Pratila sam je na Rai par sezona,veceg uzasa nema....iz sezonu u sezonu ista sranja drugi glavni likovi.
Ocito sam bila na nekim drogama cim to nisam odma uvidjela.
čak sam gledala prve dvije sezone, ali što dalje idu sve je gore i gore. likovi su stvarno postali jadni, a zapleti su stvarno nevjerojatno glupi, čak bi i dvogodišnje dijete smislilo nešto bolje. stara obavezno prati to, ali ona gleda sve moguće sapunice, koji šok. sigurni znak da trebaš prestati nešto gledati kad tvoja 70-godišnja baka to počne pratiti.
ali čak je i ova serija bolja od walkera. samo kad čujem početnu pjesmicu dođe mi da i to samo za početak.
ja ne mogu kad je to drzat tv na tom programu ni u pozadini samo jer mi je zlo od one pjesme koja uvijek, bas uvijek svira... ona kao napeta...
a jucer... okrenem ja (1.put) na 2.program kad je trajala odjavna spica... kad sam cula onog frajera koji pjeva na njoj... nisam znala jel da placem il da se smijem...
koja sranja nama uvaljuju...dobro. gledaju je i talijani ali oni imaju tako glupe svoje filmove i serije da je to za ne vjerovati. nasi i vasi su prema njima
uhvate me frazi kad krene ona mjuza sa špice.... iritantno do boli...., svi se nekaj prenemažu, svima je život bolan i čemeran, pa teške intrige i spletke, pa opet malo plaču, pa mirakulozno spašavaju živote, pa plaču....... i opet na kraju sve bude suuuuper i on i ona zaljubljeno koračaju u pravcu zalazećeg sunca......ma hajte
meni ta špica uvijek nasmije
a sapunice, hm, šta reć - mislim da su ove tipa naša zemlja, ili zemlja .......... - ne znam točno kako se zove, brazilska je - ok. ta neka čudna mješavina portugalskog i talijanskog i kako kotrljaju rrrrrrrrrr - to mi je cool za slušat
ostalo je sve
Ne pratim, ali isto moja stara ju ne propušta ko hipnotizirana je kad traje nevjerojatno nešto. Eh da sviđa joj se neki lik koji glumi u seriji znam da sam zapamtila jer ima žensko ime - Andrea. On je kakti savršen.
__________________ Ko ne voli životinje ne voli ni ljude!
Moja mama je totalno nesposobna za bilo što dok traje ta serija. Niti vidi, niti čuje, na telefon se ne javlja, a Bože sačuvaj da nešto zatražim od nje u tom terminu.
A ja definitivno nisam vidjela gluplju seriju od te. I zašto se to uopće zove čarolija? Dobro je Neph rekao, bolje invazija tjelokradica.