nemojte pisat tek tolko da neš napišete, ima tema i za ubijanje dosade i slično. držite se teme, ako se nema o čemu raspravljat onda nek se ne raspravlja, neće propast.
A mene zanima zašto se u temi Bad Blue Boys III piše o G13 koji su došli na košarkašku utakmicu. Zar ne bi ti postovi bili prikladniji temi Tifosi (južna europa), a i u uvodnom postu je navedeno da se držite teme, a u ovome izgleda tema nisu BBB-i.
A mene zanima zašto se u temi Bad Blue Boys III piše o G13 koji su došli na košarkašku utakmicu. Zar ne bi ti postovi bili prikladniji temi Tifosi (južna europa), a i u uvodnom postu je navedeno da se držite teme, a u ovome izgleda tema nisu BBB-i.
Apsolutno podržavam prijateljstvo sa GATE 13 i VAK X. Grupe su im OK a ima ih dosta koji cijene BBB, pravi preduvjet za prijateljstvo.
Budimo realni, kaj će nama "prijateljstvo" s nekim? I s kim bi imali prijateljstvo? Da imamo prijateljstvo samo zato kaj smo simpatični nekoj drugoj grupi ili zato kaj nas respektiraju? Ne hvala.
PS: Pogotovo ne sa Grcima, di ste samo njih našli, sa njima i tim nekim istočnjacima ne dolazi u obzir, ak bi bilo tak nekaj, najbolje bi bilo sa ludim Poljacima.
Znam da se sad zajebavaš.
Budimo realni, kaj će nama "prijateljstvo" s nekim? I s kim bi imali prijateljstvo? Da imamo prijateljstvo samo zato kaj smo simpatični nekoj drugoj grupi ili zato kaj nas respektiraju? Ne hvala.
PS: Pogotovo ne sa Grcima, di ste samo njih našli, sa njima i tim nekim istočnjacima ne dolazi u obzir, ak bi bilo tak nekaj, najbolje bi bilo sa ludim Poljacima.
S Poljacima? Onima koji rade skupove podrske Srbima u borbi protiv neovisnosti Kosova? Mislim da ne bi islo
Znam da se sad zajebavaš.
Možda je post šaljivo intoniran, ali apsolutno sam za prijateljstva, pogotovo sa VAK-om, evo znaju neki tu na forumu za ovog dečka uz Rotterdama kaj je tu bio na Varaždinu. Neznam uopče na koju foru ali među njima su Boysi hit, on i njegovi frendovi znaju sve o nama i jedva čekaju da se negdje pojavimo da se prikrpaju na tribini, a nisu jazavci.
Šalim se, ok su G13. Volim Panathinaikos jer je to hrvatski klub. Mislim da je klub u kojem je igralo najviše Hrvata u Europi. Vlaović, Marić, Šerić, Jarni, Šarić, Bišćan, Asanović, Galinović, Rukavina, Andrić, Zajec... valjda ih ima još 2000. sam razmijenjivao šalove s njima, poslao sam jednom onaj dinamov kroasan , doduše dobio sam nazad jedan isto takve kvalitete, al sam si 2004. u Ateni kupio pravi bar šal.
niste vi baš normalni,svi postovi su u suprotnosti s uvodnim postom,pa nije vam ovo chat nego forum ....molim vas da brišete sve postove uključujući i moj
niste vi baš normalni,svi postovi su u suprotnosti s uvodnim postom,pa nije vam ovo chat nego forum ....molim vas da brišete sve postove uključujući i moj
U ovom trenu, ne vidim zanimljiviju temu nego ovu o prijateljskim grupama.... a o čemu bi ti pričao?
Eto o tome.
Organiziran je autobus iz Slavonskog Broda za utakmicu u Puli..svi zainteresirani iz Slavonije,Zagreba i drugih djelova Lijepe Nase nek se jave ili meni na PP ili na broj 0922473410...bus je dosta vec popunjen tako da pozurite s prijavama..