Za terre: evo imam baš tu slikicu u svom sefu s blagom, laka vam noć curke
Ajme šta reći, prije nekog vremena rekla bi brkovi ni pod razno, onda zbog vaših pozitivnih komentara na ovoj temi, pogledam BBO i mogu samo reći da mi kod Engina ni brkovi ne smetaju, a na ovoj slici presladak
Jučer je viđen sa prijateljima na nogometnoj utakmici Orduspor - Beşiktaş 1:1 ( turska liga). Veliki je fan Beşiktaşa ( ali po izjavi izgleda da je razočaran kako igra klub u zadnje vrijeme) pa cure, evo gdje ga se može uloviti.
ja tražim nešto šta ne volim na njemu ... nisam još našla
edit: lažem! ispravila bi mu donje zube...to je moja boljka još od nošenja aparatića
ja sam prestala tražit nedostatkevjerojatno ih ima ali ja ih ne vidim i uživam,al baš uživam.lik mi je sve draži i privlačniji iz epizode u epizodu-a na početku smo skoro
ja i kerim se družimo već 65 epizoda (po novoj tv 130)..uz sve..engina još gledam i u "da sam oblak". tako da je moja ljubav odavno prešla sve granice . krive zube sam navela kao jedinu stvar koju sam skužila da nije po mom guštu
Quote:
witch69 kaže:
Da te ruke.....obuhvate velike "povrsine"
ma i ona je presitna i nestane u tim rukama šta čini razliku još većom..
Zadnje uređivanje Jay&AmberFan : 13.03.2012. at 00:13.
kako je samo zgodan nadam se da je šta duže pričao, valjda zna da smo žedne njegove priče ko prije šta sazna o dodjeli neka dijeli therm br. 1, jako mi je simpatičan kao balerina
a skim će drugim podijeliti svoju sreću i uspjeh nego s njom...radne kolege, malo sutra
popit će se vina...nazdraviti...lagana muzika...ples...sami...neka vježbaju do jutra, spremni da dođu na set
a skim će drugim podijeliti svoju sreću i uspjeh nego s njom...radne kolege, malo sutra
popit će se vina...nazdraviti...lagana muzika...ples...sami...neka vježbaju do jutra, spremni da dođu na set
Ma kaj je tebi?! ...oni su 'solo amigos' i to neki kazu nekad bili