Znaš li kako rješiti problem konekcije u safe modu? Imam žičanu vezu,ADSL modem,Xp.Htio bih u tom modu skinuti Rkill i Malwarebyte ali ne mogu jer nemam vezu.
U normal mod-u imam vezu.No budući da sam pokupio smart fortress,htio bih ga se što prije rješiti a svugdje gdje sam se informirao piše da to trebam u safe mod-u with networking.
Evo rkill pokrenuoOTL isto,ali kada kopiram u prazno polje izbacuje mi samo OTL.Txt.To sam kopirao sa tvog posta,gdje je napravljen up date.Kada kopiram sa onog prijašnjeg izbacuje mi oba loga.Sad ne znam..
Evo,sad ne kužim u čem je problem.Par puta sam već skenirao,i OTL mi izbacuje samo OTL.Txt
Nakon prvog skeniranja mi je izbacio oba loga ali skužio sam da u OTL-u nisam prema slici checkirao LOP Check i Purity check pa sam išao ponovno,i od tada izbacuje samo jedan log.
Evo,sad ne kužim u čem je problem.Par puta sam već skenirao,i OTL mi izbacuje samo OTL.Txt
Nakon prvog skeniranja mi je izbacio oba loga ali skužio sam da u OTL-u nisam prema slici checkirao LOP Check i Purity check pa sam išao ponovno,i od tada izbacuje samo jedan log.
kopiraj na pastebin samo OTL.txt
extras.txt nisi dobio jer si pokrenio više od jednog puta OTl...extras.txt već imaš na desktopu
lol Prilično sam sigurna da je sve što ste dosad pisali na hrvatskom, al meni je to ko da čitam kineski. Pobrala sam Security shield prije par dana i da sam tada našla ovu temu, ziher bih bacila komp i kupila novi. Jer, ozbiljno, kineski.
Evo, za one koji nemaju pojma o kompjuterima, a imaju Malwarebytes. (Prije nego se potpuno zapetljate pokušavajući se riješiti ovog virusa, probajte prvo najjednostavnije rješenje.)
Pokrenite komp u safe mode with networking. Updateajte Malwarebytes. Pokrenite scan (navodno može i quick scan, al ja sam išla na full scan, za svaki slučaj). Malwarebytes će naći virus i baciti ga u karantenu i to je to.
E sad, morate promijeniti hosts file. Ako imate još neki antivirusni program, možda ćete ga morati deaktivirati dok ovo radite. Meni recimo Avira nije htjela dopustiti da izbrišem stati hosts file. A ako imate Vistu ko ja, moja sućut. Vista će vas vjerojatno dobro namučiti kad pokušate sejvati novi hosts file. Ja sam se dva sata mučila s tim i ništa nije upalilo sve dok nisam sejvala novi hosts file u Documents i onda ga click and drag na pravo mjesto (system32/drivers/etc).
A antivirusni sam deinstalirao jer ionako namjeravam drugi skinut.Combofix sam pokrenuo,nisam dobivao nikakve upite ni log,samo se nakon skeniranja komp restartao.?.
A antivirusni sam deinstalirao jer ionako namjeravam drugi skinut.Combofix sam pokrenuo,nisam dobivao nikakve upite ni log,samo se nakon skeniranja komp restartao.?.
pogledaj u c:/combofix.txt , tu se log nalazi, ako ga ne pronađeš, pokreni ga opet
smart fortresa više nema, još jedino da pogledam combofix log
Računalo radi ok,mogu otvarat .exe,i vidim u programima da nema fortresa.Ali combofix sam pokrenuo evo već par puta,i nakon što prođe 50 faza računalo se restarta,i onda tražim log ali nema ga nigdje.
Računalo radi ok,mogu otvarat .exe,i vidim u programima da nema fortresa.Ali combofix sam pokrenuo evo već par puta,i nakon što prođe 50 faza računalo se restarta,i onda tražim log ali nema ga nigdje.
da provjerimo još s tdsskillerom
-skini tdsskiller i spremi na desktop
-pokreni program i ako zatraži restart dozvoli
-log se nalazi u c: i izgleda otprilike ovako
-C:\TDSSKiller.2.4.7_23.07.2010_15.31.43_log.txt
ponovo poreni OTL i klik na quick scan
- ne trebaš ništa kopirati u prazno polje
-log kopiraj