jel ko uspija dobit najjeftiniju kategoriju, cisto informativno me zanima? bas me zanima koliko ljudi je uspilo...
Ja znam samo jednu osobu koja je dobila preko uv. Svi ostali, uključujući i mene ili 2 kat. ili najskuplju ili nikakvu.
Zaključujem da je tih karata bilo vrlo malo.
3. kategorije je u hrvatsku doslo minimalan broj(oko 300) i vecina ih je zavrsila ili kod uv ili su se navijacke udruge izborile za njih u korist najredovitijih pratitelja repke.
na bubnju ih ili uopce nije bilo ili su bile u tragovima(kako sam to i najavio prije prijava na bubanj) i svatko tko ih je pokusao dobiti na izvlacenju , sam se je sjebao.
Isti smještaj sam u Švabiji imao, na Google maps našao jezero u Nurnbergu ...jeftinije može ispasti jedino ako uspijem naći i sponzora za faf
Ja na Google maps našao dva jezera u Poznanu, brijem da će biti zgodnih mjesta na kojima ću se moći onesvijestiti od alkohola, pa mi ne bu previše hladno
Isti smještaj sam u Švabiji imao, na Google maps našao jezero u Nurnbergu ...jeftinije može ispasti jedino ako uspijem naći i sponzora za faf
Kako trenutno stvari bit ce jezero. Nosi se kotlic i rostilj
ja sam našla stan blizu jezera Malta u Poznanu za 300 PLZ po danu, to je oko 75€ i planira nas biti 7 u stanu što znači da će svatko od nas platiti po 75€ za smještaj u 7 dana. platili unaprijed 100€ predujma. radi sigurnosti sam zatražila skeniranu osobnu iskaznicu od najmodavca pa ću to i predati policiji bude li ikakvih problema kad tamo dođemo zajedno sa dokazom o uplati.
putujemo vlakom što također neće izaći nenormalno puno. ali moram priznati da smo se smještajem i prijevozom počeli baviti odmah kada i ulaznicama. što se mene tiče, ja sam na google-u ukucala "rent a flat in poznan", odvojila jedan cijeli dan na slanje upita i u konačnici pronašla odgovarajući stan. mislim da to može svatko ako se potrudi. malo me i nerviraju senzacionalistički prilozi u medijima o cijenama u Poljskoj jer se uz malo truda može naći sasvim korektan smještaj.
što se hrane tiče na google maps sam locirala u blizini stana Lidl i Aldi... zadnji put u Ateni smo htjeli udariti glavom u zid kad smo na odlasku u Aldiju pronašli pive za 0,30€