E da,ova Treća je jednom imala status na FB: 'Do sad sam mislila da sam ja kraljica ali nakon što sam večeras vidjela Seku Aleksić shvatila sam da ima neko bar upola moćan kao ja'
Znaš šta. Ovo je definitivno jedan od njihovih razloga zašto se više ne druže sa mnom tj. zbog čega sam im smetala. Nisu nikad to tako rekle 'nisi moćna' al' dalo se naslutiti.
Nekako smo u isto vrijeme došle do zaključka da dalje ne ide. One da ja nisam moćna a ja da bježim od luđakinja.
Zvono za uzbunu mi je bilo kad su sve tri pričale kako će cijeli grad goriti tri dana i tri noći kad se one budu udavale (btw-ni jedna još nije udata,24 godine imaju ) i kad su se međusobno počele nazivati 'macama'-'volim mace svoje,ljubim mace svoje' i komentari na slike s FB-a 'dosadilo mi je pričati ljudima koliko smo moćni'
Znaš šta. Ovo je definitivno jedan od njihovih razloga zašto se više ne druže sa mnom tj. zbog čega sam im smetala. Nisu nikad to tako rekle 'nisi moćna' al' dalo se naslutiti.
Da ti nisi jedna od njih?
Koja si? Prva,Druga il' Treća?
Sve mi se čini da si se malo previše družila s njima, pa se posljedice osjećaju .
Moja majčica je nasmijala cijelu obitelj kad je nakon par pročitanih "SALE" natpisa na prodajnim mjestima rekla:" Sale, sale... pa svugdje to piše. A tko je taj Sale?"
Biser drugi: "Nikad ne bih mogla biti s osobom kao što je tvoj dečko, previše je pametan. Ja volim glupe muškarce!"
Ovo je ispalila jedna moja frendica.
pa to je opće poznata stvar kod dosta današnjih cura
Prof: X, reci mi nešto o Frani Petriću.
X (slavodobitno, valjda nabubala): Frane Petrić je rođen na Kresu (http://hr.wikipedia.org/wiki/Frane_Petri%C4%87) 1529. godine...
Prof (facepalma se): Au, bogati, X. Kakav crni Kres, Cres, jebo ga ti . Aj na mjesto, nasekirala si me za idućih tjedan dana.
"And that is the most important topic on earth: peace. What kind of peace do I mean and what kind of a peace do we seek? Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war. Not the peace of the grave or the security of the slave. I am talking about genuine peace, the kind of peace that makes life on earth worth living, ..."
Ajmo dosta oftopičarenja, odite negdje drugdje raspravljati o klanju i mesu.
ontopic: Kolegica s posla mi kaže da radi seminar i pita me šta treba raditi i kud otići da joj prebace sliku iz knjige na kompjuter.
Reko odi da ti skeniraju.
"Ma neeeee, iz knjige u kompjuter"
"odi skenirati"
"Ma NEEEEE awia, iz knjige u kompjuter" :dramatično vadi knjigu iz vrećice i maše mi pred nosom:
"Ajd u kurac glupačo.