|
Pogledaj rezultate ankete: Da ili NE, kako dise Hrvatska navijacka scena kad je u pitanju ulazak u EU ?
|
|
DA
|

|
58 |
17.58% |
|
NE
|

|
272 |
82.42% |
 |
|
16.12.2011., 17:56
|
|
|
Registrirani ovisnik
Registracija: Oct 2011.
|
Quote:
staklo@ kaže:
moć će se s osobnon svugdi 
|
Jel se može s osobnon 
|
|
|
16.12.2011., 18:13
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2009.
|
|
|
|
16.12.2011., 18:37
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2010.
|
umrla je ta europa u meni onog dana kad je osuđen Gotovina
|
|
|
16.12.2011., 19:07
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2010.
|
Protiv.
Pa trebali bi gledati da idemo naprijed a ne u državu koja se raspada. ovo mi je kao da idem kupiti dionice željezare sisak. propast. i užasno puno me živcira što su ulupani novci za pristupne pregovore prije referenduma. po meni je trebalo prvo pitati narod a onda ako je većina za, idemo.ovako ako i padne opet će za godinu dana biti referendum i tako u nedogled.
e sad me samo zanima da li je moguće tako lako organizirati referendum za izlazak iz EU?
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
16.12.2011., 19:12
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Hando kaže:
Protiv.
Pa trebali bi gledati da idemo naprijed a ne u državu koja se raspada. ovo mi je kao da idem kupiti dionice željezare sisak. propast. i užasno puno me živcira što su ulupani novci za pristupne pregovore prije referenduma. po meni je trebalo prvo pitati narod a onda ako je većina za, idemo.ovako ako i padne opet će za godinu dana biti referendum i tako u nedogled.
e sad me samo zanima da li je moguće tako lako organizirati referendum za izlazak iz EU?
|
Mislim da o otme odlucuju Vlada i Sabor a referendum se moze organizirati jedino uz dovoljan broj potpisa kao i za svaki referendum ali nisam 100 posto siguran s tima da onda imas neka vracanja EU sto ti je davala u poticajnim fondovima itd.
|
|
|
16.12.2011., 19:29
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2010.
|
Quote:
Hando kaže:
Protiv.
|
Za izlazak iz EU-a potrebna je suglasnost svih država članica, ukoliko samo jedna bude protiv od izlaza nema ništa.
Drugim riječima, karta u jednom smjeru 
|
|
|
16.12.2011., 19:51
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Ako Bog da raspast će se taman prije nego šta mi uđemo ..
|
|
|
16.12.2011., 19:52
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2009.
|
Quote:
Ofenziva kaže:
Ako Bog da raspast će se taman prije nego šta mi uđemo ..
|
.
|
16.12.2011., 20:55
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2010.
|
Možda bi vam bolje pitanje bilo "Šta kad udjemo u EU", jer ti silni pregovori, uvlačenja, izručenja generala, jeftina prodaja svega ne mogu se srušit na jebenom referendumu.
Pa Irci su, ako se dobro sjećam, srušili na referendumu Lisabonski ugovor pa šta je bilo? ništa, opet im je nametnuto isto.
nema tu sreće. nažalost ni alternative. ideš tamo gdje te čobani vode. sretno.
|
|
|
16.12.2011., 22:30
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jun 2011.
|
u leglo "prosvjetljenih" i masona ne ulazit ni pod razno!
eugen laxa jeben te u supak! OTPOR SPLIT!
|
|
|
16.12.2011., 22:32
|
|
|
Sponge worthy
Registracija: Jul 2005.
|
NE!
Previše je ljudi poginulo i patilo da bi mi sada imali Hrvatsku...Zašto predati svoju neovisnost birokratima iz Bruxellesa kojima vladaju bankarske elite?
|
|
|
16.12.2011., 23:01
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jan 2011.
|
cega se vi bojite
ja san protiv eu al me nije strah jer san svjestan kako su zavrsile sve drzave u koje smo mi usli
ima li ijedna da je nas prezivila 
|
16.12.2011., 23:10
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
acab50 kaže:
ali braaale,neće ti tribat putooovnica za putovat po eurooopi,razumiš
|
je,ali ce mali mustafa iz Beca moci se nakotiti kod mene kao i ja kod njega....pogledaj Njemacku nasta lici sada 
a tek kad ti puknu zabranu odlaska na sportske dogadaje  
|
|
|
16.12.2011., 23:17
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2009.
|
Quote:
dosje1950 kaže:
cega se vi bojite
ja san protiv eu al me nije strah jer san svjestan kako su zavrsile sve drzave u koje smo mi usli
ima li ijedna da je nas prezivila 
|
Dobra   mi smo ta karika koja nedostaje  
|
|
|
16.12.2011., 23:19
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
incerum kaže:
|
nisi ubra momenat
|
16.12.2011., 23:20
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Dec 2011.
|
Quote:
acab50 kaže:
nisi ubra momenat
|
a izgleda da je juzina kriva 
|
|
|
17.12.2011., 01:04
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Sep 2011.
|
Lijepo za vidit sta je velika vecina ovde protiv ulazka u EU, samo steta sta ce Referendum proci sa 60% ZA.
Bas danas je Pusicka opet izjavila da ankete pokazuju da je vecina Hrvata za ulazak u EU, ali ja te ankete nemogu nigdi naci 
Uglavno ista prica sa svih strana od Pusicke priko Lignje Josipovica pa sve do Kosorace..... uvijek isto, vecina Hrvatskih ovaca je za ulazak Hrvatske u EU bla bla bla 
Netko je spomenija kako su Irci na prvom Referendumu glasali kontra Lisabonskog ugovora i to je tocno, ali na drugom glasovanju je od jednom vecina bila ZA 
Ocu reci kako mi glasali da glasali, rezultat ce biti onako kako BANKE kazu  , a to je da Hrvatski narod zeli u EUDSSR ka sta je zelia i u North Atlantik Teror Organization koji siri mir po Afganistanu, Libiji, Siriji...a u buduce ce Hrvatski sokolovi pomoci i oslobadati Iranski narod... zivila EU, zivila UN zivila NATO laku noc Hrvatska
|
|
|
17.12.2011., 01:23
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Jul 2010.
|
Quote:
Alpha Leo kaže:
Lijepo za vidit sta je velika vecina ovde protiv ulazka u EU, samo steta sta ce Referendum proci sa 60% ZA.
Bas danas je Pusicka opet izjavila da ankete pokazuju da je vecina Hrvata za ulazak u EU, ali ja te ankete nemogu nigdi naci 
Uglavno ista prica sa svih strana od Pusicke priko Lignje Josipovica pa sve do Kosorace..... uvijek isto, vecina Hrvatskih ovaca je za ulazak Hrvatske u EU bla bla bla 
Netko je spomenija kako su Irci na prvom Referendumu glasali kontra Lisabonskog ugovora i to je tocno, ali na drugom glasovanju je od jednom vecina bila ZA
Ocu reci kako mi glasali da glasali, rezultat ce biti onako kako BANKE kazu  , a to je da Hrvatski narod zeli u EUDSSR ka sta je zelia i u North Atlantik Teror Organization koji siri mir po Afganistanu, Libiji, Siriji...a u buduce ce Hrvatski sokolovi pomoci i oslobadati Iranski narod... zivila EU, zivila UN zivila NATO laku noc Hrvatska
|
Kako su mi debilne ove teorije zavjere pa zar vi stvarno smatrate da je danas to moguce namjestiti.ISto tako odmah ko ne misli isto kao i ti (ne mislim sada direktno na tebe) odmah je ovca
Ja se jako dvoumim ali mislim da cu zaokruziti DA iz jednoga razloga a to je da nije bilo pritisaka iz EU danas nitko od ovih ne bi bio u zavtoru RH bi i dalje bila leglo korupcije i kriminala.A gledajuci to i navijacke strane ZM bi i dalje bio nedodirljiv.
|
|
|
17.12.2011., 01:36
|
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Apr 2011.
|
Quote:
Bull's eye kaže:
Kako su mi debilne ove teorije zavjere pa zar vi stvarno smatrate da je danas to moguce namjestiti.ISto tako odmah ko ne misli isto kao i ti (ne mislim sada direktno na tebe) odmah je ovca
Ja se jako dvoumim ali mislim da cu zaokruziti DA iz jednoga razloga a to je da nije bilo pritisaka iz EU danas nitko od ovih ne bi bio u zavtoru RH bi i dalje bila leglo korupcije i kriminala.A gledajuci to i navijacke strane ZM bi i dalje bio nedodirljiv.
|
a vidi ovoga,da nije moguće namistit referendum ahahahaha pa di ti živiš??jel ti živiš na planetu zemlji??svjetski moćnici rade šta ih je volja u cilom svitu,pokreću ratove,maltretiraju koga ih volja a ako im prdne neće moć lažirat referendum??ti si očito jedan od onih koji misli da je nato,na čelu s SADom,napa irak da bi oslobodija irački narod od sadamovog režima 
uglavnom,dođi k sebi dok ti je na vrime
|
17.12.2011., 03:36
|
|
|
zgodan i nezgodan
Registracija: May 2008.
|
NE u EU!!!
p.s. onaj britanski političar Nigel Farage je lijepo objasnio "naš ulazak u EU"...kapa do poda čovjeku.
|
|
|
|
Sponsored links
|
|
Advertisement
|
|
 |
|