Imam jedan problem pa bi molio za pomoć... moja konfa je: gigabyte h61m-d2-b3, intel core i3 2100, kingmax ddr3 (2x2gb), platinum ms-400atx p4 (400w), xfx radeon hd6850
kad sam sve to slozio instalirao sam drivere za maticnu i kad idem instalirat drivere za graficku pise mi "we are unable to detect XFX product this time"
??
Zadnje uređivanje jesterhead97 : 23.12.2011. at 14:34.
Jesi siguran da si spojio monitor na tu grafičku, a ne na onboard grafiku? PCIe konektor spojen? U BIOSu je podešeno da je primary kartica XFX, a ne onboard grafika?
Ubuduće, otvori svoju temu, nemoj se trpati u tuđe teme koje nemaju veze s tvojim problemom.
kupio sam taj konektor i spojim ju s grafickom i kad upalim komp neradi, neprikazuje nikakvu sliku...
prikljucena je graficka dobro na maticnu i na napajanje...
kupio sam taj konektor i spojim ju s grafickom i kad upalim komp neradi, neprikazuje nikakvu sliku...
prikljucena je graficka dobro na maticnu i na napajanje...
Jesi podesio u BIOSu da je Radeonka primary display adapter, a ne onboard grafa?
neznam jel bi mi se vise isplatio onda uzet novo napajanje (LC POWER Office Series, ATX v2.2, 120mm vent., PFC,500w)zato sto ovo kaj imam je 400w a i staro je barem 3-4 god
Tvoje trenutno napajanje nece moci pokrenuti ovaj stroj ni u snu. Mijenjaj. Najjeftinijem LC-u ne vjerujem jer podatke o max snazi na 12V (a to je najbitnije!) skriva ko zmija noge Vjerojatno ce drzati ali... Radije corsair 430W.
__________________ But she took me back to her courtyard, where magnolia perfume screams
Behind the gates and the granite, of the planet of New Orleans
kaj mislite o ovom ms-u: MS Industrial Pro-550 ATX 2.03, 550 W
imam ms-ovo napajanje vec 3-4 god i nisam imao nikakvih problema do sad kad sam promijenio skoro cijelu konfiguraciju...
ak nije dobro jel mi mozete preporucit neko do 200kn jel sam malo kratak sto se tice novaca
I oni skrivaju podatak o komb. snazi na oba 12V raila, ali bar iza ovog napajanja stoji proizvodjac cija napajanja su prva ugradnja u dellove, hp-e i slicno. A ni trogodisnje jamstvo nije za baciti.
Bjezi od MS-a. I svakako probaj izmisliti tih 100kn pa kupiti corsaira.
__________________ But she took me back to her courtyard, where magnolia perfume screams
Behind the gates and the granite, of the planet of New Orleans
Zadnje uređivanje Matesonik : 29.12.2011. at 00:49.
I oni skrivaju podatak o komb. snazi na oba 12V raila, ali bar iza ovog napajanja stoji proizvodjac cija napajanja su prva ugradnja u dellove, hp-e i slicno. A ni trogodisnje jamstvo nije za baciti.
Bjezi od MS-a. I svakako probaj izmisliti tih 100kn pa kupiti corsaira.