Trash Jad i Bijeda-dvije sestre blizanke, rođene u ponoć,jedna malo prije, druga kasnije
zamisao je bila da ovdje stavljamo ono što je istovremeno jadno, ali ima elemenata trasha u sebi. sjećate se kada je došla versace kolekcija u H&M pa su dijelili narukvice, i svatko je dobio dozvolu da uđe na par minuta?
danas mi je ovo iskočilo,i dalo mi ideju za temu,prvenstveno ova slika di frajer šlata žensku po samostojećim u klubu punom ljudi,a i sama činjenica kako se ona obukla za izlazak, kraljice noći prešle iz gajeve u hemingvej. http://dnevnik.hr/showbizz/clubzone/...klubovima.html
apeliram na modulatore da ne zatvaraju ovu temu dok ne vide kako će se dalje razvijati,ako ništa drugo,dajte joj priliku, u đibino ime.
pojašnjenje: da nije gurman,i da ne zna cijeniti finu klopu, da mu je dobro sve što se naziva hranom. radije bi bila s nekime tko je izbirljiv, nego s nekime tko je u stanju pojesti.... sendvič sa parizerom, ili pljeskavice koje prodaju na štandovima nakon koncerata. zašto baš primjer tih pljeskavica-ako je gladan, i ne može izdržati da dođe do nečeg finijeg za pojesti, nego jede smeće da utaži glad,i to ga zadovoljava, takav je i kada mu se prijebe, a s nekime tko ima takvu prošlost ne želim imati posla.
a joj. jedan svežder se našao uvrijeđen.
a možda je i promatrač sa jedne od ovih slika.
Je, je, ja sam ti ovi u majici na crno-sive pruge, a šta ću kad žderem čevape, pljeskavice i ostala sranja pa ne mogu naći finu curu kao što si ti nego mi je ovo jedina šansa da vidim golu ženu...
Naša draga Lanica nakon godina povlačenja s balavim srednjoškolcima uspjela pronaći dečka približno svojih godina i to ne bilo kakvog već dečka koji pažnju plijeni vrckavim modnim ukusom, dječačkim osmjehom i veselim duhom...
Lokacija: Over the seven jeweled hills, beyond the seventh fall, in the cottage of the seven dwarfs
Quote:
Carla Marx kaže:
Jedan od ovih iz prvih redova s druge fotke svaku nedjelju čita u crkvi, te je na glasu kao veliki vjernik.
Quote:
anako kaže:
Ovaj u drugom redu s naočalama izgleda identično mom profesoru matematike iz osnovne škole.
ja pokusavam zakljucit jel ovaj s prugastom majicom decko koji je isao sa mnom u srednju
When you love someone, you've gotta trust them. There's no other way. You've got to give them the key to everything that's yours. Otherwise, what's the point? And, for a while, I believed that's the kind of love I had.