što mislim da sam mogla osigurati puno toga i razvijati se da nije bilo te situacije.


I jer bi se sutra vratila da mogu.


A što se tiče "što će selo reći", briga me, to me nikad nije zamarao i baš zato sam se opekla. Jer su počeli tračevi, ja sam rekla "baš me briga, posao obavljam dobro a s kime sam poslije na kavi i s kime razgovaram u 3 ujutro je privatno". Vraga je privatno kad je ona nadređena. Nije to samo tako u stvarnosti kad se dogodi. Jer se moj rad počeo omalovažavati, svaki dan sam slušala "hijearhija ovo, hijerarhija ono",moj manager je imao ispade na mene jer ga preskačem i o planovima pričam direktno s njom. Svakodnevni posao mi je postao noćna mora, a bila je i gomila laži. Recimo ona je oišla na put u Berlin, drugi dan se pojavio trač da sam išla s njom. To je glupost i trač ali uzbunio je recimo moje prve nadređene jer "što to znači poslovno da ja idem s njom tu ili tamo i da li to ugrožava NJIH!". Makar nisam išla ali takve priče su kolale po firmi i nije mi bilo nimalo lako raditi. Pogotovo jer sam posao radila kako treba.

A nije ni veza samo tako sa osobom zbog koje izgubiš svoje planove za budućnost, a ja sam ih imala i pukli su kao balon u mjesec dana. I kad svaki dan i dalje slušaš o tome poslu i tim ljudima, nije samo tako kako izgleda

I ne mislim da je ista situacija, ali slična je i može to proći puno bolje, ali željela sam da vidi moje iskustvo jer ne bi htjela da završi kao ja zbog tave situacije, pogotovo ako radi dobro

Zadnje uređivanje Teta2U : 08.10.2011. at 14:58. Reason: NE ŠTANCAJTE POSTOVE!!! editirajte već objavljeni post
visions is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 16:59   #12
Čuj, nemam pojma šta da ti kažem, ali savjetujem ti da počneš pisati roman umjesto postova, ja bih ga čitala.
__________________
I`m a reasonable woman, get off my case.
LadyWriterOnTV is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:00   #13
Vrijeme je za moju omiljenu.

Ne seri u zdjelicu iz koje jedeš.

Iako, cijela mi priča smrdi na nekoga sa viškom vremena i bujnom maštom, ponajviše zbog ideje da se kompanija protivi prijateljskom druženju van posla. Za to još nikada nisam čuo, a i nema nikakve logike.
__________________
military intelligence is a contradiction in terms
tabu82 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:13   #14
Quote:
tabu82 kaže: Pogledaj post
Vrijeme je za moju omiljenu.

Ne seri u zdjelicu iz koje jedeš.
Zdjelicu? Pa nije mačka, pobogu
Vevaaa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:21   #15
...ma dobro...kaže se "gdje jedeš lebac ne traži ku.... (ili u ovom slučaju šta god)...uglavnom zaista je neozbiljno i neprofesionalno miješati posao i zadovoljstvo....i točka...nema zareza, nema ovo-ono...posao je posao, a tko to ne zna razlučiti...
__________________
sto ne platis na mostu, platis na cupriji
amalka33 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:22   #16
Ma dajte, ljudi, molim vas....
Alexa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:23   #17
Quote:
_Alexa_ kaže: Pogledaj post
Ma dajte, ljudi, molim vas....
Slažem se...na kraju krajeva, u svim velikim firmama se ljudi jebu uzduž i poprijeko, pitanje je samo koliko su to sposobni držati za sebe.
__________________
military intelligence is a contradiction in terms
tabu82 is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:29   #18
Inače, da, ljudi mogu utjecati u koga će se zaljubiti i za koga će se zagrijati. I pritom, ako je to slučajno kolega i kolegica neće to realizirati zato da šef ne bi vikao i da ne bi dobili bu-bu po pustićima jel su bili zjočesti.

Hijerarhija.
Alexa is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:37   #19
Možda ovi što moraliziraju rade svi u državnim firmama pa im je to nepojmljivo, jer tamo su ionako svi u rodu
__________________
I`m a reasonable woman, get off my case.
LadyWriterOnTV is offline  
Odgovori s citatom
Old 08.10.2011., 17:52   #20
Quote:
drazen 1980 kaže: Pogledaj post
Ovo je najbolje što sam čuo...rodoskrvnuće u državnoj službi sve rodjak do rodice, zaključno do 3. koljena u vodoravnoj liniji kao uvjet za posao
daj ne trkeljaj
__________________
UnknownRoad is offline  
Odgovori s citatom
Odgovor


Tematski alati
Opcije prikaza

Kreni na podforum


Sva vremena su GMT +1. Trenutno vrijeme je: 07:05.


Powered by vBulletin Version 3.8.4 (hrvatski)
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Site content ©1999-2014 Forum.hr
Ad Management by RedTyger