"Ne znam što me sve čeka i prepustit ću se filingu bez predrasuda, radit ono što mi paše i ne radit ono što mi ne paše, ali odlučit ću tek onda kad ću doći do tog mosta.." by Čekkić ...ljudi iz kompjutera... DJELUJ!!!Moj oglas. :D
odite u ratzku...ubili ste me ovim slikama..ubiiiiiiliiiiiii
zena me gleda i pita kaj mi je...oci su mi se napunile suzama...
prejako...
DINAMO ZAGREB tak imam te rad!!!!
Što znači biti dinamovac? To je sve. Pripadnost, intima, ne formalna. Način razmišljanja. I ljubav, premda to zvuči malo patetično, ali je tako. Otkad sam počeo misliti, bio sam uvijek dinamovac i svi su moji oduvijek dinamovci". Velimir Zajec, 1982.
Kuiš ti koja muda imaju ti klinci... Goloruki među zvijeri
Super slika. Istovremeno me čini sretnim i tužnim.
“Jedini smisao mog rada je u nastojanju da se osigura prava, ljudska, pravedna i slobodna zajednica – za sve i svugdje; zajednica koja raznolikost ne samo podnosi, nego joj se i raduje upravo onako, kako se graditelji katedrale u Chartresu raduju, kad iz raznobojnih stakala slažu svoje vjerničke rozete. Tako radostan i tako raznolik svijet – to je moj san! Ako zbog njega moram biti suđen, ja na to pristajem jer bez tog sna ni ja, ni moje djelo nemamo nikakvog smisla.”
Super slika. Istovremeno me čini sretnim i tužnim.
zašto te čini tužnim? ja sam ponosan i sretan. nakon jako puno vremena se osjećam kao da je to moj dinamo. naš dinamo.
koliko malo nam treba, zamisli frende, zamisli koliko malo. pa to su klinci od 10 godina. ponos na njihovim licima, ponos na licima navijača.
čemu sad biti nesretan? put je izabran, put koji je jedini ispravan i put da svi ovi klinci jednog dana igraju u našem dinamu.
i zbog toga taj put vrijedi svake minute, svake sekunde, svake stotinke.
a tužan? istina je da sam nakon svake tekme dinama pomalo nesretan, ali danas da budem nesretan? neću. ovaj ponos mi ne možete uzeti i ovu radost. nikada.
Učenici iz Srijemske mitrovice koji pohađaju hrvatski jezik s elementima nacionalne kulture posjetila su maksimirski stadion i modri klub. U sklopu posjete Gradu Zagrebu, djeca su izrazila želju posjetiti najtrofejniji hrvatski klub. Učenici su tako u pratnji profesora Daria Španovića, stručne savjetnice za djelatnost osnovnog odgoja i obrazovanja iz gradskog ureda Katarine Milković, savjetnika gradonačelnika Stipe Zebe te vlč. Maria Paradžika obišli Plavi salon i stadion. Hodajući hodnikom koji vodi do prekrasnog Plavog salona, učenicima osnovne i srednje škole ispričali smo ukratko prču o povijesti Dinama, a kada smo stigli do trofejne dvorane, djeca su ostala bez teksta. Gosti su bili vidno oduševljeni tolikim brojem trofeja, a nakon obilaska uslijedilo je i neizostavno fotografiranje. Osim što su imali lijepu (i rijetku) priliku posjetiti Plavi salon, učenici su za kraj prošetali uz glavni teren.
Drago nam je da su djeca pokazala velik interes za posjet modrom klubu te da su, uz sami obilazak, obogatili i svoje znanje o prvaku Hrvatske.
pfffff nema šta, najjaČi smo svaka čast naši heroji
Još razmišljaju kako na onaj video na jutubu dodat informaciju "prijetili nožem klincima i tjerali ih da ih pozdravljaju".
pa pisalo je danas u medijima da su trebali imati kazneni trening zbog loše igre protiv zadra, ali kad su saznali da dolaze huligani s toljagama i noževima otkazali su trening
__________________ "Jesam li veći kockar ja koji sam izgubio novac ili neki koji su prokockali svetinju i navijače" Josip Kuže, Uno di noi!