Pa to je slobodno zanimanje... Kada ispuniš uvjete, otvoriš ured i to je to. Kao da si npr. slikar. Plaća je koliko zaradiš. Neki zatvore urede jer nemaju ni za režije, a neki zarađuju kao npr. Nobilo.
naravno, piše se odvjetnika, ne Odvjetnika... prvo bi trebalo završit osnovnu školu i naučit osnove pravopisa Odvjetniki puno pišu pa bi morali bit i pismeni
dakle, prvo bi bilo dobro da upišeš neku dobru školu koja pruža široko opće znanje, gimnaziju npr, jer ne postoji škola za Odvjetnike. onda upisat pravo. i dalje redom kako je navedeno...
naravno, piše se odvjetnika, ne Odvjetnika... prvo bi trebalo završit osnovnu školu i naučit osnove pravopisa Odvjetniki puno pišu pa bi morali bit i pismeni
dakle, prvo bi bilo dobro da upišeš neku dobru školu koja pruža široko opće znanje, gimnaziju npr, jer ne postoji škola za Odvjetnike. onda upisat pravo. i dalje redom kako je navedeno...
ja znam vrlo dobro pravopis, napisala sam veliko O kako bih naglasila, a ti očito ne znaš gramatiku kada pišeš " odvjetniki puno pišu... " ODVJETNICI bi trebalo pisat
ja znam vrlo dobro pravopis, napisala sam veliko O kako bih naglasila, a ti očito ne znaš gramatiku kada pišeš " odvjetniki puno pišu... " ODVJETNICI bi trebalo pisat
Ah, a šta ako ne mogu otvorit ured ?
a onda radiš u nečijm uredu, u državnom odvjetništvu, u nekoj firmi...itd. (osim ako nisi na burzi!)
ali iskreno, uglavnom se to ne isplati s obzirom na trud.
odeš u ekonomsko birotehničku školu smjera upravni referent, učiš osnove koje ćeš ionako imati na pravnom fakultetu. faks završiš po mogućnosti u roku i odeš stažirati u odvjetnički ured na godinu dana. završiš pravosudni koji je težak pun kufer i onda možeš razmišljati o privatnoj praksi, o radu s drugim odvjetnicima i sl.
ako ti je opcija "ne znam šta ću osim odvjetnika" radije razmisli o nekakvim obrtničkim zanimanjima kojih danas ima premalo a moglo bi ti itekako koristit, dok je pravaša i ekonomista previše.
__________________ I am what I am
Most motherfuckers
Don't give a damn