cureeeeeeeee, pa di ste, ja nisam mogla 3 dana na forum, pisalo mi stalno da je neki virus..
vec sam luda, kad ono danas napokon...
ajme napisale ste 50tak str, kaj ima novoga?? kaj sam propustilaaaa, pliz brzi info
jedino kuzim da je zekip rodila?? ajme super, jedva cekam da cujem kako joj je bilo
ja sam skuzila tek nedavno da mi iduci tjedan ulazimo u 8 mj ajme, bas je proletilo.. a jos imam hrpu stvari za napraviti.. jojjjj..
bas ste mi nedostajale
u međuvremenu sam kupila perilicu i oprala prvo suđe, bas sam zadovoljna, jedino mislim da cu sad morati raditi novu kuhinju, sve mi je porazbacano i bezveze, pa ne mogu tako kuhati.. ubit ce me muz svimaaaa
meni su na rukama problem, sva sreća skinula sam prstenje na vrijeme
noge mi ionako natiču, tko zna u kakvom će stanju bit kasnije
Quote:
PeggyB kaže:
JA sam od subote natečena katastrofa nemrem prste skupit normalno, a nožni ko čevapčići
Ja sam isto tek od prošlog tjedna primijetila da su mi se stopala proširila.
Otišla sam kupit papuče broj veće, te ću nosit i u bolnicu. I preksinoć sam skinula vjenčani prsten. Onako jedan dan bi ga mogla ostavit, a sutradan ga teško skidam. Ma bolje da ga ni ne vraćam. Ionako se na porod ne smije nosit nikakav nakit.
@dublin -nije te strah miješat toliko vitaminskih pripravaka? Meni se čini da mi je doc reko mogu pit jedan koji hoću, ali ne miješat..radi previtaminoze.
mi smo jučer bili na prvom pregledu kod pedijatra!miš mali je težak 4850gr i dug 58 cm sve je super,odlično jedino što smo primjetili kvrgu na vratu pa idemo na uzv da se vidi što je to. doktorica misli da je limfni čvor. mi vjerujemo da je tako...
ajme meni trudnice alaj ga pišete!!!
nema šanse da to sve pročitam.....može kratki izvještaj??? zekip čestitam na bebici!!!!!
mi smo jučer bili na prvom pregledu kod pedijatra!miš mali je težak 4850gr i dug 58 cm sve je super,odlično jedino što smo primjetili kvrgu na vratu pa idemo na uzv da se vidi što je to. doktorica misli da je limfni čvor. mi vjerujemo da je tako...
Super napreduje maleni.
Takodjer mislim da je neki cvoric, ne brinite
Kad idete na uzv?
Kad stavis sliku malog andjela?
Kad idete na uzv?
Kad stavis sliku malog andjela?
kaže doktorica da ima manekenske mjere! mali moj maneken!!!
čekamo da se potegne veza u bolnici ali se nadam da ćemo ovaj tjedan to riješiti.
kaj bi vi slikicu,ha??eh...mogu opet staviti danas u 21h ako mi mali dopusti. jako je nemiran zadnja dva-tri dana, grčići ga muče,a ja sam spavala....hmm...tj. nisam spavala
kaže doktorica da ima manekenske mjere! mali moj maneken!!!
čekamo da se potegne veza u bolnici ali se nadam da ćemo ovaj tjedan to riješiti.
kaj bi vi slikicu,ha??eh...mogu opet staviti danas u 21h ako mi mali dopusti. jako je nemiran zadnja dva-tri dana, grčići ga muče,a ja sam spavala....hmm...tj. nisam spavala
Da, pocele su male lijepe radosti
Sve ce to brzo proci, za cas ce biti vec veliki i trceci po kuci, stoga uzivaj u njemu tako malenom dok mozes.
Spavaj, odmaraj, kad i on. Skupljaj snagu. Ostale obveze i stvari ne ce pobjeci
nema šanse da to sve pročitam.....može kratki izvještaj??? zekip čestitam na bebici!!!!!
nego mi dva dana nije dalo na forum ...boze kako mi je bilo dosadno sad sam ko pravi junkie išla mimo svih upozorenja ...Lauf je kriva ak me uhvate virusi!!
vidim da mi je terminuša rodila!!!!!! ZEKIP čestitam ljubi..blago ti se!! ja biiiiiiiiii
mene svaki dan neš boli...al ništa konkretno, zareda se 10ak kontrakcija pa stane ... jučer sam imala grande Karla (prvi put u životu sam se grčila i smijala u isto vrijeme..koje olakšanjeeeeeeeeee ) pa sam se ponadala da kreće..al isto se sve smirilo...
skačem po lopti al niš