Ovak decki, posto nsiam mogo naci bolju lokaciju za ovu temu bum ovdje pitao.
Trebao bi iznajmiti kucu/kuce (ako su blizu jedna drugoj, ne vise 50-100 metara) tak da bi mogao unutra smjestiti 10-15 ljudi an 4 dana ZA VRIJEME nove godine.
znam da postoje takve skijaske kuce (tj kuce uz skijalista koje se tako iznajmljuju) no trenutno nsiam u mogucnosti naci neku prikladnu (da stane ovoliko ljudi, il 2 kuce u koje bi stalo toliko ljudi)
Zna netko di bi mogli tako nesto iznajmiti/naci sada u ovo doba?
stavio bi ja temu u "Trgovinu" ali mislim da ce ovdje biti bolji odaziv.
Blizina skijalista/iceg NIJE bitna. znaci, kuca fakat moze biti u najvecoj pripizdini sta se tice zabitosti.
ducan nije toliko bitan, plan je da dofuramo sve sa sobom potrebno
jedini je uvijet da stane 10-15 ljudi, da ima vode za kupanje/tus/ws i da se moze nesto skuhati na sparetu/pecnici.
eda i da kuca nije dalja od udaljenosti zg-pltvice (znaci kuca na obroncima peljseca ne dolazi u obzir)
ps. nije nam u planu demolirati kucu ili ista unistiti.
Kasno ti je već za to. Ekipa moja i ja smo bili prije 2 godine, a rezervirali smo ju početkom 9. mjeseca, a to je već bio zadnji vlak. Zvali smo valjda za 20 kuća i sve zauzete. U Gorskom kotaru (Mrzla vodica, pokraj Lokvi) smo bili. I vjerojatno je bila slobodna jer su i gazde bili u njoj (na odvojenoj etaži), al nije nas to previše jebalo, čaše smo sve demolirali bio ko u kući il ne, muzika je treštala svaku noć do 3-4 ujutro, al nisu nam prigovorili ni riječi. Još smo i rakije dobili. I sanjke u 2 po noći, da se možemo sanjkat po stepenicama.
Probaj potražit, ak imaš sreće, možda nađeš nekaj. Odi na stranice TZ Primorsko - goranske ili gorskikotar.hr, mislim da smo mi tamo našli za sebe.
Tražim kuću u Gorskom Kotaru, u obzir dolazi i okolica Zagreba, po mogučnosti na nekom izoliranom mjestu, za doček Nove godine, max 20 ljudi, većinom parova između 19 i 25 godina, po mogučnosti od petka do nedjelje, ali može i od subote.. Hvala, javite u pm ako itko išta zna..
Ajde recite cijene, može bilo di, nek bude u krugu, recimo 150km od šibenika . 15 ljudi, može i dva apartmana jedan blizu drugoga, bitno je da cijena za ta dva dana noćenja ne bude preko 4500kn SVE SKUPA!
EDIT: može i bosna, negdi tipa kupres ili tako nesto..
Zadnje uređivanje Necromonger : 19.11.2011. at 15:07.
i ja tražim kuću za otprilike 10-12 osoba. u obzir dolaze gorski kotar, šira okolica zagreba, zagorje; istra i dalmacija isključeni. ponude na PM. hvala