Forum.hr

Natrag   Forum.hr > Informatička tehnologija > Hardver > Računalna periferija
Korisničko ime
Lozinka

Računalna periferija Monitori, printeri...

Odgovor

Tematski alati Opcije prikaza
Old 08.03.2012., 22:31   #1
Bergmann
Registrirani korisnik

Registracija: May 2006.
Windows 7 i Portable devices

Bok svima,

kupio sam novi GPS (Garmin nuvi 2405) i kad ga priključim na računalo pojavljuje mi se kao Portable Disk kojemu ne mogu pristupiti nikako drugačije nego preko Windows Explorera s obzirom da mu nije dodjeljen niti jedan drive letter.

Probao sam preko disk managementa naći uređaj međutim bezuspješno. Nadalje, kako sam ga nekoliko puta uštekavao u usb i ištekavao, u jednom trenutku mi je računalo prikazalo gps kao dva diska (uređaj i memorijska kartica). To se dogodilo samo jedanput, ne znam kako sam to uspio. Zna li netko na koji bih način mogao natjerati Windowse da kad spojim gps da mi ga prepozna kao diskove, pa da mogu normalno raditi s njime preko Total Commandera, a ne kao Portable Device na kojemu ne mogu niš.

Hvala na odgovorima!

Lijepi pozdrav.
Bergmann is offline  
Odgovori s citatom
Old 09.03.2012., 12:00   #2
Adriatix
Registrirani korisnik

Registracija: Dec 2008.
Quote:
Bergmann kaže: Pogledaj post
Bok svima,

kupio sam novi GPS (Garmin nuvi 2405) i kad ga priključim na računalo pojavljuje mi se kao Portable Disk kojemu ne mogu pristupiti nikako drugačije nego preko Windows Explorera s obzirom da mu nije dodjeljen niti jedan drive letter.

Probao sam preko disk managementa naći uređaj međutim bezuspješno. Nadalje, kako sam ga nekoliko puta uštekavao u usb i ištekavao, u jednom trenutku mi je računalo prikazalo gps kao dva diska (uređaj i memorijska kartica). To se dogodilo samo jedanput, ne znam kako sam to uspio. Zna li netko na koji bih način mogao natjerati Windowse da kad spojim gps da mi ga prepozna kao diskove, pa da mogu normalno raditi s njime preko Total Commandera, a ne kao Portable Device na kojemu ne mogu niš.

Hvala na odgovorima!

Lijepi pozdrav.
Instaliraj nekakav originalni paket za pristup tom mobitelu. Onda će ti instalirati draive. Nakon toga možeš obrisati taj paket.

Tako sam se ja mučio sa Samsungom GT S5620
Adriatix is offline  
Odgovori s citatom
Sponsored links
Advertisement

Advertisement
Odgovor

Tematski alati
Opcije prikaza

Pravila postanja