Ako si u ZG, najjeftinije ti je u PGM centru na staroj SAmoborskoj na okretištu ZET buseva kod stanice u Podsusedu.
Gazda je bosanđeros i možeš se s njim cjenkati. Dostava je besplatna i istovar sa kranom...
Preporučam!
Kupio sam u Lici. Bilo mi je jeftinije (ukljucivsi i prijevoz). U Zagrebu su mi govorili da imam nestandardnu gradju zbog rogova profila 18x8 cm pa su samim time skladista ispala iz igre. U pilanama bi mi izrezali dimenzije koje zelim, ali bi me ispalo skuplje, pa sam kupio iz Like.
Gradja je bila uredno izrezana i kvalitetna, a dosla je za 5 dana od kada sam narucio. Eto tako, da znate.
Ima jedna pilana u Turopolju koja prodaje kompletnu građu po 800 kn/m3 ali isključivo frišku znaći poželjno ju je ostaviti neko vrijeme da se malo osuši prije obrade i ugradnje.
zh1 kaže: Ima jedna pilana u Turopolju koja prodaje kompletnu građu po 800 kn/m3 ali isključivo frišku znaći poželjno ju je ostaviti neko vrijeme da se malo osuši prije obrade i ugradnje.
- Piva i veliki cevapi za 10 kn.
- Gdje to ima?
- Nigdje, ali lijepo zvuci.
Zašto misliš da sam neozbiljan ???
Pilana se nalazi u selu Markuševac Turopoljski kraj Donjeg Dragonošca ( pola sata od rotora) i po gore navedenoj cijeni smo uzeli kompletnu građu ( rogove , daske,letve).
zh1 kaže: Zašto misliš da sam neozbiljan ???
Pilana se nalazi u selu Markuševac Turopoljski kraj Donjeg Dragonošca ( pola sata od rotora) i po gore navedenoj cijeni smo uzeli kompletnu građu ( rogove , daske,letve).
Mozda nekad prije, ali danas je to nemoguce.
Osim toga, daj telefon pa da vidim te cijene.
1 m3 daske kosta od 1300 i vise kn.
Provjeri malo. Nazovi par skladista i pilana pa ces vidjeti.
Građa je kupljena prije mjesec dana a s obzirom da se krovogradnjom bavim skoro pa 20 godina smatram da mi ne trebaš pametovati o cijenama građe jer ni ja tebi ne pametujem iako sam profesionalno u tome području.
zh1 kaže: Građa je kupljena prije mjesec dana a s obzirom da se krovogradnjom bavim skoro pa 20 godina smatram da mi ne trebaš pametovati o cijenama građe jer ni ja tebi ne pametujem iako sam profesionalno u tome području.
Dobro.
Mozes li ostaviti telefon firme pa da od njih kupim 1 m3 daske? Takodje mi treba jos 1/2 m3 rogova za krov.
zh1 kaže: Ima jedna pilana u Turopolju koja prodaje kompletnu građu po 800 kn/m3 ali isključivo frišku znaći poželjno ju je ostaviti neko vrijeme da se malo osuši prije obrade i ugradnje.
Znas li mozda pilanu koja obradjuje okruglu gradju na isti fi (promjer), dakle da cijeli komad bude npr. fi 25 cm na cijeloj duljini (5-6 m) ? I da eventualno imaju susharu i da zasticuju drvo protiv pozara.
Mozes li ostaviti kontakt, tj. kako doci do te pilane?
Dobro, oces li ti dokazati ovu svoju nevjerojatnu tvrdnju?
Da, sigurno!
I sad su svi navalili kupovati gradju po 800 kn za m3. Slijedi brza propast svih pilana u Zagrebu i okolici, a o skladistima da ne govorim.