Ja letim zg-berlin-zg. Iz berlina idem sa svojima koji su stacionirani u berlinu al se vracam solo (posao itd). Da skratim, nasao sam prijevoz poznan - berlin (ima i obrnuto) za 30 eura, voze vecinom na berlinske aerodrome jer valjda dosta lete iz berlina .. Link je www.berlinexpress.pl
If you want to stay in Poznan, read this! 3 rooms for 6 people, bathroom, full equiped kitchen, TV in every room, Wi-fi internet, large garden with a space for grill, parking space. Flat is after the full renovation in last year.Good localization - 8 minutes from Lawica Airport, 13 minutes from Municipal Stadium. Possibility to be your guide in the city. Price - €20 per day.
Drago nam je da Vas možemo obavijestiti da je Vaša prijava za ulaznice sada uspješna. Kako je Vaš zahtjev za ulaznice u prvom krugu raspodjele ulaznica bio djelomično ili u cijelosti neuspješan, stavili smo Vas na listu čekanja. Sada su Vam dodijeljene sljedeće ulaznice:
Match
Category
Ticket(s)
1. Match 6 - IRL v CRO
CAT.3 4
Imajte na umu da je odgovarajući iznos terećen s Vaše kreditne kartice (uključujući administrativne troškove ukoliko je primjenjivo).
Portal za ulaznice će opet biti dostupan od početka svibnja 2012.
...
--------------
ja neznam jesam ja fakat skroz glup, al nikako nemogu doci na dio sajta di se moze provjeriti status svoje prijave za ulaznice (ono di se upisuje onaj broj...).. tu u mailu pise pocetkom svibnja - jel' moguce da portal za ulaznice jos nije dostupan?
evo da jos nekaj podijelim s vama da se jos neko ne sjebe
frendovi i ja trazimo smjestaj oko Poznana vec vise od mjesec dana.. nakon niza odbijenica nasli smo dva nocenja za nas trojicu za 200E u jednoj kuci, i to na ovoj stranici:
frend je to nekak rezervirao, skinuli mu s kartice 50E, i onda je danas dobio na mail ovo:
''Dear ...,
Slight speed bump: the host of studios, rooms, barbecue,pool isn't able to accommodate your reservation request for Poznan, Poland during Jun 9 - 11, 2012.''
na stranici veli da bi mu trebali vratiti lovu...
majke mi mile, ako mu ne vrate lovu, dosli bumo tamo i zapalit cemo cijeli kvart
P. S. ima ko kakav konkretan savjet za smjestaj, da je ziher da nije popunjeno?