Previše razmišljanja na javi o njemu, i što se dogodi. On se pojavi u snu. I taman se probudim i kažem si: "O, ne. Jutro. Vrati se." Ali san neće doći. Odoše Engin dalje...
meni se to nekoliko puta dogodilo doduše..ja imam sreću šta uglavnom sanjam ljude o kojima posljednje razmišljam. tako ti ja lijepo legnem u krevet i mantram . al nikad neka akcija
Quote:
witch69 kaže:
Kerim(Engin) skinuo sa prestolja famoznog "Mohaneda" (Kivanca).....valjda sad arapluk ispira oci od "gresnika" B&B iz AiM "nevinom ljubavi" iz FSN. Zasigurno nece imati puno scena za cenzurisati Koliko sam shvatila, oni ne cenzurisu nasilje, nego ljubavne scene.
da..oni ljubavne scene cenzuriraju...al tu nemaju šta.. valjda neće ono rukoljublje! ali..ne sumnjam da će bit ispovijedanja grijeha i na to
Quote:
I evo neka dobra dusa napravila gif one mocne scene iz zadnje epizode....ovako se glumi ocaj, cak su mu i oci mrtve
samo jedna u nizu genijalnih scena engina akyureka u zadnjoj epizodi!
Witch, čini mi se da je ovo iz neke mlađe faze. Frizura me podsjeća na Mustafu Buluta. Još samo brkovi nedostaju. U tom je liku definitivno dosegnuo svoj glumački maksimum. Šteta što ovakav potencijal nije do kraja iskorišten u Izgubljenoj časti.
Jedna fotka za koju nisam sigurna da je bila.- Moram primijetiti da voli šarene košulje...
Ove fotke sa fejsa su neki vjerojatno vidjeli ali nisu bile do sada postane ovdje. Tu je Engin sa onom malom Cansu Taşkin, modelom koja je te fotke postavila na fejs pa je on pop....@Witch je tu vijest ovdje postala nedavno. Ak se mene pita, bilo je tu nešto. Ali očito nije bilo vremena za nešto više jer je mala već u startu napravila grešku u koracima. Engin i privatne fotke na fejsu. Arkadaši koji se skrivaju ispod kišobrana kad se nađu
Znači, ipak je to on na slikama s Cansu... a ja sam odbijala tu mogućnost uvjerivši se da je samo glava njegova, a tijelo ne.
Engine, svaka ti čast na likovima koje nam prezentiraš. Talentirani si, ali ti to znaš.
A moram priznati da sam i ja pomislila da je samo nasadila njegovu glavu na drugo tijelo I još uvijek mi, koliko god gledala slike, stvarno čudno izgleda...nešto mi tu ne štima
dobro reče delicija frizura podsjeća kad je glumio Buluta , baš mi nedostaje ... pitam se koji će sledeći projekat da uzme, koji će lik glumiti
mislim da nije bulut! ovo je neka još mlađa faza.. u procesu puštanja kose..možda je bulut slijedio nakon toga. ovo je možda nakon onog showa u kojem su on i beren bili.
Quote:
moriturite kaže:
A moram priznati da sam i ja pomislila da je samo nasadila njegovu glavu na drugo tijelo I još uvijek mi, koliko god gledala slike, stvarno čudno izgleda...nešto mi tu ne štima
i meni je skroz čudan tu... al možda je jednostavno glup kut snimanja. volila bi da nije on... ne samo jer je s tom bezveznjačom...već zbog te pederske majice! fuj! postoje granice do kojih idem.. one košulje koje otvori do pupka..aj, aj..iako sa mnom ne bi tako izašao-da ima veći dekolte od mene..a ja dekolte baš i nemam
šarene košulje može najidealnija kombinacija: bijela košulja-ležerna, traperice i patike
evo nabrzinu sam napravila tri primjera:
i ova No.1 kombinacija:
Zadnje uređivanje Terranea : 06.03.2012. at 13:04.
ccccccc @delicija, @čupko, sjedite 1, @Terranea -2 ( ali zbog dodanih slika 5).
Kakav crni Mustafa Bulut???
Niste pazili na satu.
2004.g Kadir Sadıkoğlu iz Yabanci Damat.
To je Engin koji je šetao Akropolom s onom novinarkom iz @mistynog intervjua.
Niste pazili na satu.
Jeste možda vidjele ovaj video uradak? Nije glazba baš po mom ukusu no definitivno riječi pjesme zanimljivo posložene uz Engina ("ludilo za crnim čupavim...")
Željezo, kovač, crno čupavo da te snađe... itekako. Obavezno ju puštam minimalno dva puta na dan. (Zbog koga, čega?)
"Njegove oči kao željezo, izludi me sa svojim pogledom (...) leptirici lete, ponovno sam se zaljubila (?!)
Meni je i muzika super, ali riječi pjesme... oooff off.
Terranea, slikice gdje je plavi bijeli i kožni
u pravu si, možda je do kuta snimanja... ni ja ne mogu progutati tu crnu maju, sa v izrazom!? ako ovdje ima stručnjaka za fotke, nek ustanove dal je to Engin (od vrata na dolje) ili ne.
Kao ovaj :"od ovog moze da se rikne hahhahahahaha,al vrijedi mmmmmm"
"Njegove oči kao željezo, izludi me sa svojim pogledom (...) leptirici lete, ponovno sam se zaljubila (?!)
crkla sam od smijeha! koje riječi mogu zamislit cajkane u nekom klubu di to pjevaju na sav glas i lupaju bocama o glavu
Quote:
u pravu si, možda je do kuta snimanja... ni ja ne mogu progutati tu crnu maju, sa v izrazom!? ako ovdje ima stručnjaka za fotke, nek ustanove dal je to Engin (od vrata na dolje) ili ne.
mislim da je to on..odaju ga te dlake na prsima.. a vide se i na slici koju sam ja stavila..u plavoj košulji
Quote:
witch69 kaže:
Da, nabrzinu
evet, nabrzinu. šta ti je to nekoliko epizoda pronać, napravit prt sc i smanjit slike, spremit na komp i uploadat na imageshack
Quote:
Zanimljiv uradak ...ali su mi bolji komentari ispod.
Kao ovaj :"od ovog moze da se rikne hahhahahahaha,al vrijedi mmmmmm"
ja za svaki video, općenito bilo šta, čitam komentare ..komentari su zapravo najbolji dio nekog videa.. baš sam se ismijala na ovaj šta si navela...
Dirnuo me članak.
Ali nešto najsnažnije i najvažnije u tome su mi komentari žena. Engin im dođe kao svjetlo. Nova nada.
i meni je skroz čudan tu... al možda je jednostavno glup kut snimanja. volila bi da nije on... ne samo jer je s tom bezveznjačom...već zbog te pederske majice! fuj! postoje granice do kojih idem.. one košulje koje otvori do pupka..aj, aj..iako sa mnom ne bi tako izašao-da ima veći dekolte od mene..a ja dekolte baš i nemam
vidi vraga... pa još i da ima veće sike od tebe
Quote:
lettore77 kaže:
Niste pazili na satu.