Quote:
Adriatix kaže:
Još jednom u jednoj našoj isporuci iz Kine uvjek ima 10% škarta. I to se tolerira kao poslovan rizik.
Međutim ukoliko se tebi posreći da imaš 10% škarta onda ti je to 100% gubitak jer ukoliko jedna karika u lancu ne radi puca cijeli lanac.
Recimo naručiš resetrer za Canon iP 4850 a dobiješ reseter za Canon iP 4750. Reseteri su vituelno identični a kinezu što ih pakira i radi za nadnicu od 5 kn /sat ispao jedna na pod pa ga stavio u krivu kutiju jer više ne zna u koju ga kutiju mora staviti. A misliš da budeš tako nešta otkrio kad raspakiraš paket. A takvih primjera imaš koliko hočeš u onih 10%. I onad nazoveš Adriatix i kažeš recimo: Dobio sam preko eBaya CISS za Epson SX xxxx i ne radi mi. Možete li mi prodati samo onaj Combo CHIP za Epson SX xxx.
Ma zaboravi. Traži ga od kineza koji te je zaj..
Samo toliko
|
Evo ovako sada. Ja boje za printer kupujem preko eBaya
već 2 godine. Do sada sam
primio 4 paketa boja, također sam kupio i catrige sa autosereterom. Prijatelj koji mi to sve kupuje (jer ja nemam PayPal, pa njemu samo pošaljem link proizvod, a on mi naruči., ja njemu keš u ruke) također kupuje već dugi niz godina boje preko eBaya i on mi je to sve i preporučio i do sada
nismo imali nikakvih problema. Ni ja koji kupujem već 2 godine, ni on koji
kupuje već 4-5 godina.
Znači, u ova moja 4 paketa boja i njegovih xxx (koliko ih je do sada naručio)
NIKADA nismo imali niti jedan problem. Boje i catrige su došli na kućnu adresu (istina u nekim pošiljkama su malo i kasnili; možda 2-3 dana, ali to je zanemarivo) u sasvim dobrom stanju. Do sada smo
zajedno isprintali desetke tisuća strana sa tim „Kineskim“ bojama i catrigima kupljenim preko eBaya i sve je funkcioniralo i još funkcionira savršeno. Ja sam u ove 2 godine otplatio cijeli svoj printer koliko sam uštedio kupujući boju preko eBaya, a on hvala Bogu još radi kao nov. Onaj tko ne vjeruje eBayu neka troši 3 puta više kupujući u hrvatskoj zamjenske boje ili puneći u refil shopovima koji boje prodaju kao zlato, ali ja znam da ostajem ovako i da niko ne može promijeniti moje mišljenje o ovoj temi reklamirajući neke svoje proizvode.
Na kraju da zaključimo:
Ili smo ja i moj prijatelj (koji smo kupili preko eBaya barem 15-ak paketa boje i isprintali desetke tisuća strana sa tim bojama)
toliko nevjerojatno sretni tako da
nismo imali NITI JEDAN problem sa bojama i catrigima ili je ovo sve šta ti pričaš jedno velikoooo veeeeliko *ranje.
Samo toliko, mislim da se više ne treba raspravljati o ovoj temi.
Hvala, ugodan dan