Iako je exorcist dobar ja stvarno nisam vidio ništa strašno u njemu...
...ali opet, neki ljudi poput Stephen Kinga kažu da je jedan od najvećih strahova čovjeka da nešto opsjedne njegovo tijelo, pa...valjda je zato strašan.
ma mene ništa toliko ne splaši poput filmova sa vragovima, duhovima i inim utvarama i tim istjerivačima đavla.jel mi vjerujete da ja još uvijek nisam uspjela pogledati egzorcista od straha a eyes wide shut (kaj opće nije horor, ali kad prikažu ono grupno jebavanje i one maske rogova i ono mumljanje ful se smrznem od straha) sam pogledala škiljeći kroz oči.
mislim ono.
a zbog carry koju sam gledala sa 9 godina prvi put sam cijelu ibogu noć probdjela u strahu i hladnom znoju.
rosemarryna beba mi je isto strašan film makar je dosta star.
i leptirica mi je ostala u gadnom sjećanju jer sam ju gledala ko klinka od nekih 7,8 godina.
Trebali ste gledat Petak 13 kad su emitirali na HRT-u. Ima jedno 9 nastavaka...
Ima jedna scena koja je ful bolesna, ali nakon par sekundi prasneš u smijeh koliko je bolesna.
Od novijih horora preporučujem Shutter (tajlandski) - mislim da ga nema u našim videotekama. Ipak, to te ne bi trebalo spriječiti da ga nabaviš jer je Iako je sličan svim novijim azijskim hororima, ipak je mrvicu dorađeniji i bržeg tempa.
Čujem da je i britanski Descent super, ali nažalost još nisam imao priliku gledati.
Trebali ste gledat Petak 13 kad su emitirali na HRT-u. Ima jedno 9 nastavaka...
Ima jedna scena koja je ful bolesna, ali nakon par sekundi prasneš u smijeh koliko je bolesna.
nemoj bit tolki noob da prepricavas petak 13.
inace omen, others, rosemary's baby, shining... sve mlako, al kvalitetno (zivio mainstream) i eraserhead koji bi prosao kao nekakav psihicki horor
a najstrasniji.... tu ponavljam eraserhead jer je to jednostavno prebolesno da ne bi bilo strasno.. carpentera isto treba pogledati zbog sounda, fly mi ima jednu premorbidnu scenu, zeludac mi se digo...
inace, ako te strase primitivna komadanja mesa onda pogledas malo talijanskih redatelja i to je to... al treba imat zivaca za to
Od novijih horora preporučujem Shutter (tajlandski) - mislim da ga nema u našim videotekama. Ipak, to te ne bi trebalo spriječiti da ga nabaviš jer je
Iako je sličan svim novijim azijskim hororima, ipak je mrvicu dorađeniji i bržeg tempa.
shutter je super kraj mi je bio
descent sam gledala, bio mi je ok..ali ništa posebno
moram (opet) spomenut a tale of two sisters.. malo je spor, ali meni je bio odličan.. gledati bar dvaput
isto ne vjerujem da ga ima u videotekama, ali nije ga teško nabaviti..pogotovo ako imaš adsl
u planu su mi još: infection/kansen - ne čini mi se da je nešto posebno dobar, ali svejedno namjeravam pogledati (kad sam ga već skinula ) kaidan..dobio je 8.0 na imdb pa se nadam da nešto i vrijedi (iako ne vjerujem slijepo tim ocjenama) kairo i hypnosis/saimin - jel gledao tko neki od ta 4? dojmovi?
Taj me film ubio u pojam. A ja nisam posebno strašljiva i nekako sam prilično stroga što se tiče horora. Ali ovaj je bio prestrašan.
Za razliku od većine američkih horora nema onih 'bu' momenata, ali je napet cijelo vrijeme.
I ubija… ima više nastavaka Ju-ona ali nisam točno sigurna kolko. Znam da imam još jedan doma, ali nisam se uspjela natjerati to pogledati.
A nakon tog filma stvarno imam problema s japanskim hororima. Krug sam odgledala američki, ali stvarno nemam volje gledati japanski.
The Eye – gledala sam dio, ali onda su mi otkazali kodovi pa nisam ogledala do kraja iako mi se čini da je film isto dobar.
U biti imam osjećaj da Japanci dobro plaše ljude...
Taj me film ubio u pojam. A ja nisam posebno strašljiva i nekako sam prilično stroga što se tiče horora. Ali ovaj je bio prestrašan.
Za razliku od većine američkih horora nema onih 'bu' momenata, ali je napet cijelo vrijeme.
I ubija… ima više nastavaka Ju-ona ali nisam točno sigurna kolko. Znam da imam još jedan doma, ali nisam se uspjela natjerati to pogledati.
A nakon tog filma stvarno imam problema s japanskim hororima. Krug sam odgledala američki, ali stvarno nemam volje gledati japanski.
The Eye – gledala sam dio, ali onda su mi otkazali kodovi pa nisam ogledala do kraja iako mi se čini da je film isto dobar.
U biti imam osjećaj da Japanci dobro plaše ljude...
ima 4 ju-ona.. prva dva su valjda tv filmovi ju-on the curse i the curse 2
i onda the grudge i the grudge 2..gledala sam oba ovaj drugi mi je bio lošiji od prvog, ali svejedno
the eye isto ima dva nastavka..dobili su dosta loše kritike, pa ne znam jel ću ih pogledati ali jedinica mi je jako dobra..nije tako jako strašan..samo u prvom dijelu ima par scary trenutaka (ali dovoljno da mi se više nije ugodno voziti u liftu )