Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Lifestyle > Automobili > Motori i skuteri
Korisničko ime
Lozinka

Motori i skuteri Vrum, vrummmm... Život na dva kotača.

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 11.02.2012., 16:18   #1
Ivan00001
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2008.
Odjava motora i prebacivanje premije na drugi

Treba mi savjet.
Iman skuter od 50 cm3 i na njegovoj polici 50% premiju, sad bi tu policu pribacija na veći skuter >250 cm3, a na mali od 50 cm3 ću dobit 25% pošto ću osigurat u istoj kući.
Zanima me sljedeće, mali skuter (50 cm3) triba odjavit i onda sve ispočetka napravit ali šta mi je bolje da ga odjavin dok je još registriran i dok važi postojeće osiguranje ili da mi istekne polica i tablica pa ga onda odjavim i onda prijavim na policu 25% i zatražin nove tablice?

Ajde molin vas pomozite ako imate iskustva ili ako ste bolje upoznati.

Pozdrav
Ivan00001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.02.2012., 16:07   #2
P-309GTI16
Registrirani korisnik

P-309GTI16 Avatar

Registracija: Jun 2011.
Quote:
Ivan00001 kaže: Pogledaj post
Treba mi savjet.
Iman skuter od 50 cm3 i na njegovoj polici 50% premiju, sad bi tu policu pribacija na veći skuter >250 cm3, a na mali od 50 cm3 ću dobit 25% pošto ću osigurat u istoj kući.
Zanima me sljedeće, mali skuter (50 cm3) triba odjavit i onda sve ispočetka napravit ali šta mi je bolje da ga odjavin dok je još registriran i dok važi postojeće osiguranje ili da mi istekne polica i tablica pa ga onda odjavim i onda prijavim na policu 25% i zatražin nove tablice?

Ajde molin vas pomozite ako imate iskustva ili ako ste bolje upoznati.

Pozdrav
Nije ti bitno koja je osiguravajuća kuća. Sve je danas kompjuterski povezano.
Ako imaš drugo vozilo iste kategorije na njega automatski dobivaš 25%. Nisam siguran vrijedi li to kada kombiniraš M i A kategoriju. Da bi prebacio policu moraš odjaviti prvo vozilo , dakle vratiti tablice. Kažem ne znam vrijedi li to prebacivanje sa M na A i obrnuto.
P-309GTI16 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.02.2012., 20:56   #3
brzi66
Registrirani korisnik

Registracija: Apr 2007.
Prije nego išta odjaviš prvo nazovi nekog osiguravatelja pa provjeri jel išta od toga moguče. Neznam jel moguče popust sa mopeda prebaciti na motocikl jer znam da s motocikla na auto ili obrnuto nije moguče, nego se to može samo unutar iste kategorije vozila.
brzi66 is offline  
Odgovori s citatom
Old 14.02.2012., 21:59   #4
Prob1em
Registrirani korisnik

Prob1em Avatar

Registracija: Mar 2008.
Quote:
brzi66 kaže: Pogledaj post
Prije nego išta odjaviš prvo nazovi nekog osiguravatelja pa provjeri jel išta od toga moguče. Neznam jel moguče popust sa mopeda prebaciti na motocikl jer znam da s motocikla na auto ili obrnuto nije moguče, nego se to može samo unutar iste kategorije vozila.
meni su rekli da se moze, al ja sam htio da mi se s jednog roditelja prenese sad na mene kad sam kupio drugi bajk i rekli su da to se nemoze. A da je ova polica od skutera stala na mene da onda bez problema
Prob1em is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Old 17.02.2012., 16:41   #5
Ivan00001
Registrirani korisnik

Registracija: Sep 2008.
Možeš pribacit sa bilo kojeg motora samo na motor ali me najvišt to oko odjeve zanimalo jer mi ni oni u osig. nisu znali reć, ali na kraju samo dozna da ipak triba odjavit jednoga sa većin bonusom i onda pribavit na drugoga te onda ponovo prijavit prvoga na 25%. Ovo mi isto debilno da moraš odjavljivat, to će sigurno u prominit ko šta su prominili da moš radit tehnički u ciloj HR a ne samo di ti je prebivalište, da moš napravit preregistraciju vozila u svom prebivalištu i onda oni tablice vračaju PU koja ih je izdala. To je super, a prije si mora slat čoviku prometnu, knjiživu i reg. da ti odjavi pa on tebi opet nazad vraća, totalno sranje i glupa birokracija za ništa. Triba i tehnički stavit na 2 god. ko negdi vani, ali u nas je to papi lova hehe
Ivan00001 is offline  
Odgovori s citatom
Old 03.03.2012., 13:25   #6
maša&maša
dajte mi da diplomiram...

maša&maša Avatar

Registracija: Jul 2006.
Quote:
brzi66 kaže: Pogledaj post
moze se, ja sam prebacila sa skutera od 50 cm3 na motor od 750 cm3
maša&maša is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja