kod nas još uvijek majstori, već sam ži-ži i to onako žešće
kako sam se uopće dala nagovoriti da to radimo
muža bi katapultirala na mjesec tako da danas planiram u šoping da se malo smirim, odoh do lesnine xxxl možda imaju kakav lijepi dječji luster
vidim piše se o Twin Labovom prenatalu, popila ga samo par komada jer mi užasno teško pada na želudac.....žao mi tih 250 kn
ja trenutno koristim heferol tablete za željezo i Hipp natal sok, njega pijem od početka trudnoće i kaže gin da mi je super krvna slika
Pijem ja hipp natal, frutek mama,
Pa prenatal, 2 ferrum lek dnevno, pila sam i retafer al mi od njega koma,
i magnezij i omegu, pa mi je krvna slika uzas.
Prije postupka je bila savrsena.
Meni ove kokosi sve iscicale!
meni prsti samo malo aoteknu pred večer, vidi se malo trag prstena
stopala su mi veći problem, znaju mi šuze biti tijesne
a da ne velim ujutro očni kapci, ali to je bilo i prije trudnoće, ja sam svako jutro onak konkretno podbuhla
i magnezij i omegu, pa mi je krvna slika uzas.
Prije postupka je bila savrsena.
Meni ove kokosi sve iscicale!
Iscjedit ce te do poroda skroz
so close no matter how far couldn`t be much more from the heart forever trusting who we are and nothing else matters... 30.04.2012.....
ajde ajde, pa viš da jong mislila da ne godinu dana na net, a kad ono svako malo se javi
joj dublin kad vidim kako sam troma a nosim jednog bebača samo se sjetim tebe, svaka čast
mi smo danas 26+3 znači ušli smo u 7mj jeeej
na pregledu sa 25+3 maleni je imao 900gr, to mi se čini malo naspram vaših divovskih beba
a opet, nema na koga niti biti veliki
jel nekoga od vas bole vene?
mene je počela boliti lijeva noga, mažem ju sa Dr. Theiss kremom za vene i bude mi bolje
već sam imala fobije da će to sve popucati
gležnjevi su počeli oticati, minimalno ali ja to kužim-mogu si samo zamisliti kakva ću biti kad dođe toplo vrijeme
čak sam si kupila i najlonke za vene, i to samostojeće....baš sam sexy mama-NOT
i leđa me rasturaju, ovaj donji dio a dosad mi je trudnoća bila piece of cake