Kupio i pročitao određene dijelove.
Ok su teme, ali ima mjesta za poboljšanja.
Moje mišljenje je da su opet previše zastupljene ekskluzivne marke i imena što se svega tiče, a dobro se zna da takve stvari nisu za hrvtski džep.
Npr. muške "torbice" po 6 i nešto tisuća kn i sl.
Dizajn im je malo čudan, odnosno ovisi od stranice do stranice, kod nekih stvari nema nikakvih informacija gdje kupiti, koliko košta ili sl.
Cijena je 29kn, ima 132 stranice (po meni premalo za takav tip časopisa) i hrpu reklama
Uglavnom, kupiti ću i broj 2 da im dam još jednu šansu.
Iskreno da vam kažem, nisam imresioniran, a za novi časopis u moru smeća (kad se moram tako izrazit) koje izlazi na hrvatskom tržištu ipak sam očekivao nešto više, neki edge koji će ga izdvojit.
inace, ne znam sto bih rekla... uvodna rijec glavnog urednika pocinje nesto u stilu 'ja i moj prijatelj Aljosa Roksandic' (odmah krenuse s hvalospjevima koga sve znaju i s kim su frendovi i honorable mentions-ima, meni je to bljuv), pa su jos onda naveli pun kufer ekipe koja kao sudjeluje... a ono pola tih se pojavljuje u vjesticama od 2 recenice...
meni je to Playboy wannabe, samo bez golisavih teta... kad sam otvorila, da nisam znala da imam to cudo u ruci, majke bih pomislila da drzim Playboy, prijelom mi je jako slican... orijentiran je na muske, isto pretenciozno s stvarcicama koje ne mozes kupiti ispod par tisuca kuna (k'o sto rece igorzg)... ne znam, meni nista posebno...
jedini tekst koji mi je privukao paznju mi je onaj o kako pravilno vezati kravatu (da dragog napokon naucim)
fakat...playboy wannabe....a pitanje koja ga ekipa radi i dalje stoji, prvo, zbog ogromne reklame koju si mogu priustiti, od one prije dnevnika do jumbosa....drugo, miomir zuzul pise za njih?! to mi je malo... bljak?!
inace, bez obzira sto je naglasak na musku publiku, svidja mi se sto ima puno gastronomije...
dakle, zivo me zanima drugi broj i kud ce to krenuti...dizajn mi je prihvatljiv i svidja mi se...kao plejboj