Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Razno > Arhiva > Chat teme
Korisničko ime
Lozinka

Tematski alati Opcije prikaza
Old 09.03.2012., 08:17   #8041
Francesca
Klik

Francesca Avatar

Registracija: Mar 2007.
Isusek, pa di je ovoj Ivi dete???
Old 09.03.2012., 08:38   #8042
ana55
Registrirani korisnik

ana55 Avatar

Registracija: Jul 2009.
jutro!

Cure, prekrasne su vam buše a vi sve manekenke! divno, nadam se da ću i ja tako

jučer je bio aktivan dan, u pokretu cijeli dan i onda mi usred Arene pozli, a ja sama pa sam se sjetila da je vjerojatno tlak i otišla po par forneta..
a prošli tjedan u tramvaju, vozim se, nema puno ljudi ali sjedaća mjesta puna i meni malo muka, malo jače pa još jače..pa je hvala Bogu došla stanica i da nisam izašla doslovno te sekunde pala bi u nesvijest već mi se krenulo crniti pred očima..užas.. uvijek mi se to dogodi dok sam sama

i jučer smo bili u Brežicama, kupili smo autosjedalicu, MC Pebble, ušteda odlična! sad mm stalno gleda u nju i viče kak mu je odlična jeeeej naša prva kupljena stvar za bebu

btw tko je stavio onaj link na forum? umirem od smijeha, hvala
Old 09.03.2012., 08:42   #8043
think.pink34
Registrirani korisnik

think.pink34 Avatar

Registracija: Sep 2009.
jutro

nema me dva dana, a vi natipkale milion strana. nisam nikako mogla na forum, pa se nisam više niti trudila. pročitala zaostatke , ajde nema nekih velikih akcija, nitko nije rodio....cure trbušići su vam preslatki, sve ste jako lijepe

prije dva dana sam konačno čula to famozno pitanje na koje stvarno nisam bila spremna...."Kad će ti dijete oživit???!!!"...ali baš ovako je bilo postavljeno i to je izašlo iz svekinih usta. jako sam se uznemirila, ali baš istinski. jako ružno zvuči. bila sam drska i to prilično i rekla da je živo već 4 mjeseci, a pita ona:"Ali kad će se počet okretat?"...a ja kažem:"Okreće se već odavno!"...na kraju smo se dragi i ja zakačili oko toga, jer kao znala sam ja što ona misli, pa nisam trebala tako reagirati, ali nije bilo pomoći . ja sam mu samo rekla da ako nije živo onda je ___________ . a jbga, ružno sve skupa.

jučer bila s mamom u Slo i svratile do Baby centra u I. Bistrici. išla sam škicnuti kolica, mama je pala u nesvijest od cijena i dizajna . njoj je to sve ružno i 90% toga izgleda kao invalidska kolica...a stvarno ima ružnih strašno. najviše me čudi što je gro kolica u crnoj boji ili nekoj turbo tamnoj boji...meni to uopće nije za bebe. ni najmanje. htjela sam vidjeti mutsy, ali ih nije bilo, bojim se da će me i ona opako razočarati, kad sam to krenula sve skupa malo voziti i rastavljati, pa ja to sada ne mogu pomaknuti, a kamoli sa bebom unutra . za sve što sam rekla za muru i dalje mislim i to još više i prodavačica se složila da je murin sportski dio /sjedište/ vrlo kratko u odnosu na druga kolica. inače, za cure koje ih žele, imaju trenuto crna i tamno plava sportska u dućanu i 20% su snižena.

na kraju jedina kolica koja su mi bila lijepa, lagana i izgledaju mi kao za bebe su bila ova /iako nikada prije ne bih u katalozima niti pogledala ovakva kolica/ http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=221261 .
uglavnom, nadam se da će nam kolica uistinu doći iz Amerike, pa što dođe ću biti prisiljena voziti. ovako ću se teško odlučiti i ništa mi nije napeto, a sve urnebesno skupo .

pitala sam Slovenca na carini što sa iznosima na računu iznad 500 eura, rekao je da automatski idu u komp i na našu granicu dođu podaci prije nego mi . dobra volja naših je da li će nas pustiti, a račun za pdv može doći i naknadno na kućnu adresu /baš su nedavno tako prijatelji dobili za neku opremu za kuću račun nakon 5 mjeseci/.
Old 09.03.2012., 08:44   #8044
makeup_aab
17.03.2012. :)

Registracija: Dec 2009.
Quote:
lorip kaže: Pogledaj post
Bas sad vrtim forum, i mm prode i vidi veliku busu od makeup....i vice: vrati, vrati da vidim....ala koliki joj je drob...cili odusevljen

Quote:
Francesca kaže: Pogledaj post
Moj muz prestravljen i ne vjeruje da ce moj bt takav ikad
ooooo bit će bit će http://s.rimg.info/d12f0a961a0dcca1fdd77e76537313d1.gif
nisam ni ja vjerovala...al u zadnjih 5-6 tjedana se utrostručio! a i beba s njim (po kilaži) . samo čekajte

Quote:
ivasri kaže: Pogledaj post

evo me 38 +1
jel tako da sam spremna?
spremna za ulazak u treće tromjesečje
stara pa gdje je tebi beba!!? jesi li visoka inače..jer bi jedino to mogao biti razlog za tako mali trbušćić (s obzirom da znam koliko si kila dobila)! super si

Quote:
lauf, ja bi u rodilište! sa makeup pod ruku
EEE TAKO VEĆ MOŽE! http://s20.rimg.info/e2e8d5e28786d89...89c3258360.gif

Quote:
Lauferka kaže: Pogledaj post
Nemoguca misija,sad sam malo kruha sa pastetom od tune
našla sam te!! http://s20.rimg.info/22bd883f47ad7b8...b99dd508d4.gif

Quote:

a celulita imam kao nikada - od koljena..krcata
to je voda..proći će (ako ga nisi imala prije)
makeup_aab is offline  
Old 09.03.2012., 08:50   #8045
milkica
Milkica

Registracija: Oct 2006.
Meni ctg nije biljezio ni moje trudove koji su bili uzasno jaki i bolni; pokazivao skroz slabe. Tako da mislim da BH ne bi trebalo loviti...
milkica is offline  
Old 09.03.2012., 08:53   #8046
Francesca
Klik

Francesca Avatar

Oooooo probudile ste se

Kad ja spavam do 9 vec natipkate 5 strana
Old 09.03.2012., 08:59   #8047
moses
mudrac

moses Avatar

Registracija: Feb 2006.
Blackie

Jesi dobila PM? Tečaj? Joj Relja, jel tako - kako je to dobra lokacija za stanovanje, baš vam zavidim

Pozdraf svima, pičim u kupovinu pa sutra put pod noge - shopping tura Ikea, Graz, Berlin, Hamburg
Old 09.03.2012., 09:02   #8048
Hell Blonde
Registrirani korisnik

Hell Blonde Avatar

Registracija: Apr 2011.
Dobro jutro!

Quote:
Blackie kaže: Pogledaj post
i da. za dan žena mi je muž ulovio tri prsta vratima.

Quote:
Kitteey kaže: Pogledaj post
Jutro!

Ja sam na nogama od malo prije 7. Cijelu noć su me šorale tako jake BH da me trbuh fizički boli izvana na dodir. Uz to sve je bebač bio budan i vrtio se i oka nisam sklopila. I sad me puca paranoja da će me ostavit u bolnici danas ako mi ctg ulovi BH kontrakcije jer su stvarno bile žestoke i sad otkad sam ustala me još čopi tu i tamo. Mm je otišao na posao al sam mu uvalila svoju torbu za rodilište da mi je donese ako me ostave. I sad evo paničarim tu. Mislila sam čak ranije do trudničke al neda mi se kad znam da ću se načekat kao budala tamo, uopće nema smisla da se pojavljujem prije podneva.

Jel zna koja od mama ovdje kako ctg reagira na BH?
Sretno!

makeup ivasri je dosta visoka (mislim preko 175) i sva je tanka (ruke, noge) i trbuh joj je ,malo veći od mog, a ja imam još 2 i pol mjeseca. Tako da stvarno izgleda odlično!
Old 09.03.2012., 09:12   #8049
makeup_aab

Quote:
Hell Blonde kaže: Pogledaj post
makeup ivasri je dosta visoka (mislim preko 175) i sva je tanka (ruke, noge) i trbuh joj je ,malo veći od mog, a ja imam još 2 i pol mjeseca. Tako da stvarno izgleda odlično!
pa stvarno da!!
znam taj tip...mršava i suha šta god da pojede http://s19.rimg.info/4ae3a8ab50e1ec0...e0eda78819.gif
makeup_aab is offline  
Old 09.03.2012., 09:16   #8050
Hell Blonde
Registrirani korisnik

Hell Blonde Avatar

Registracija: Apr 2011.
Što se tiče kolica, mene su sad pod zadnje oduševila ova, osim što su za mene preteška. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=237260 Ali dizajn mi se sviđa jako.

Jučer sam u Opatiji pila kavu sa frendicom i stol do nas 3 mame sjede sa 3 curice (11, 10 i 4 i pol mjeseci). Pa smo se upoznale s njima i malo popričale. Kaže ova jedna da je od travnja do lipnja najljepše za rodit, i ona je tako lani. Ova druga kaže da od poroda (prije 4 i pol mj) nije izgubila ni gram, a kao trudi se. Ali kad sam joj rekla koliko sam ja kila do sad dobila (13) rekla mi je da je to malo () tako da pretpostavljam da je ona dobila jako puno. I bilo mi je full ružno što je dojila malu usred terase kafića, ubijte me, ali meni je to neukusno i ja to neću nikad. (Prekoputa terase je veeelikiii park da stvar bude bolja, mogla je otići tamo na klupicu i u miru, 3 min posla). Uglavnom, imale su kolica: cobru i 2 inglesine; ottuto i još neki drugi model. Ja sam prvi put vidjela tu inglesinu i ne sviđa mi se što su kolica užasno niska i malena (kao dječja). I beba jako nisko u njima leži, a i izgledom mi nisu ništa posevno, a koliko sam shvatila dosta dođu.
Old 09.03.2012., 09:26   #8051
Lauf
♥23.04.2012♥ 23.03.2013♥

Lauf Avatar

Registracija: Sep 2010.
Jutar!
malo rec da je ovo bilo spavanje na rate...al malo...
cak sam i onog kretena iz vz5 sanjala

Quote:
zekip kaže: Pogledaj post
koji pilici lauferka, ti valjda vec i pile na raznju vrtis .. nije lois spominjala jelo ..
Quote:
Lois kaže: Pogledaj post
di su pilići
Quote:
zekip kaže: Pogledaj post
sve pticice iz gore ( izgore ) spustile se na more ..

ahaaaa....
ali ja i dalje neznam koja je to pjesmica

Quote:

lauf, šta te briga, ti izgleda ovdje jedina možeš mlatiti sve od reda, dijete raste , trbuh buja, a ti ne dobivaš na kilaži. ti si ženo sretnica.
hvala cure, ali svuda sam se malo nafudrala kako mi je suptilno prijateljica rekla.
a celulita imam kao nikada - od koljena..krcata

eee to vi samo mislite da se nise ne prima,naravno da se prima al nema veze....a o celulitu necu niti pocinjati..

Quote:
Francesca kaže: Pogledaj post
Malac je vec imao jutarnju gimnastiku i prvi put je posteno namlatio taticu - ovaj nije mogao doc k sebi od srece
Old 09.03.2012., 09:31   #8052
Lauf
♥23.04.2012♥ 23.03.2013♥

Lauf Avatar

mi danas 34 tt

Quote:
. Kaže ova jedna da je od travnja do lipnja najljepše za rodit, i ona je tako lani. I bilo mi je full ružno što je dojila malu usred terase kafića, ubijte me, ali meni je to neukusno i ja to neću nikad. (Prekoputa terase je veeelikiii park da stvar bude bolja, mogla je otići tamo na klupicu i u miru, 3 min posla).

naravno da je

a ovo za dojenje mi je totalno neukusno,ja neznam kak cu pred mm_om,imam feeling da ce mi bit cudni isprva
Old 09.03.2012., 09:35   #8053
Francesca
Klik

Francesca Avatar

Quote:
makeup_aab kaže: Pogledaj post
pa stvarno da!!
znam taj tip...mršava i suha šta god da pojede http://s19.rimg.info/4ae3a8ab50e1ec0...e0eda78819.gif
A ti se stvarno imas sta zalit

Quote:
Što se tiče kolica, mene su sad pod zadnje oduševila ova, osim što su za mene preteška. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=237260 Ali dizajn mi se sviđa jako.

Jučer sam u Opatiji pila kavu sa frendicom i stol do nas 3 mame sjede sa 3 curice (11, 10 i 4 i pol mjeseci). Pa smo se upoznale s njima i malo popričale. Kaže ova jedna da je od travnja do lipnja najljepše za rodit, i ona je tako lani. Ova druga kaže da od poroda (prije 4 i pol mj) nije izgubila ni gram, a kao trudi se. Ali kad sam joj rekla koliko sam ja kila do sad dobila (13) rekla mi je da je to malo () tako da pretpostavljam da je ona dobila jako puno. I bilo mi je full ružno što je dojila malu usred terase kafića, ubijte me, ali meni je to neukusno i ja to neću nikad. (Prekoputa terase je veeelikiii park da stvar bude bolja, mogla je otići tamo na klupicu i u miru, 3 min posla). Uglavnom, imale su kolica: cobru i 2 inglesine; ottuto i još neki drugi model. Ja sam prvi put vidjela tu inglesinu i ne sviđa mi se što su kolica užasno niska i malena (kao dječja). I beba jako nisko u njima leži, a i izgledom mi nisu ništa posevno, a koliko sam shvatila dosta dođu.
Od trokolice s velikim kotacima su mi ruznija samo trokolica s malim kotacima

Ottuto su meni bila bas lijepa, doduse vidla sam ih uzivo samo s kosarom

Dojit cu (ako bog da) svugdje bez pardona, samo ipak prekrivena s tetrom

Zadnje uređivanje Francesca : 09.03.2012. at 09:43.
Francesca is offline  
Old 09.03.2012., 09:35   #8054
makeup_aab

mene živcira ovaj spori forum, pa idem ča...neš pametno po kući napravit! da!
makeup_aab is offline  
Old 09.03.2012., 09:47   #8055
Francesca
Klik

Francesca Avatar

Quote:
mi danas 34 tt

naravno da je

a ovo za dojenje mi je totalno neukusno,ja neznam kak cu pred mm_om,imam feeling da ce mi bit cudni isprva
cestitam na tjednima

Ma kaj bi ti bilo cudno, bus se priviknula
Old 09.03.2012., 09:50   #8056
tiass
Registrirani korisnik

tiass Avatar

Registracija: Nov 2008.
Ola!
Kitt, Tarsis sretno na pregledu danas!
Lauf za tjedne!

Ja sam se probudila prije 7, očistila papaline (naravno da mi sad i kava ima okus papalina) i skuhala krumpir za salatu.
U 13h na zadnji pregled kod mog gina!
tiass is offline  
Old 09.03.2012., 09:51   #8057
Lauf
♥23.04.2012♥ 23.03.2013♥

Lauf Avatar

ma ja sam ti cudak
mislim da cu bjezat u sobu prvih dana dok se malo oslobodim...problem je u tom sto mi sama pomisao na dojenje izaziva nekakvu nervozu,moram se posloziti u glavi dok bebo ne dodje inace cemo imati grdih problema.
Old 09.03.2012., 09:55   #8058
tiass
Registrirani korisnik

tiass Avatar

Registracija: Nov 2008.
Ja se nisam mogla nikako naviknut na publiku dok sam dojila, al svi osim sveki su znali kad me treba pustit na miru. A sveki se naginjala još da vidi dal mala vuće dok ju nisam zamolila da nas ostavi.
tiass is offline  
Old 09.03.2012., 09:55   #8059
makeup_aab

Quote:
ma ja sam ti cudak
mislim da cu bjezat u sobu prvih dana dok se malo oslobodim...problem je u tom sto mi sama pomisao na dojenje izaziva nekakvu nervozu,moram se posloziti u glavi dok bebo ne dodje inace cemo imati grdih problema.
joj ma nisi čudak..ja isto imam malo problema s tim u glavi. pomisao na natezanje cice, pa makar i od moje bebe mi je nekako...šta ja znam. sad ću ispast nemajka
al meni je ta slika majke sa djetetom na cici oduvijek bila nekako..šta ja znam..neprivlačna.
bolje da šutim http://s19.rimg.info/c5f5440e2d8b47e...fe2f40d592.gif
makeup_aab is offline  
Old 09.03.2012., 09:58   #8060
Lauf
♥23.04.2012♥ 23.03.2013♥

Lauf Avatar

i meni
a vele zene da je to nesto najljepse na svijetu,nadam se da ce moje sive stanice to skuziti.

Tiass kak si ti to uspjela?

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja