19.11. noć je ta, noć u kojoj se nadamo da će puno forumaša doći i za happy hour snage smoći... ni ove godine on nam neće biti stran, stoga se ne bojte reći ono što želite taj dan, jer od Neve i Dep definitivno nećete dobiti karton, a ni ban !!!
forumaški stolovi rezervirani će biti, zato bez brige, imat ćemo gdje piti.
free rakijica za početak razbiti će nam tremu, kako bismo ostatak večeri furali svoju shemu
nadamo se da ćemo svi živi i zdravi doma stići, kako bismo i sljedeće godine mogli purgeraj na noge dići
Zadnje uređivanje Equilibrium : 06.11.2011. at 14:55.
A da napravimo neki tema party ... errmm, ne znam ... tko pogodi tko je tko na forumu dobiva nesto, onako sitno, simbolicno ... zenske labutinke, a muski sisatu plavusu? (samo za one koji se jos ne poznaju in vivo, naravno)
Pa ne cemo valjda samo piti cijelu noc
Ok, predajem se, ako da evo +
od tebe minusko nisam ni očekivala nadam se da učiš , jer tko ne uči kasnije se mnogo muči ... he, he, he, znaš ... moraš biti fino odmoren i rasterećen od školskih obaveza , ipak ideš na najluđi tulum u gradu. http://www.pic4ever.com/images/29dz8zk.gif
A da napravimo neki tema party ... errmm, ne znam ... tko pogodi tko je tko na forumu dobiva nesto, onako sitno, simbolicno ... zenske labutinke, a muski sisatu plavusu? (samo za one koji se jos ne poznaju in vivo, naravno)
Ja ne dolazim jer želim i dalje živjeti u uvjerenju kako su svi iza nickova lijepi, bogati i pametni, kakvima se pretstavljaju, pogotovo muška populacija. Mislim da bi me stvarno stanje previše šokiralo, a imam slabo srce, pa....eto....nema šanse da se ja kome otkrijem (osim njih par kojima već jesam, ali te poznajem iovako, pa....). Stvarno ne znam kaj bi se privuklo na takvu vrstu "tuluma", koja vrsta samoće ili dosade....
Sigurno ću vam nedostajati.... Lijepo se zabavite, pa ako možete i , ionako je to nekima jedina šansa, a biti će dovoljno raspoloživih.
A baš sam razmišljao da li doći ili ne doći i sad kad vidim da nema tebe, definitivno sam odustao.
Što se tiče slabog srca, dobra masaža uvijek pomaže.