Veza s curom koja pati od nekog psihičkog poremećaja- da ili ne?
u vezi sam. imam opsesivno kompulzivni poremećaj. kao posljedica toga zakačila se i depresija.moj partner sve to jako loše podnosi i nema razumjevanja.što bi vi da se nađete u takvoj situaciji?
trebao sam staviti naglasak na dobar, jer bilo kakav i ne djeluje baš
nego kad smo kod tih poremećaja , danas više manje svi to imaju , tako da si ti samo jedan običan prosjek
bitno je kad svršavaš da se ne keseriš , bar glumi i stenji , ostalo će doći spontano
depra znam što je , ja sam u njoj uvijek kad mi ženka uskrati , a to opsesivno konfuz... kompuz , što ti je to i di ima nabaviti...
ja sam njemu bila super jer me smatrao, otkaćenom, posebnom, zanimljivom i bla bla al onda kad smo poćeli živit skupa i kada je vidio da san ja malo više od svega toga onda je shvatio kolko se z......
trebao sam staviti naglasak na dobar, jer bilo kakav i ne djeluje baš
nego kad smo kod tih poremećaja , danas više manje svi to imaju , tako da si ti samo jedan običan prosjek
bitno je kad svršavaš da se ne keseriš , bar glumi i stenji , ostalo će doći spontano
depra znam što je , ja sam u njoj uvijek kad mi ženka uskrati , a to opsesivno konfuz... kompuz , što ti je to i di ima nabaviti...
ja sam njemu bila super jer me smatrao, otkaćenom, posebnom, zanimljivom i bla bla al onda kad smo poćeli živit skupa i kada je vidio da san ja malo više od svega toga onda je shvatio kolko se z......
ma , nu mulca , zajeba se kažeš , a nije se zajeba kad ga je pritakava...
nego ti si kriva , bez obzira na taj opses konzum , nisi mu smila sve dati , jer se izguše pa izmišlja , uvik mu trebaš štogod uskratit , ka ono boli me glava i imam mengu prekoreda i tako to...
lipo dojdi ti živit s menon, pa da vidimo koliko ćeš ti izdržat. ja patim a ti tako neozbiljan.