Ja sam već reko... Postoje dva tipa i tri podtipa muškaraca
Loši muškarci i dobri muškarci.
A ovi drugi se dijele na one koji su zauzeti, oni koji te brzo nogiraju i oni koji te varaju na sve strane
Drugim riječima, ne gubi vrijeme i odi u časne sestre...
evo ja sam jedan slobodan studentic. jos ti se samo moram svidat.
mislim da ti to nece bit problem jer sam stvarno jebeno zgodan
tu i tamo mogu napravit filozofiju od niceg zbog cega su se neki ljudi htjeli bacit s balkona , ali inace sam ok.
mozda jos jedan mali nedostatak je sto nisam dobar u crtanju. Probo sam jednom nacrtat cackalicu i nije mi uspjelo . jebiga valjda je to znak da se klonim papira i bojica.
Studentica kaže: popizdit cu...evo danas sam upoznala jednog totalno super frajera koji ima curu....sta da vam kazem....i zive skupa. neki splico tamni slatki.
imam osjecaj ko da je sve dobro rasprodano (citaj: zauzeto) ili zele samo sevu bez veze.
a sto se ti ne pojebes bez da si u vezi, znas to ti zna bit jako dobro.
Studentica kaže: popizdit cu...evo danas sam upoznala jednog totalno super frajera koji ima curu....sta da vam kazem....i zive skupa. neki splico tamni slatki.
imam osjecaj ko da je sve dobro rasprodano (citaj: zauzeto) ili zele samo sevu bez veze.
Studentice, na ovom Forumu bi ti mnoge cure preporučile da preotmeš tipa ako je zauzet. No ako to nije tvoj stil, što ti drugo preostaje nego da se sprijateljuješ s ljudima? Proširi si izbor. U međuvremenu, smiri živce.