17 mi je i imam problem sa samopouzdanjem sto se tiče cura.
Do sad nisam jos imao curu,imal sam priliku,ali ništa od toga zbog mene.
Dakle,neznam dal si radim nepotrebne probleme,ali razlog narušavanja mog samopouzdanja je moj penis.Ja jednostavno mislim da je premalen te da neću moci zadovoljiti curu kad dode vrijeme za to. Inače 13cm, 4cm "sirok" - 12cm obujma
Neznam,mozda si stvaram nepotrebne probleme i mozda bih trebal probati,ali eto.
Trenutno se jedna cura zanima za mene,mlađa je od mene,ima jedno seksualno iskustvo,pričali smo,upoznali se itd. ,ali na kraju sam ja to sve "zanemaril" ,upravo zbog samopouzdanja.
Znam da seks ne dolazi odmah,sve ima svoj red,ali mene najviše brine to kada dođe do toga,da cu curu (možda) razočarati,a sebi nabiti jos veći kompleks ako ona bude "burno" reagirala na to.
Nema potrebe da se brines. Koliko ja znam prosjek u HR je oko 14 cm, znaci da si tu oko prosjeka. A ako joj se toliko sviđaš vjeruj mi njoj nece biti vazne mjere (osim ako je neka povrsna tuka).
Trenutno se jedna cura zanima za mene,mlađa je od mene,ima jedno seksualno iskustvo,pričali smo,upoznali se itd. ,ali na kraju sam ja to sve "zanemaril" ,upravo zbog samopouzdanja.
Znam da seks ne dolazi odmah,sve ima svoj red,ali mene najviše brine to kada dođe do toga,da cu curu (možda) razočarati,a sebi nabiti jos veći kompleks ako ona bude "burno" reagirala na to.
Mislim da bi te u tom slučaju samo trebala brinut činjenica da je curički od max 16 godina to premalo
1. kako si uspio dobiti 12 cm3 obujma??
2. polako... upoznaj prvo curu, vidi što ona želi, možda vam veza ostane na stepenici niže, ne morate otići do kraja. a ako joj se toliko svidiš, ne vjerujem da će te ostaviti zbog 13 cm. osim ako je jako plitka, a takva ti ni ne treba.
gle, ovdje na forumu ti svi imaju preko 25 cm, dok u stvarnosti imaju negdje kao i ti, pa se ne bi trebao brinuti. inače, za zadovoljiti curu su dovoljna dva prsta (koja su kraća od 13 cm, i uža od 4 cm).